Bila sam danas kod zubara i unistila me. Zub me sada toliko boli da me cijela lijeva strana lica boli. Mislim da cu umrijeti. Uzas nad uzasima!! Molim vas da mi napisete koje ono tablete smijemo i od koliko miligrama jer mislim da nema sanse da zaspim s ovim. Isuse sta mi je napravila 😭😭
Jedino paracetamol max na dan 4g tj.4000 mg.
Jel te zub bolio ili sj isla redovno zubaru?
Ja cu izgleda morat,zubno meso mi se iznad 3 zuba bas jako upalilo🙄
Bila sam danas kod zubara i unistila me. Zub me sada toliko boli da me cijela lijeva strana lica boli. Mislim da cu umrijeti. Uzas nad uzasima!! Molim vas da mi napisete koje ono tablete smijemo i od koliko miligrama jer mislim da nema sanse da zaspim s ovim. Isuse sta mi je napravila 😭😭
Jedino paracetamol max na dan 4g tj.4000 mg.
Jel te zub bolio ili sj isla redovno zubaru?
Ja cu izgleda morat,zubno meso mi se iznad 3 zuba bas jako upalilo🙄
Prije trudnoce sam pocela lijeciti zub i bas sam morala ici jer sam imala lijek. I krava mi je toliko nabila onu iglu u kanal da sam doslovno pocela plakati na stolici. I sad me sve boli jer mi je vjerojatno to iziritirala. Ne mogu opisati koliko jako me boli. A najradije ne bih popila nikakav lijek. A sada to traje vec cca 3 sata. Prestalo bi do sada da je trebalo prestati. Poludit cu!!!
Vrapcic uopce me nema skoro na mobitelu, pokusavam odmarat sto vise mogu, a znam ako uzmem mobitel u ruke da cu pocet googlat i samo se stresirat i bedirat jos vise.. imam lagane bolove u trbuhu i napuhnuta sam u donjem dijelu trbuha, sutra oko 12 idem vadit betu i rekli su mi da su nalazi gotovi isti dan pa me zanima da li je narasla ili se smanjila i onda u cetvrtak do vinogradske na ultrazvuk i pregled i tad cu sve saznat. u jednom trenutku imam osjecaj kao da je sve uredu a u drugom se slomim do kraja kao da mi se srusio cijeli zivot.. i cicke me vise ne bole i nisu tolko napuhane pa me i to brine.. neznam draga cijeli cirkus mi je u glavi.. kak si ti? nadam se da ce te prehlada brzo proci 💖💖
cure kolka je vama bila beta u 6-7tt?
Zaraa i Žuža hvala na savjetima ❤️ U ljekarni su rekli da mogu i bezalkoholni propolis. Znate li koja što o tome? Nakapala sam par kapi u žlicu meda i pojela / rastopila u ustima. A matična mliječ, cvijetna pelud? Mislim da sve te proizvode možemo u manjoj količini. Ništa, od jutra ću udariti sa limunom i čajem od kamilice...
