LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    m_maaree
    13. Prosinac 2019. 20:31

lina27

m_maaree

Cure imam neku tupu bol pri dnu stomaka.. Onaj osjecaj kao da cu dobiti.. Je li ijedna imala tako?

Prvih 6 do 7 tjedana cesto

Ja sam 8+4.. bas neki ruzan osjecaj,napezost u stomaku

13. Prosinac 2019. 20:35

Pozdrav cure..ja sam vam danas 7+0..sve je super osim mučnina..već dva tjednaNe povraćam samo muka od 0-24 i to jako..da li bi mi bilo bolje da se ispovraćam?! Glad ne osjećam uopće..jedem jer znam da moram, al prije toga moram dobro razmislit šta uopće mogu stavit u usta, a uglavnom sve mi se gadi..znam da ste već milijun puta većina vas napisala da ima isto mučnine, al eto morala sam vam se i ja pojadat jer nemam kome..mali krug ljudi zna da sam trudna, a i one žene koje znaju su možda jedan dan u trudnoćama imale mučnine pa baš i ne razumiju..ovo me iscrpljuje strašno..danas nisam uopće izašla iz kuće..ne mogu..

• lina27
    13. Prosinac 2019. 20:48

m_maaree

lina27

m_maaree

Cure imam neku tupu bol pri dnu stomaka.. Onaj osjecaj kao da cu dobiti.. Je li ijedna imala tako?

Prvih 6 do 7 tjedana cesto

Ja sam 8+4.. bas neki ruzan osjecaj,napezost u stomaku

Meni zna i ponekad opet tako neki grc..sad mi je osjecaj kao da mi se sve nesto siri unutra.to je sve normalno namjesta se beba .bar ja to tako gledam

Ivcy1306
    13. Prosinac 2019. 21:03

Cure hvala vam svima na podrsci. ❤
    Ja znam da je njoj drago zbog mene samo eto mozda sam ja sad osjetljivija na sve to jer i sama sam trudna i sama sam imala jedan spontani i sve mi je jasno. Kad vidim od bratica sina mislim si ovoliko bi bilo moje prvo dijete i vjerujem da ce tako i njoj prolazit kroz glavu jer to se ne zaboravlja, samo bol s vremenom se smanjuje. 

• Bebac24
    13. Prosinac 2019. 21:11

Vecer cure ,ma buse su predivne ❤️ ja se nisam slikala nisam stigla. Eto bila na veceri kod kunjade, i dosli doma muz i ja, malog pustili jos da se igra, dosla sam doma i drito na wc 😭😭😭 izasla vecera u roku pola sata 

Alisanazemlji
    13. Prosinac 2019. 21:17

Curke sve koje ste stavile fotkice trbuščića, preslatke ste, kao i trbuščići. ❤️
    Mene su i prije trudnoće znali pitati jesam li trudna jer sam se udebljala, a debljam se u bokove i trbuh... 
    Zbog toga mi se čini da će se pravi trbuh vidjeti nešto kasnije u trudnoći ili će biti izražajniji obzirom da sam već sad popunjena..Malo mi je žao radi toga...
    Dečko i ja upravo putujemo u Graz. Slovenija je već puna snijega. Koja divota ❄️
    Inače, zadnjih par sati me nešto bolucka trbuh kao da trebam dobiti... Duže vrijeme to nisam osjećala, ali valjda je sve ok. 
    Skuzila sam da kod mene vrijedi jedno pravilo : ako mi je muka, onda je samo to, a ako nije, onda je sve ostalo ; grčevi u trbuhu itd... 😁

Curka je ❤

mimoza
    13. Prosinac 2019. 21:33

Ja sam se danas super osjecala. Cijelu kuca sam ocistila, svu robu ispeglala, sve se blista i onda s muzem otisla u grad na veceru. Kod mene i dalje vrijedi ono pravilo kao u pocetku kad se beta duplala svako drugi dan da se tako i osjecam dobro ili lose. Znam da cu sutra dan provesti u krevetu s mucninama i glavoboljom. 
    Evo i mog trbuha  https://ibb.co/bRMp5Mz 🥰

m_maaree
    13. Prosinac 2019. 21:38

Zaraa
    13. Prosinac 2019. 22:20

Mimoza opaaala u tebe bas onaj sta se i ispod majice vidi. E takav cekammmmm 😍😍😍😍😍

💞girl💞

Zaraa
    13. Prosinac 2019. 22:22

Mene je sad "nesto" probolo onako dijagonalno tocno od maternice put doli, put pi pi i osjetila sam bol u stidnim kostima. 2 grca, jedan blazi jedan malo jaci. I stalo...
    Jel to kakvo sirenje ili? 😖 
    Ajme taman se smirin onda neka panika. 

💞girl💞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.