LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    yvette
    04. Prosinac 2019. 00:29

Tiki i ana jeli znate mozda jeli Elebaby sadrzi folnu ili folate, citala sam nesto kao da tko ima mutaciju MTHFR ne moze iskoristiti nista osim folata, ne znam jesam li medu tima jer nisam radila detaljnije pretrage. A kao Novalac ima bas taj folat, ali nema nekih drugih sastojaka. Pa nisam pametna...koliko je folna sada uopce bitna?
    Zuza zao mi je zbog zuba...😞😞😞
    Zara brzo ce 12.tj. Ja otkako sam prosla taj 12.tj sam prodisala, rekli smo roditeljima i dijelu prijatelja. Dosao mi je Hippo baby paket i stajao cijeli dan ispred vrata dok nisam dosla veceras kuci tako da su vidjeli svi koji su prolazili stubistem, a jos nemamo lift tako da je to poprilican broj susjeda 😅
    Nisam ni ja kupovala robicu. Nisam imala pojma da treba dugi rukav. Hvala dandy.
    Kolica sam kupila vec davno, u 8 tt jer je bila dobra prilika. Neckali se jer nismo znali hoce sve biti ok no sad nam je drago. Uhvatili smo jolz kolica na 40 % snizenju i kasnije autosjedalicu na 30 %.

• anav05
    04. Prosinac 2019. 07:44

Ana.wannabemama

Vrapcicuopce me nema skoro na mobitelu, pokusavam odmarat sto vise mogu, a znam ako uzmem mobitel u ruke da cu pocet googlat i samo se stresirat i bedirat jos vise.. imam lagane bolove u trbuhu i napuhnuta sam u donjem dijelu trbuha, sutra oko 12 idem vadit betu i rekli su mi da su nalazi gotovi isti dan pa me zanima da li je narasla ili se smanjila i onda u cetvrtak do vinogradske na ultrazvuk i pregled i tad cu sve saznat. u jednom trenutku imam osjecaj kao da je sve uredu a u drugom se slomim do kraja kao da mi se srusio cijeli zivot.. i cicke me vise ne bole i nisu tolko napuhane pa me i to brine.. neznam draga cijeli cirkus mi je u glavi.. kak si ti? nadam se da ce te prehlada brzo proci 💖💖
    cure kolka je vama bila beta u 6-7tt?

Ja sam vadila sredinom 5.tjedna, kad mi je kasnila menga. Bila mi je 590.

Amelie 1
    04. Prosinac 2019. 07:59

Ana Ja s 4 tjedna vadila i oko 9000 je bila. Beta ima jaaako veliki raspon. Zapravo je najbitnije da se dupla i da ne pada. S tim da, od 5. Ili 6. tjedna se ne dupla svakih48 sati nego duze. 

Vrapčić123
    04. Prosinac 2019. 08:15

Dobro jutro! Kako ste spavale? Js evo pijuckam čaj od kamilice sa hrpom meda, jučer me podrum / laboratorij u Petrovoj dotukao sa onim propuhom. 😮
    Javio mi doktor, ja konačno gotova sa Utrogestanima, baš sam se razveselila 😁😁😁😁

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Dora4
    04. Prosinac 2019. 08:17

Jutro curke 
    Kako je prosla noc? Jeste se naspavale?
    Ana, nestrpljivo cekamo da nam javis dobre vijesti danas i sutra!
    Vrapcic, drzi se, nadam se da ces uspjet sa cajevima i medom, limunom i tim domacim stvarima sredit tu prehladu prije nego se uspije razvit! 
    Tiki, procitala sam na nekoj drugoj temi da i ti imas IR, jel ti mozda itko rekao oces ic prije radit ogtt ili neku najavu kako ce se to drzat pod kontrolom? Takodjer i jel nuzno da se sa IR dobije gestacijski dijabetes ili se mozda moze izvuc bez? 
    Ja uzimam glucophage xr 1000, jesi i ti na kakvoj terapiji?

Dora4
    04. Prosinac 2019. 08:19

Vrapcic123

Dobro jutro! Kako ste spavale? Js evo pijuckam čaj od kamilice sa hrpom meda, jučer me podrum / laboratorij u Petrovoj dotukao sa onim propuhom. 😮
    Javio mi doktor, ja konačno gotova sa Utrogestanima, baš sam se razveselila 😁😁😁😁

Bravo!! Bas mi je drago da si ga uspjela dobit odmah ujutro, znaci ne moras postupno prekidat terapiju? Divno:) 
    Daaa, mrzim taj podrum i uvijek se dolje smrznem upravo zbog podruma, a i one mrke zene na salteru :/ 

Trancie
    04. Prosinac 2019. 08:25

Ana nadam se da će sve biti uredu , držim palčeve.
    Vrapcic nije loše i propolisa u grlo špricat ( mislim da se to smije ) mene bi spasio. I možda inhalacija za nos, ja imam inhalator pa bi mi dosta pomogao.

Vrapčić123
    04. Prosinac 2019. 08:37

Dora4 da baš neobično, no ne moram ništa postepemo. Rekao je da ga više ne moram koristiti, tak da hvala Bogu ja gotova sa Utrogestanima. 😍
    Al taj podrum tamo je užas, znači imala sam debelu jaknu i vestu, al uzalud kad tamo krene puhati to je strašno. Nebitno gdje sjednem, svuda je isto. I da, na šalteru su one djelatnice poprilično nekulturne. Gore na MPO su divni svi. ❤️
    Trancie baš si jučer kupila bezalkoholni propolis, inače sam ga prije često pila za imunutet. Na žalost inhalator nemam, al pokušat ću onak glavu nad zdjelu kipuće vode 😁

Dora4
    04. Prosinac 2019. 08:42

Vrapcic, daaa, ja sam tako ugodno iznenadjena koliko topline i ljudskosti na jednom bolnickom odjelu! ♡ 

Vrapčić123
    04. Prosinac 2019. 08:43

I ti si MPO trudnica? 💚

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.