LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dora4
    13. Prosinac 2019. 23:46

Ima li koja?
    Sad sam isla piskit, na ulosku mrvicu roskastog i obrisem se, kap rozoga, nije krv, jako je vodenasto, stavila sam sad 2 utrogestana (to mi je redovna terapija).
    Skenjana sam od straha 
    Dr. mi je vec na dva prethodna pregleda rekao da moze doci do krvarenja ili smeckarenja zbog hematoma i da ne brinem.
    Ovaj tjedan mi je izbacen duphastone i utrogestan smanjen sa 3x2 na 2x2, ne znam jel mozda zbog toliko manje progesterona odjednom? 
    Od sutra sam trebala ostat samo na 2 utrogestana navecer...
    Ajme, pokusavam se smirit, al tako me strah..bolove koje kakve, jednakog inteziteta imam jos od pocetka stimulacije

Bebs
    13. Prosinac 2019. 23:52

Kaj nije prerano 6+1 da srce prestane kucat, kaj ne kazu da se otkucaji cuju tek sa 7tj?
    Mozda sam smjesna malo al fkt ne kuzim sada 🤔

Dora4
    13. Prosinac 2019. 23:53

Zaraa

Mene je sad "nesto" probolo onako dijagonalno tocno od maternice put doli, put pi pi i osjetila sam bol u stidnim kostima. 2 grca, jedan blazi jedan malo jaci. I stalo…
    Jel to kakvo sirenje ili? 😖
    Ajme taman se smirin onda neka panika.

Sad citam ovo tvoje, aaaaaa, pa sta je to danas?!
    Nadam se da je samo sirenje i da se nece ponavljat tako da te isprepada! Drzi se 

Dora4
    13. Prosinac 2019. 23:54

Bebs

Kaj nije prerano 6+1 da srce prestane kucat, kaj ne kazu da se otkucaji cuju tek sa 7tj?
    Mozda sam smjesna malo al fkt ne kuzim sada 🤔

Slazem se, meni se sa 6+2 jos nije culo, nekima se cuje sa 5tt, ali neke tablice pisu tek iza 6+4 da se zapravo moze cut

ναℓєитιиα
    14. Prosinac 2019. 00:01

Curke sad sam se sjetila da vas pitam, jel ima neka od vas preskoke srca, ono ne sada izrazito ali ponekad da ti srce preskoci, ja to nekada osjetim al brzo prodje, bila sam na uzv srca sve je okej ali nekad me zna prepast dobro

mimoza
    14. Prosinac 2019. 00:01

Dora kada imas sljedeci pregled? Ja sam sa 12+5 imala nesto slicno smedjkasto pomijesano sa utrogestanom na ulosku i to bas tad kad sam smanjila utrogestan na 2 puta dnevno(bio je ranije 3x). Odmah sam otisla svojoj ginekologici i nista se nije vidjelo, nemam ni hematom, ali mi je rekla da trebam nastaviti s utrogestanom, iako su mi ga na pregledu prije smanjili i rekli da prestanem skroz. Tako da ti je moj savjet da nastavis koristiti utrice (oni ti mogu samo pomoci, a nikako nastetiti) i da svakako obavijestis doktoricu o tome sto se desilo. Prati kakvo je stanje u toku noci. Drzim fige da to bude od hematoma i da si ga se rijesila.

mimoza
    14. Prosinac 2019. 00:05

Zara nista ne brini, ta probadanja i zatezanja su skroz normalna. Pravi beba sebi prostora. Ako je neka ucestala i nepodnosljiva bol, onda se zabrini. A trbuh ces uskoro primijetiti 🤗

Dora4
    14. Prosinac 2019. 00:38

Ajme izljev krvi , a sama sam doma, toliko mi zvoni u usima, mislim da cu se onesvijestit od panike

Dora4
    14. Prosinac 2019. 00:38

Nema ugrusaka

• emama260212
    14. Prosinac 2019. 00:41

Evo kasnila sam cijelih 11 stranica pa sam zaboravila sta sam sve htjela rec.. za cure s losim nalazima stvarno mi je zao i sve ovdje vam drzimo fige da vas uskoro doceka plusic i da ce sve biti u redu. A sta se tice trbuscica evo ja sa 17tt nisam jos slikala, iskreno kako sam na komplikacijama i strogom mirovanju i lezim vecinom nisam primjetila koliko zapravo raste, sve dok nisam trazila neku haljinicu za novu godinu i od svih izbora uzela sam neku usku taman i kad sam izasla iz kabine pred ono veliko ogledalo i ja i suprug ostali paf.. iako me vidi svaki dan, ali svejedno ga je zacudilo ko i mene pa eto. A sta se tice ovog racunanja mjeseca moj ginic je star, ode u mirovinu slijedece godine i od njega dobivam minimalno informacija o svemu, sta god pitam ili ne dobijem odgovor ili “to je sve normalno” ili npr za vitamine kad sam pitala jeli potrebno nesto osim folne je rekao da se ne zamaram s tim.. tako da i mjesece ja sama racunam, uzela sam taj njegov datum pocetka trudnoce (16.8.) i svaki mjesec 16. Ja dodajem mj + znaci kroz par dana cu uci u 5. Mjesec trudnoce, a i opcenito je minimalan sa komentarima, nista mi ne objasnjava zasto, svaki pregled me sestra prije izvaze, mjeri tlak i zapise na papiric, onda odem njemu u ordinaciju dam karton, pita me ako je sve okej ili imam neke tegobe, nakon toga vaginalni pregled i uzv i to je to.. uzv je kratak, tek toliko da on vidi velicinu i isprinta mi slikicu i to je to, bas mi je zap sto je tako jer kako sam mlada i neznam bas NISTA o bebama znaci nisam nikad bebu ni cuvala, pelenu ni vidjela, bi barem htjela informacije o trudnoci od njega..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.