Tonka predivnoo, ja hocuu vec sad tako hehe 😊
Ja inace imam malo skembicu pa kad se najedem izgledam kao da sam vec u 20 tjednu 😂😂
I meni ako se najedem skoci, a ujutro budem skroz nekako fit 😂😂 aaa daj ja tamanin cips svaki dan, i grizne se kakve skovace jeden ali opet pojiden cili od 150g. Uzasssss😏😏
💞girl💞
Ja inace imam malo skembicu pa kad se najedem izgledam kao da sam vec u 20 tjednu 😂😂
I meni ako se najedem skoci, a ujutro budem skroz nekako fit 😂😂 aaa daj ja tamanin cips svaki dan, i grizne se kakve skovace jeden ali opet pojiden cili od 150g. Uzasssss😏😏
Joooj haha da je meni pojest jedan cips, u teoriji ga zelim ali u praksi ne mogu haha 😂, moj decko stalno jede a ja ne znam da li vise prevrcem oci ili se vise prevrce zeludac od njega 😂😂
Znam kako ti je.. Ni ja jos nemam nikakav trbuh, a svi ovi su preslatki trbuscici. Jedva cekam i jaa svoj..
Kolko tjedana?
Znam kako ti je.. Ni ja jos nemam nikakav trbuh, a svi ovi su preslatki trbuscici. Jedva cekam i jaa svoj..
Kolko tjedana?
Ja sam danas 7+2 😊
Ti?
Moze jos jednom pojasnjenne kak da stavim sliku? 😁 hvalaaa 😊
👧🩷 2017.
👦💙2020.
Ides na ibb.co, tamo uploadas sliku, onda kopiras link koji ti izbaci i ovdje ga zalijepis 😊
Ides na ibb.co, tamo uploadas sliku, onda kopiras link koji ti izbaci i ovdje ga zalijepis 😊
Tnx..
Budem probalq
👧🩷 2017.
👦💙2020.
Preslatke su vam bušice❣️
Ja za rucak pojedem zdravo, i doruckak donekle, al navecer stalno jedem sendvice, uzas. A u praznom prostoru slatko 🤦♀️
https://ibb.co/4YV6c68
Nadam se da radi. Ja sam ovak izgledala u prvoj t sa 20 tt.. a sad cim sam vidla + mi je trbuh iskovil.. prco zbog nadutosti, a sad se pocelo malo nazirati, makar sam se upravo fino najela 😁a o kilama da ne pricam🙄
👧🩷 2017.
👦💙2020.
Jutro curke! ☀
Kod mene standard! Mučnine su i dalje postojane, no tješim se da će se uskoro smanjiti…
U srijedu idem na pregled - onaj jako bitni sa mjerenjem nuhalnog nabora. Moja doktorica je to nazvala fetalnim probirom.
Znate li da li se taj pregled vrši vaginalnim uzv ili klasičnim?
Pokušat će ti prvo preko trbuha, ako ne bude dobro vidjela radit ce ti vaginalno. Tako je meni bar bilo u prvoj trudnoci
Mrvičak, ok. Ah, već sam pomislila da me na sljedećem pregledu sigurno neće opet dočekati vaginalni ultrazvuk, a kad figa.. Ah, well.. Sve za bebicu ❤️
Curka je ❤
Sortiraj odgovore
Najstariji