Dora i ja se iskreno nadam da je to bilo samo sad.
Meni su bile uzasno bolne, za spavanje bi se bas jedva nekako namjestila. Teske su, i narasle su, mozda ne za cijeli broj ali nije ni daleko od toga.
Meni su i u pms bile bolne ali ni priblizno ovako. Ma vjerojatno je sve okej, samo ja odmah napravim paniku i pojavi mi se najgori scenarij, a trebam se samo opustiti
Baby girl 💜
Tockice ma to vise nas opere strah i muka od predugog perioda do iduceg pregleda nego sto je neka opasnost u pitanju! Bit ce sve dobro
Mojesve cestitam na curici
Mene je sa 11tt skinuo sa duphastona, utrogestan smanjio sa 3x2 na 2x2 tjedan dana i taman sam trebala prec na 2x1 prije spavanja i onda sam prokrvarila tako da sam sad nazad na utrogestanu 3x2 (ali sad uzimam oralno) i nazad na duphastonu 3x1
I ja prijavljujem curu 🥰😃
Yvette -imala sam los nalaz urina, na kraju urinokultura uredna
*pitanje zs mpo trudnice - do kada ste morale bit na utrogestanu i duphastonu? Meni je i dalje produzio, samo smanjio na 3x1🙄
Bravo za curku,krenule su curkee😊
Ja sam na utrogestanu i dalje,14tt sve do 17,do pregleda za dalje ne znam.
Estrofem sam sama prestala pit kako povracam a znam da estrogen pojacava mucnine
MojeSve cestitke na curi 🥰🤗 Ja sam koristila utrogestane do 12tt i stvarno je jednostavnoji zivot bez njih 😁 Jesi li na ultrazvuku saznala spol ili putem krvi i prenatalnog testa?
I ja prijavljujem curu 🥰😃
Yvette -imala sam los nalaz urina, na kraju urinokultura uredna
*pitanje zs mpo trudnice - do kada ste morale bit na utrogestanu i duphastonu? Meni je i dalje produzio, samo smanjio na 3x1🙄
Jeeeej, cestitam, curka, obicno sve decki iz ivfa
Meni rekla da se skidam u 10tj, ali nisam jos jer svi se skidaju u 12tj. I onda se prorijedi svaki drugi dan, a onda svaki treci dan. Ja sam na crinone gelu, a ne utricima
💙
Hvala svima!😃❤️❤️
Mimoza po uzv, radila sam od testova samo rani kombinirani
Moje sve cestitam na curetku!!!
Kad si saznala spol, ja prosli tj radila kombinirani i bas san se ponadala sazbat spol kad ono sipak... kad se moze vdiit?
💞girl💞
Cure jel koja od vas misli zamrznuti krv iz pupkovine? Ili ste to već učinile sa prošlom djecom?
E ovo i mene i zanima
Mi zelimo pohraniti, ako bude sve ok, u opcu banku. Ako kome moze pomoci. . :-)
Moje svecestitam na curetku!!!
Kad si saznala spol, ja prosli tj radila kombinirani i bas san se ponadala sazbat spol kad ono sipak… kad se moze vdiit?
Ovisno koliko dobar uzv ima doktor. Sa 16tt ti vec moze sigurno vidjeti ako se beba dobro namjesti i ima dobar aparat. Sa 20tt na anomaly scanu se def vidi. Jos malo Zaraa ne brini 🙂
Sortiraj odgovore
Najstariji