LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Vrapčić123
    03. Prosinac 2019. 12:15

m_maaree

Hej cure.. Vase misljenje o farbanju j trudnoci,pogotovo sad na pocetku?

Baš me jutros u bolnici jedna curka pitala kad se mislim ofarbati, curka je novinarka, nema dlake na jeziku... Haha, velim ja njoj eh sljedećih 7 mjeseci, čak i duže ništa od farbanja. Bit ću ovak grda i dalje 😂😂😂😂😂 Uglavnom, šalu na stranu, mislim da kemikalije iz boje nisu baš nikako zdrave i mene je strah. Šminkam se malo samo za preglede (ionako nigdje ne idem osim u bolnicu, haha). Tako da ovih prvih mjeseci ću malo opreznije koliko mogu. Lak za nokte ne stavljam zbog Utrogestana. 

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Vrapčić123
    03. Prosinac 2019. 12:18

Ana.wannabemama

curee sretnoo svima na pregledimaa!! 💖💖💖💖

Draga Ana imaš li kakvih novosti? ❤️💙🧡

Trancie
    03. Prosinac 2019. 12:18

Ja još nisam zvala ginekologa, kontam rano mi je još na pregled, tako da nemam termin pregleda još. U zadnjoj trudnoći sam rano otišla na pregled pa se samo gestacijska vrećica vidjela. Zovem krajem tjedna za pregled pa vam se prijavim.
    Što se tiče simptoma imala sam par dana kad sam trebala dobit baš menstrualne bolove, jedna dojka baš osjetljiva na dodir , druga i ne baš i najgori simptom koji me pratio cijelu prošlu trudnoću je konstantan osjećaj za wc. I imam pojačan bijeli iscjedak. Valjda je sve to ok; jedva čekam taj prvi pregled da vidim jeli sve uredu. Do tad nekako i  nemam osjećaj da sam trudna.

Zaraa
    03. Prosinac 2019. 12:21

Curke evo me, isla sam privatno po drugo misljenje, doktor kaze da ni on nebi to pio, pogotovo ne u prvom tromjesjecju. Ostavio mi staru terapiju i da novi antibiotik. Evo popila san prvi i Bogu u ruke. Nadam se da ce sve bit oke sa bebicon, bas me to brine 😓😓😓😥😥😥🙏🙏🙏🙏 
    Glupa bakterija.

💞girl💞

Vrapčić123
    03. Prosinac 2019. 12:22

Hvala na savjetu. Piješ ih svaki dan? Kako ti pada na želudac? Pitam zbog mučnina i povraćanja? 

Vrapčić123
    03. Prosinac 2019. 12:24

Zaraa sretno i nadam se da će sve biti ok. 

🌼TiKi🌼
    03. Prosinac 2019. 12:25

ναℓєитιиα

Cure, da li koja muku muči sa vrtoglavicama? Ja evo ne znam ni ja koliko dana imam samo ringispil u glavi. Tlak je ok, ali cim se dignem ujutro odmah krece pa pola dana sebi dolazim, uzas 😏

Meni se vrti svaki put kad se ustanem iz ležećeg položaja ili naglo iz sjedećeg, ali mi je tlak niži pa to pripisujem tome. 
    Što se tiče farbanja, u prvom tromjesečju nisam, ali sad bome poslije svih ovih blagdana budem isla na pramenove pa onda opet tamo u petom mj. prije poroda. Svatko za to ima svoje misljenje, ali ja eto mislim da dva puta tokom trudnoće, izuzev u prvom tromjesečju, ne može škoditi. 

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

sierrav
    03. Prosinac 2019. 12:28

Zaraa

Jutro cure, sinoc sam cilu vecer trazila sta kako, dosla do par doktora, medutim misljenja se razlikuju.
    Urolog i jedan ginekolog i jedna med sestra kazu ni slucajno, a dva ginekologa kazu da se moze.
    Zvala sam i na humanu kaze sestra da nezna da nije sigurna bas( u blizini nijedan lijecnik, a i svi su im na bolovanju)
    Ja san nekako blize tome da ne pijem.
    Bazirala bi se na ove vaginalete sta san dobila GEONISTIN i caj od brusnice 1litru, tekucine bar 2l (vode) i brusnice jest.
    Sta mislite, ocu li pogrijesit?

Gle,ne mozes pogrijesiti,eventualno za mjesec dama odi izvadi kks i crp i urinokulturu.
    Ja bi isto tako postupila,tj.ja bi urologa umorila mislju da mi potvrdi da uzmem neki drugi antibiotik iz A skupine.
    Ako ti bude pokazivalo da opet imas upalu morat ces uzet neki antibiotik,jer kako trudnoca odmice pojava preeklamsije i eklamsije je velika ako se bakt.prosirila.

sierrav
    03. Prosinac 2019. 12:31

mrvičak

Jedno pitanje. Duphastone pijem svaki da tri puta po dvije tablete uvijek u isto vrijeme. Danas sam zaboravila ponijeti na posao. Umjesto u 10 mogu popiti tek oko 2. Koliko je to loše?

Ne brini,nemoj nadoknadivat dozu.tj ako ces prvu dozu popit oko 2 onda gledaj da je min 4 sata razlike od sljedece doze😊

03. Prosinac 2019. 12:33

Ja nema  neko mišljenje u s vezi bojanja kose. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.