LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    medija5
    03. Prosinac 2019. 11:45

mrvičak

medija5

Moze odgovor jako me stahhh zaistaa , u 7 tjednu trudnocu sam.❤️Hvala unaprijed

Folna ti može samo pomoći plodu. Što se tiče grudi, i ja sam se mučila s tim, jedan dan bole, pa tri bole itd. Cure su me umirile da je to sve normalno. Mene primjerice ne bole toliko kada sam bez grudnjaka, čim ga obučem osjećam jače bol.

Da, a sto se tice mucnina muka mi je bila cesto sada vise ne . 😕

Mirtasiric1
    03. Prosinac 2019. 11:49

Prijavljujem pregled 16.12. uf. kako se to daleko čini ☺️

Vrapčić123
    03. Prosinac 2019. 11:55

Daisy dobro došla i urednu trudnoću želim!
    Rafaella i meni su mučnine i povraćanje danas ok čak. Doduše do bolnice povraćala u autu i jednom doma i nadam se da je to to za danas. 🙄 Ma mislim da su te veličine sve ok, pa valjda bi nam rekli da nešto ne štima sa veličinom bebice ❤️
    Dora ne znam baš hoćeš li se skroz riješiti endometrioze, pauzirati simptome hoćeš, ja ju imam i to baš jaku i to dugih 19 godina se borim s njom. Mislim da smo s njom zaglavile do menopauze na žalost. Ali trudnoća nekim ženama zaista zna pomoći. I to sam znala čuti. 😊

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

niki93
    03. Prosinac 2019. 11:57

Pozdrav buduće mamice ❤️
    Dugo me nije bilo, imam strašne mučnine sa povraćanjem već 2 tjedna, baš sam koma, nisam imala snage pisati niti mob uopće koristit 🥴 ja 5.12.imam pregled i baš se veselim 🤗🥰 nego, do kojeg tjedna trudnoće se pregledi rade vaginalno a kada kreće preko stomaka? 

ναℓєитιиα
    03. Prosinac 2019. 11:58

Cure, da li koja muku muči sa vrtoglavicama? Ja evo ne znam ni ja koliko dana imam samo ringispil  u glavi. Tlak je ok, ali cim se dignem ujutro odmah krece pa pola dana sebi dolazim, uzas 😏

Vrapčić123
    03. Prosinac 2019. 12:03

Luna999 hvala na savjetima. Pokušat ću baš 😍
    Mrvičak koji magnezij ti piješ i koliko mg? Mogu li ga piti bez konzultacije s dr? 

m_maaree
    03. Prosinac 2019. 12:05

Hej cure.. Vase misljenje o farbanju j trudnoci,pogotovo sad na pocetku? 

03. Prosinac 2019. 12:07

Vrapcic123

Luna999 hvala na savjetima. Pokušat ću baš 😍
    Mrvičak koji magnezij ti piješ i koliko mg? Mogu li ga piti bez konzultacije s dr?

Solgar magnezijv citrat 400. Naravno da može! Iako je meni moja savjetovala magnezij, ali baš u obliku citrata

Vrapčić123
    03. Prosinac 2019. 12:08

Niki93 ja sam ovaj tjedan 11tt i jutros je bio  vaginalni uzv. Mislim da će mi sljedeći uzv (za 4 tjedna, 15.tjedan) biti abdomenalni. Cure ispravite me ako sam pogriješila.
    Valentina kakva ti je KKS, željezo i feritin? Meni se znalo vrtiti kad mi je željezo, hemoglobin ili feritin znalo biti loše, odnosno nisko. 

Ana.wannabemama
    03. Prosinac 2019. 12:09

curee sretnoo svima na pregledimaa!! 💖💖💖💖

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.