LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • anav05
    13. Prosinac 2019. 17:05

Ivcy1306

Pozz cure, eto i mene sa ne bas dobrim vijestima. Pisala sam da mi sestra trudna i stalno je krvarila, na sto joj gin rekao da je normaalno krvarenje i dao 3×2utrogestane da koristi, danas na sugavi petak 13.ode na redovni pregled i ono paf, srce vise ne kuca, stalo je na 6+1. Inace ne vjerujem u te gluposti oko petka 13.i slicne stvari ali eto, kako, zasto, tuga, sok i nevjerica. Osjecam se kao da se meni osobno to dogadja, a jako smo vezane. Ne moram ni pricati u kojem sam ja strahu jer mi je pregled tek iduci cetvrtak.
    Ovo nije normalno vise sto se dogadja u zadnje vrijeme..
    2prijateljice i ona, sve u par dana razlike sa trudnocama a ja, bit cu im svima podsjetnik i to me bas boli jer se necu moc veselit i njoj s ponosom pokazivat slicicu kad znam da ce ju podsjetit na ovo sto se njoj desilo.
    Joj ovo je koma.
    Oprostite na duzem postu, morala sam se ispuhati.

Jako mi je zao... :-(

Tonka341
    13. Prosinac 2019. 18:20

Bas tuzno go za seku :(
    Evo vam i mog trbuscica, valjda sam uspjela stavit tu ❤ https://ibb.co/Cns6Hfm, slikam ga svaki put kad udem u novi tjedan pa si pisem gore na sliku koji je tjedan.

Ante 💙 Maro 💙

Zaraa
    13. Prosinac 2019. 18:27

Tonka meni nece da otvori.
    Cure ja san skuzila da mi slatko uooce ne trazi, a inace sam VEEELIKI slatkoljubac, cokolada mi je najbolji prijatelj,sad je se ne sitin uopce. Sad samo slano, samo cips od paprike, na njega mislim svaki dan ❤

💞girl💞

Tonka341
    13. Prosinac 2019. 18:29

https://ibb.co/Cns6Hfm , valjda sam sad uspjela 🤔, i mene nekako vise slano privlaci.

Ante 💙 Maro 💙

• Novaamamaa23
    13. Prosinac 2019. 18:31

Ja uopće nemam zelje za ničim, cak nisam ni gladna nista vise nego inace ☺️🤦🏽‍♀️

Rose1
    13. Prosinac 2019. 18:39

Tonka341

https://ibb.co/Cns6Hfm , valjda sam sad uspjela 🤔, i mene nekako vise slano privlaci.

Predivnooo❤
    Mene oduvijek vise slano, inace jedem zdravo, sad mi se gadi vecina zdrave hrane...jao

💙

Zaraa
    13. Prosinac 2019. 18:52

Tonka 😍 a dajjj sad sam i na tebe ljubomorna 😜😜
    Predivnoooo🙏🙏🙏❤❤❤

💞girl💞

Tonka341
    13. Prosinac 2019. 18:57

Hvala 🤗☺, meni se poceo od 13.tjedna nadzirati i to samo navecer, a bas pravi trudnicki oblik je poprimio od prije par dana i sad se bas kuzi.

Ante 💙 Maro 💙

ναℓєитιиα
    13. Prosinac 2019. 19:00

Zaraa

Tonkameni nece da otvori.
    Cure ja san skuzila da mi slatko uooce ne trazi, a inace sam VEEELIKI slatkoljubac, cokolada mi je najbolji prijatelj,sad je se ne sitin uopce. Sad samo slano, samo cips od paprike, na njega mislim svaki dan ❤

Ajj blagoo ti se, ja bi njamalaa samo slatko, cokoladu, kekse, sa filom, bez file ne pitam 😂😂
    A od svega slanog mi je muka, uzasno 🤔

ναℓєитιиα
    13. Prosinac 2019. 19:01

Tonka predivnoo, ja hocuu vec sad tako hehe 😊
    Ja inace imam malo skembicu pa kad se najedem izgledam kao da sam vec u 20 tjednu 😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.