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Vrapcicuopce me nema skoro na mobitelu, pokusavam odmarat sto vise mogu, a znam ako uzmem mobitel u ruke da cu pocet googlat i samo se stresirat i bedirat jos vise.. imam lagane bolove u trbuhu i napuhnuta sam u donjem dijelu trbuha, sutra oko 12 idem vadit betu i rekli su mi da su nalazi gotovi isti dan pa me zanima da li je narasla ili se smanjila i onda u cetvrtak do vinogradske na ultrazvuk i pregled i tad cu sve saznat. u jednom trenutku imam osjecaj kao da je sve uredu a u drugom se slomim do kraja kao da mi se srusio cijeli zivot.. i cicke me vise ne bole i nisu tolko napuhane pa me i to brine.. neznam draga cijeli cirkus mi je u glavi.. kak si ti? nadam se da ce te prehlada brzo proci 💖💖
Draga samo ti mogu reći da se držiš i ako ti je lakše bez mobitela, maknu ga daleko od sebe... 😊 Pokušaj odmarati, opustiti se i vjeruj u pozitivno! 💖
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Upravo se ovoga i ja bojim. Imam 4 napuknuta zuba i cijelo vrijeme odugovlacim odlazak, jer to sto ti kazes uopce ne misle nego fraknu tu iglu sto dublje, svaki puta mi je tako, i placem dok dodjem do kuce. Pokusaj popit lupoceta mozda ti pomogne sto ☹
Vrapcicuopce me nema skoro na mobitelu, pokusavam odmarat sto vise mogu, a znam ako uzmem mobitel u ruke da cu pocet googlat i samo se stresirat i bedirat jos vise.. imam lagane bolove u trbuhu i napuhnuta sam u donjem dijelu trbuha, sutra oko 12 idem vadit betu i rekli su mi da su nalazi gotovi isti dan pa me zanima da li je narasla ili se smanjila i onda u cetvrtak do vinogradske na ultrazvuk i pregled i tad cu sve saznat. u jednom trenutku imam osjecaj kao da je sve uredu a u drugom se slomim do kraja kao da mi se srusio cijeli zivot.. i cicke me vise ne bole i nisu tolko napuhane pa me i to brine.. neznam draga cijeli cirkus mi je u glavi.. kak si ti? nadam se da ce te prehlada brzo proci 💖💖
Draga Ana, sretno ti sutra i u četvrtak! Mislit ću na tebe ❤️
Curka je ❤
Nije vam u sobi 40? To je za prvih tjedan dva. Kaj nikada niste uocili da bebe u bolnicama nikada nisu u kratkom rukavu? Uvijek duga benkica. Bilo vani - 40 ili +50
Pa ne izmisljam ja to u hodu. To bi vam rekli i na trudnickom tecaju i u bolnici. Nemaju razvijen taj sustav termoregulacije za cas se smrznu ili skuhaju.
Ovo mi je treca ljetna beba. Radjala sam na plus 38 i svejedno je beba bila u dugom u bolnici. Doma kada je bilo vrelo naravno da je nisam bundala vec i skinula golu golcatu. No tek kad je bar tri tjedna navrsila.
Dandy, hvala na savjetu. Nisam ni ja razmišljala o kupovini dugih rukava u sedmom mjesecu, ali ima smisla :)
Curka je ❤
Vrapcic hvala ti, evo trudim se koliko mogu ne misliti o tome i pustit da vrijeme pokaze svoje 💖
Alisa hvala i tebi draga 💝
evo imam bas neke grceve razmisljam da li da odem na hitnu ili da pokusam odspavati do sutra, a dr kaze da dodem ako su jaki grcevi i ako prestanem krvariti da nebi bilo unutarnje krvarenje, zasad krvarim jos lagano pa me to tjesi jer nije obilno. Ovo nam je prva trudnoca i vec smo imali planove za bebicu i sve i nakon ovog krvarenja u nedjelju sam potonula ko titanik.. nadamo se da ce bit sve uredu, a dragi kaze da cemo se potruditi na drugoj prvom prilikom ako ova ne uspije, ali ja ne znam da li bi bila spremna opet na to makar ne zelim ni pomosljat na lose, nadam se samo najboljem..
curke moje ni ne znam vas a nemate pojma koliko puno mi znacite, i bas je divno vidjeti kako se jedna o drugoj brinemo💖💖
Drage moje,
Tako mi je drago što sam vam se pridruzila. Danas smo ugledali plusic hihi, trebala bih biti 9tj. Ova trudnoca je dosla neplanirano i u nezgodno vrijeme, ali je svakako dobro došla 😊 Sutra zovem ginekoga i narucujem se za pregled. Strah me jer sam pusila, ponekad i popila koju čašicu.. Bas me grize savjest :( pusaa svima!❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji