Što se spavanja tiče negdje sam čula da je lijevi bok najbolji. A ja sam se nekako prirodno okrenula na lijevu stranu, inače sam spavala na trbuhu i otkako sam trudna paše mi lijeva strana. Na leđima nekad zaspim pred tv-om i tada probudim samu sebe od hrkanja (inače nisam ni hrkala 😂).
Curke mislim na žalost da u prvom tromjesečju ne možemo puno u slučaju zastoja srčeka i tako tih stvari, tj.smatram da u tim slučajevima nismo same krive ni za što. Mojoj seki je prije godinu i pol isto tako samo stalo srce, baš su to šokantne i teške situacije.
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Zaraa meni isto smrde ruke (koje non stop perem al uzalud, kao da mi je koža poprimila miris neki,fuj..) i usne mi moje smrde 😂 A u nosu isto imam neki neugodan miris. Ja sam mislila da je samo meni, tj.da sam luda.
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
E, sad…moj problem.
Evo već drugu noc moram spavati bez gacica jer mi je nesto na preponi nateklo i pece/boli ko ludo. Danas je najgore, jedva hodam i mijenjam polozaje. To nesto je dosta uzdignuto i siri se, a cijelo podrucje je crveno i nateceno. Sutra idem k doktorici da mi vidi pluca (nesto ne stima, gusi me po noci, definitivno uzimam previseVentolinai toga me strah zbog bebe - koristi li koja od vas Ventolin?) I usput cu joj pokazati to na preponi, mada ne znam jel je to njeno podrucje ili podrucje ginekologice.
Jel se kojoj od vas to kad desilo?
Meni vec je jednom na toj strani, al je brzo splasnulo…
Ocajna sam… Bol se cak siri niz natkoljenicu😒
Mozda upala Bartolinijeve zlijezde?
Zara jako mi je zao radi svega sto si prosla. 😘 Uh tesko je i citati a kamoli prozivjeti sve to.
E, sad…moj problem.
Evo već drugu noc moram spavati bez gacica jer mi je nesto na preponi nateklo i pece/boli ko ludo. Danas je najgore, jedva hodam i mijenjam polozaje. To nesto je dosta uzdignuto i siri se, a cijelo podrucje je crveno i nateceno. Sutra idem k doktorici da mi vidi pluca (nesto ne stima, gusi me po noci, definitivno uzimam previseVentolinai toga me strah zbog bebe - koristi li koja od vas Ventolin?) I usput cu joj pokazati to na preponi, mada ne znam jel je to njeno podrucje ili podrucje ginekologice.
Cek uz preponu?
Kao cir neki ili?
Pokazi ti to dr.da nije zljezda se upalila
Imas astmu? Samo ti je ventolin u th?
Da, na samoj preponi, uz rub gacica. Ogromno je, nepravilnog oblika, zato i boli tolko… Moguce da je ili limfni cvor ili neka urasla dlaka, pa se to jako upali. Nadam se da nije nis ozbiljnije.
Imam alergijsku astmu, a vec par puta u par mjeseci mi se obicna prehlafa spusti na pluca i doslovno ne mogu disat, cak sam dobivala Medrol u venu jer Ventolin nije djelovao
Nadajmo se da je cir,sta je najvjerojatnije da limfa izbaci svoje.
Pokszi to dr,a ona ce ti dat crnu mast ili ihtamol ili amonii sulfogirodalas mast ,to je sve isto😎
U trudnoci je problem imunitet ali ne brini moras koristiti ventolin jer upravo suprotnim beba nece dobivat dovoljno kisika.
Znam da astma bilo aler ili nealer.ili se jaako pogorsa ili se bas smanji.,zbog hormona i zbog imuniteta.
Sad kad bas krene gripa pripazi se jer si osjetljivija od ostalih.
Hvala ti😊😊
Javim kaj ce reci doktorica...
Gripu, da pokucam, nikad nisam imala i nadam se da necu ni sada...heheh
Dečkić💙
Jednom je rekla kao akoo bas mora docdo "sexa" obavezno zastita ! 😂
Koliko si trudna? Mi isto koristimo zastitu, bojim se da ne dobijem kakvu infekciju.
E, sad…moj problem.
Zarajako mi je zao radi svega sto si prosla. 😘 Uh tesko je i citati a kamoli prozivjeti sve to.
Nije, jer je meni to na preponi, nakon ruba gacica, a ta zlijezda koju si spomenula je bas unutar stidnih usana... Guglala sam. Fala bogu pa nije to😅
Dečkić💙
Što se spavanja tiče negdje sam čula da je lijevi bok najbolji. A ja sam se nekako prirodno okrenula na lijevu stranu, inače sam spavala na trbuhu i otkako sam trudna paše mi lijeva strana. Na leđima nekad zaspim pred tv-om i tada probudim samu sebe od hrkanja (inače nisam ni hrkala 😂).
Curke mislim na žalost da u prvom tromjesečju ne možemo puno u slučaju zastoja srčeka i tako tih stvari, tj.smatram da u tim slučajevima nismo same krive ni za što. Mojoj seki je prije godinu i pol isto tako samo stalo srce, baš su to šokantne i teške situacije.
Spavanje na lijevom boku je najbolje radi polozaja organa u trbusmoj supljini 😊
Prirodniji protok svega sto se desva u organima, ne znam kak objasnit, haha
Dečkić💙
E, sad…moj problem.
Zarajako mi je zao radi svega sto si prosla. 😘 Uh tesko je i citati a kamoli prozivjeti sve to.
Nije, jer je meni to na preponi, nakon ruba gacica, a ta zlijezda koju si spomenula je bas unutar stidnih usana… Guglala sam. Fala bogu pa nije to😅
Ja sam mislila da je Bartolinijeva na preponi, ups sorry
Yvette to je zivot, cupav i dlakav.
Vrapcic i meni usne smrde 😂😂 ahahaha sestre po simptomima.
Cure ja sad dobila proljev, cili ovi period sam jedvo isla na wc, unormalilo se ima par dana i sad proljev. Ima li razloga zabrinutosti... znan da je to mozda glupo pitanje, ali obicno u mene meka stolica i proljev su bili najava one cije ime ne izgovaram (menstruacija).
💞girl💞
Sortiraj odgovore
Najstariji