Znam kako je to kad seka izgubi bebu, a ti ostanes trudna.. Najgori moguci osjecaj, jer bas kako kazete, kako se veseliti i pokazivati sliku, a znas kaj je ona sve prosla i to prije 2 mjeseca..😏
Pozdrav curke.
Sa 13+1 ulazite u II tromjesecje, znaci u 14tt ne sa punih 14tt. Sa 14tt vec ste jedan tt u II tromjesecju.
Sa 26+1 ulazite u III tromjesecje, ista stvar kao i gore.
Ma prestrasno, kako se veseliti kad ti sestra tako nesto prozivljava☹pretesko
💙
Ja bas iz tog razloga jos nisam ni rekla svojima, reci cu im za Božić i znam da ce biti sretni ali opet tesko mi je zbog seke 😏
Ja bas iz tog razloga jos nisam ni rekla svojima, reci cu im za Božić i znam da ce biti sretni ali opet tesko mi je zbog seke 😏
Svima ce biti jako, jako drago, ali da, tvoja sreca trenutno nije potpuna...nadam se da ce seka ubrzo vidjeti plusic
💙
Curke jeste li ikada naručivale sa Aliexpressa dječiju robicu? Kakva bude kvaliteta kada piše da je pamuk?
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Svima ce biti jako, jako drago, ali da, tvoja sreca trenutno nije potpuna…nadam se da ce seka ubrzo vidjeti plusic
Da zbog toga sam i najvise tužna, bit ce sretni ali bas kako kazes nece biti potpuna sreca... I ja se nadam jer uz sve sto prolaze, napokon je vidjela plusic, dva tjedna srece i onda tuga 😏 nadam se da ce se to jako brzo promjeniti
Jao kad imam 4-5 stranica za procitati dok dodem na kraj neznam sta sam htjela odgovoriti 😭
Zao mi je za seku... Ali.... Vjeruj da se ona bez obzira na sve raduje i tvojoj bebi i to ce joj i skrenut misli od loseg.
Moja kunjada nam je lani rekla da je trudna niko sretniji od nas nije bio, za 2 dana javlja nista imaala spontani 😭 onda je za 6 mj opet ostala trudna , i rekla mi to. Ja sam se radovala njenoj sreci ali u jednoj dozi bila " ljubomorna" jer ne ona uspjela 2 put ostat trudna a mi u 2 godine ni jednom. Alii kako je njoj rastao trbuscic tako dam ja sve vise i vise volila to njeno cudo u trbuhu i zaboravila na svoje muke.
A poklon svemu je bio da sam 3 dana prije njenog poroda saznala za plus i prvoj isla njoj reci 😍 tako da... Nemojte svoje osjecaje tajiti zbog necije losije srece, ili se bas lose osjecati zbog toga. To su sve normalni osjecaji a s vremenom se covjek na sve navikne. A dijete je novo malo cudo koje sve lijeci ❤️
Ja se nadam da ce tako i biti, a još na sve to termin mi je na njen rođendan
Joj tužno ovo za seku. Žao mi je i vjerujem da će biti sve ok u konačnici i da se ipak raduje tvojoj bebi. Meni je pak bilo nekako suprotno. Seka ostala trudna baš, a meni baš tada prije postupka rekla tri različita doktora da je pitanje dal ću ikad ostati trudna i da su mi šanse oko 10% da uspijem. Ubila me u pojam ta informacija.... Uf... Al sam bila sretna zbog sestre. Iako mi je bilo bas teško.
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Sortiraj odgovore
Najstariji