LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mimoza
    03. Prosinac 2019. 20:04

Da, bas 40 stepeni je bilo zadnje dvije godine i u stanu. Rijetko koji stan u De ima klimu, a ljeta su nam postala pakleno vruca. Vidjet cu u hodu i po ponasanju bebe, ne volim ni kada vidim zabundano dijete po vrucinama, mislim da im to stvara dodatnu nervozu. Opet kazem, uvijek je tu dekica ili pelena kojom se moze prekriti.

yvette
    03. Prosinac 2019. 20:07

Vrapcic meni je dokt rekao s 12 tjedana da stanem s utricima, a koristila sam ih 4x2. Nista mi nije spominjao postepeno smanjivanje, ali sam na svoju ruku kako sam ih imala viska, nekoliko dana 3x2, pa 2x2 i stala. Spasila sam se otkad ih ne koristim.😂
    Htjela sam pitati ima li netko preporuku za neke trudnicke vitamine, do sada sam koristila Novalac pa ne znam da li nastaviti s njima do kraja ili ima nesto bolje?

• anav05
    03. Prosinac 2019. 20:31

Bebac24

Hope1

anav05

Pod odluciti mislim da li zelis ici ili ne, da ne ispadne da tjeram,jel😁

Skužila sam da, evo danas sam se prijavila dobila popust tako da 19.12. Radimo, al bez saznanja spola, za to ćemo sačekat 7.mj 2020 😁

To sam si ja jucer razmisljala kad me pitala dali zelimo spol znati… Ali sam rekla da, jer ako je cura odmah kupujem jedna meni predivna kolica bas za curke 🥰 a i da sina mozemo pripremiti na to sta ce dobiti

Mi smo pricali i pala je odluka da zelimo znati spol :-)

• anav05
    03. Prosinac 2019. 20:39

yvette

Vrapcicmeni je dokt rekao s 12 tjedana da stanem s utricima, a koristila sam ih 4x2. Nista mi nije spominjao postepeno smanjivanje, ali sam na svoju ruku kako sam ih imala viska, nekoliko dana 3x2, pa 2x2 i stala. Spasila sam se otkad ih ne koristim.😂
    Htjela sam pitati ima li netko preporuku za neke trudnicke vitamine, do sada sam koristila Novalac pa ne znam da li nastaviti s njima do kraja ili ima nesto bolje?

Ja sam sad na Elenatal, prelazim s 13. tjednom na Elebaby. Citam malo po forumu, ja stvarno nisam nikad imala problema nakon sto popijem. Jedna dnevno uz obrok i dobro :-)

Vrapčić123
    03. Prosinac 2019. 20:55

Curke kao da me prehladica lovi, malo mi nos začepljen i kao da grlo malo osjećam. I točno znam od čega, jutros išla vaditi krv u Petrovu, a tamo je vječito jak propuh, još sada hladnooo... Molim vas savjete što ste koristile / pile / jele vi koje ste bile prehlađene? Ne mogu se točno sjetiti, no znam da vas je bilo.
    Yvette baš me zanima kaj će mi sutra reći za utriće. Tnx 👍

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

🌼TiKi🌼
    03. Prosinac 2019. 20:59

Yvette ja pijem Elebaby jednu na dan. Nemam nikakvih nuspojava. 

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

Zaraa
    03. Prosinac 2019. 21:21

Od cile ove panike oko antibiotika nisan ni rekla da je pregled bio odlican. Bebica narasla. Kaze ginekologica da odgovara 11+4, a da sam trudna 10+4 
    ( ja san bila uvjerena da sam trudna 11 tjedana punih danas, ona kaze suprotno)no dobro.
    Nikako da dode taj 12i tjedan tj da i on prode.
    Vidila sam nogice, rukice, glavicu, sakice, prstice. Prvi put sam se rasplakala na uzv.  Jooj ja bi najradije bila spojena na uzv i gledala bebu sta radi 😂 " leta" vamo tamo, jedva je uspila slikat. Bas sam se raspekmezila.
    Vidim da su tema robica i kolica mene je iti straj o tome razmisljat jos.... 

💞girl💞

Zaraa
    03. Prosinac 2019. 21:22

Vrapcic mene je stislo grlo, na taste domaceg meda i limuna i tokom dana isto i puno caja, fala Bogu proslo je 🙏

💞girl💞

Žuža
    03. Prosinac 2019. 21:24

Bila sam danas kod zubara i unistila me. Zub me sada toliko boli da me cijela lijeva strana lica boli. Mislim da cu umrijeti. Uzas nad uzasima!! Molim vas da mi napisete koje ono tablete smijemo i od koliko miligrama jer mislim da nema sanse da zaspim s ovim. Isuse sta mi je napravila 😭😭

Žuža
    03. Prosinac 2019. 21:25

Vrapcic123

Curke kao da me prehladica lovi, malo mi nos začepljen i kao da grlo malo osjećam. I točno znam od čega, jutros išla vaditi krv u Petrovu, a tamo je vječito jak propuh, još sada hladnooo… Molim vas savjete što ste koristile / pile / jele vi koje ste bile prehlađene? Ne mogu se točno sjetiti, no znam da vas je bilo.
    Yvette baš me zanima kaj će mi sutra reći za utriće. Tnx 👍

Mene su do sada svaki put citrusi spasili. Hrpa caja s hrpom limuna (med ne volim pa ga nisam ni koristila) i jako puno mandarina sam jela. I za dva dana proslo. Vjerojatno sam “uhvatila” prehladu bas na pocetku pa sam uspjela tako rijesiti. Pokusaj, lose ti od toga ne moze biti.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.