mrvičak vidim da si u 9tt, taman je tad meni pocelo stalno piskenje i nastavilo se i dalje, ali sam se vec naviknula. Kad nekuda odemo samo gledam mjesta s wc-om da su mi blizu 😂
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
mrvičak vidim da si u 9tt, taman je tad meni pocelo stalno piskenje i nastavilo se i dalje, ali sam se vec naviknula. Kad nekuda odemo samo gledam mjesta s wc-om da su mi blizu 😂
Veselo! Tješi me što još kratko radim. Naravno ako bude sve ok na pregledu, idući tj. bih trebala na komplikacije.
Meni je moja doktorica rekla da ne preporuca farbanja u prvom tromjesecju, poslije moze.
Ja se prošlu trudnoću nisam bojala, ali sada ću morati jer imam dosta sijedih ..a ne planiram bez velike potrebe otvoriti komplikacije. Ali, vidim da to cure sasvim normalno rade, ne vjerujem da je više to tolika šteta. Mada prva tri mjeseca bi i ja gledala da to preskočim, što je sigurno sigurno.
Ja otvaram komplikacije zbog toga što radim s djecom u vrtiću. Dr me već nakon prošlog pregleda željela poslat i baš se naljutila kada sam joj rekla da bih pričekala bar 10. tj. A između ostalog imam i taj hematom i stvarno me onemogućava u normalnom obavljanju posla
A to sigurno da treba na komplikacije, mene je strah moje dijete dizat i sve, a kamoli u vrtiću sa toliko djece, a i zbog silnih virusa i bakterija koje kruže među djecom.
Vrapcic, da nazalost tesko da cemo se rijesit endo., ali postoji nada..mislim da je uspjeh sto sam uspjela ostat trudna i samo molim dragog Boga da sve bude u redu, a kasnije nek se i vrati ako bas mora, samo da rodim u miru i zdravlju!
Ja sam isto pocela pita magnezij prosli tjedan, plivit magnezij citrat, cesto mi trnu ruke ujutro pa sam prvenstveno zbog toga..
Nokte nisam namazala od ljeta i fali mi malo boje, ali necu dokle god stavljam utrogestan..a farbanje kose mislim da ne moze skodit koji put, ne bas u prvom tromjesecju, al u 2. i pocetak 3., sta ja znam, ima boja koje imaju manje otrova..
Drage moje, ja sam u nedjelju završila na hitnoj. Upala mokraćnih puteva. Dobila sam antibiotik. I moram se javiti svojoj gin da me na pregledu pošalje napraviti urinokulturu i vaditi krv. Doktor je potvrdio trudnoću 5+5 ali se nije vidjelo ništa. Pa sam malo puno zabrinuta. Sorry na dugom postu.
Vrapcic, da nazalost tesko da cemo se rijesit endo., ali postoji nada..mislim da je uspjeh sto sam uspjela ostat trudna i samo molim dragog Boga da sve bude u redu, a kasnije nek se i vrati ako bas mora, samo da rodim u miru i zdravlju!
Ja sam isto pocela pita magnezij prosli tjedan, plivit magnezij citrat, cesto mi trnu ruke ujutro pa sam prvenstveno zbog toga..
Nokte nisam namazala od ljeta i fali mi malo boje, ali necu dokle god stavljam utrogestan..a farbanje kose mislim da ne moze skodit koji put, ne bas u prvom tromjesecju, al u 2. i pocetak 3., sta ja znam, ima boja koje imaju manje otrova..
Curke i ja sam se borila sa endom.. Na zadnjem pregledu je bila potpuno nestala. Hvala bogu. I do sada je nisam imala. Samo hrabro i ne dajte se!
Ja see evo nesto razmisljam. Pa ljudi moji ja nisam imala odnos sa svojim muzem otkad sam imala plus na testu.. To je znaci ima ohoho. Haha.. Ali nije toliko ni do mene koliko je on skroz bloka, da nebi stogod bebi napravio..🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Kakva je situacija kod vas sto se tice toga.. 😃😃
Sortiraj odgovore
Najstariji