Jao što se kila tiče ja sam na +4 koma :-(
Samo jedem i sve mi je u trbuhu. Čim mi je prazan želudac odmah mi je loše ili si ja to tako zamislim :-)
Jučer bili u ZG na advent u, danas me koljena i noge razvaljuju, a inače volim mislit da sam u dobroj formi.
Nego da vas pitam, moram na poslu nositi uniforme a hlače me već dobrano stežu u trbuhu i kolegica (jedina koja zna da sam trudna) me malo preplašila da ne smijem nositi usko jer bebi treba mjesta za rast, a ja si mislim da još bebica nije tolika da nema mjesta, a vi?
Sta se tice uske robe nije dobro nositi usko. Meni zadnjih tjedan dana sve smete i stisce. Ja na poslu, a i ovako pocela samo tajice nositi
Curke, ne saznaje se spol preko kombiniranog nego je uzv dio kombiniranog testa i ako je aparat na kojem vam radi uzv dobar i ako se bebica dobro namjesti onda je zbilja moguce vec sa 12 tjedana vidjeti spol...naglasak tog uzva na kombiniranom je mjerenje nuhalnog nabora i utvrdjivanje nosne kosti
Alisa, stvarno ne znam jel mozes isti uzorak za obje stvari, ali realno, ako radis nifty onda nit ne trebas odradit kombinirani kao takav (uzv i krv), dovoljno je samo uzv -taj uzv se zove mini anomaly scan. Koliko sam istrazivala, nifty je pouzdaniji od ove krvi iz kombiniranog, tj. pokazuje rezultate-postotke za puno vise kromosomskih gresaka nego kombinirani!
I naravno prednost nifty sto ces definitivno saznat spol i bit 100% ziher
Mrvičak mislim da nije kasno na 12+6 raditi kombinirani, to jos uvijek spada u 13 tjedana, a na nekim stranicama sam citala da se moze cak do 13+6! Nemas brige
Eovyn, nisam sigurna, po meni je okej dokle god tebi nije neugodno i bolno biti u tom uskom..ne znam jel planiras jos dugo raditi, ali ako da, a busica ce ti rast , vjerujem da bi ti poslodavac bio duzan ili omoguciti da nosis neku svoju udobnu odjecu ili da ti naruce vecu uniformu?
Reci cu ja dr. da ipak malo pogleda put dolje, ne bi li nešto vidio. Haha
Mrvicak ovdje je sve do 13+6 pravilo raditi, tako da neces zakasniti. A meni sa 13+5 nije vidjela spol iako se beba bila dobro okrenula. Nadam se da ce sutra uspjeti, ako nas sad ne zezne i sakrije 😁 uglavnom, javim sta je bilo. Bas smo nestrpljivi.
Ja nisam pohvatala tko sve nosi curice? 🥰
I kakav nam je sada omjer u grupi?
Cure moje, evo ja se probudi bas sad jer sam osjetila da mi nesto curi, odem na wc kad ono lokva krvi. Nisam jos radila paniku jer vise manje sve pisete da ste imale krvarenja svakakva, a ja sam imala i cistu pa me zanima jel bi to moglo biti povezano s tim? Uzas jedan. Mislila sam.budit muza i da idemo odmah na hitnu al evo ne znam sto da radim, bolova nemam nikakvih. Bas sam u strahu, a nije to vise ni mala trudnoca.. uzas jedan
Cure moje, evo ja se probudi bas sad jer sam osjetila da mi nesto curi, odem na wc kad ono lokva krvi. Nisam jos radila paniku jer vise manje sve pisete da ste imale krvarenja svakakva, a ja sam imala i cistu pa me zanima jel bi to moglo biti povezano s tim? Uzas jedan. Mislila sam.budit muza i da idemo odmah na hitnu al evo ne znam sto da radim, bolova nemam nikakvih. Bas sam u strahu, a nije to vise ni mala trudnoca.. uzas jedan
Draga, nadam se i vjerujem da je sve dobro, ali ja bih odmah na hitnu....
💙
Da stalno netko krvari, ali koliko vidim, cure onda odu i do ginekoliga. Odi, umirit ce te
💙
Ivcy na hitnu. Za svaki slucaj!
Jutro cure, mene sinoc umelo, legla, umirila se za spavat, ispovracala i rucak i veceru, srica lavor bio uz mene 🤢🤮
Vratila se lec, jutros u 6 me probudila glad, evo lezin u krevetu i jeden baskotin... 😓😓😓😓
💞girl💞
Sortiraj odgovore
Najstariji