LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    03. Prosinac 2019. 12:33

Ja nema  neko mišljenje u s vezi bojanja kose. 

03. Prosinac 2019. 12:33

Ja nema  neko mišljenje u s vezi bojanja kose. 

03. Prosinac 2019. 12:35

Ja nemam neko mišljenje u svezi bojanja kose. Ako mi se bude dalo otići ću, ako ne, neću. Nisu te boje kao što su nekada bile. Šminkam se svaki dan i ne pada mi napamet s tim prestati, stavljam i trajni lak na ruke i toga se ne odričem!!!!
    Ajme mene danas izluđuje odlazak na wc, stalno mi se piški. Išla sam od 10 sati već 4 puta. Kolegice me već čudno gledaju.
    Popila sam dvije manje čaše vode i čašu čaja, tako da nije to neka pretjerana tekućina da mi mjehur stalno dupkom napuni.

sierrav
    03. Prosinac 2019. 12:36

Hope1

Opet ja sa pitanjem o testovima, da li ste više za nifty test ili neki test koji se radi kasnije, jer čitala sam da je netko nradio nifty sa 12. Tjedana da je bilo sve ok, a u 18.tjednu su ottkrivne neke nepravilnostin sa mozgom dijeteta? Nisam pametna, 19.12 imam pregled i onda moram odlučiti…

Nifty ce ti vidjeti kromosomske greske no nece i ne moze predvidjeti anomalije mozga i slicno,tu je mini anomaly u 12tt i anomaly u 20tt.

03. Prosinac 2019. 12:38

Vrapcic123

Hvala na savjetu. Piješ ih svaki dan? Kako ti pada na želudac? Pitam zbog mučnina i povraćanja?

Da, svaki dan već 8 godina :) Ne škodi mi za mučnine. One dane kada sam imala nalete mučnina isto sam ih pila. Nemam više ni tih naleta mučnine pa sam super. Imaš citrat i od plive ali šumeći i u istom obliku i u dm. Jeftinije su od solgara.

Žuža
    03. Prosinac 2019. 12:46

TiKi92

ναℓєитιиα

Cure, da li koja muku muči sa vrtoglavicama? Ja evo ne znam ni ja koliko dana imam samo ringispil u glavi. Tlak je ok, ali cim se dignem ujutro odmah krece pa pola dana sebi dolazim, uzas 😏

Meni se vrti svaki put kad se ustanem iz ležećeg položaja ili naglo iz sjedećeg, ali mi je tlak niži pa to pripisujem tome.
    Što se tiče farbanja, u prvom tromjesečju nisam, ali sad bome poslije svih ovih blagdana budem isla na pramenove pa onda opet tamo u petom mj. prije poroda. Svatko za to ima svoje misljenje, ali ja eto mislim da dva puta tokom trudnoće, izuzev u prvom tromjesečju, ne može škoditi.

Ja sam istog stava oko farbanja. Ja idem u subotu na pramenove. Pramenovi ionako ne idu od korjena. I isto planiram pred kraj jos jednom sredit se 🙂 Jedino nokte vise ne stavljam. 
    Mrvicak pred kraj ces trebati skinuti trajni lak jer se ne smije na porodu nista imati. Valjda po noktima vide da nesto nije ok. I stavljaju ono za saturaciju na kaziprst pa mora nokat biti bez icega.
    A na posao se i ja sminkam svaki dan. Majketi, ne zelim kolegama priustiti da me gledaju bez sminke 😂🙈

03. Prosinac 2019. 12:52

Žuža

TiKi92

ναℓєитιиα

Cure, da li koja muku muči sa vrtoglavicama? Ja evo ne znam ni ja koliko dana imam samo ringispil u glavi. Tlak je ok, ali cim se dignem ujutro odmah krece pa pola dana sebi dolazim, uzas 😏

Meni se vrti svaki put kad se ustanem iz ležećeg položaja ili naglo iz sjedećeg, ali mi je tlak niži pa to pripisujem tome.
    Što se tiče farbanja, u prvom tromjesečju nisam, ali sad bome poslije svih ovih blagdana budem isla na pramenove pa onda opet tamo u petom mj. prije poroda. Svatko za to ima svoje misljenje, ali ja eto mislim da dva puta tokom trudnoće, izuzev u prvom tromjesečju, ne može škoditi.

Ja sam istog stava oko farbanja. Ja idem u subotu na pramenove. Pramenovi ionako ne idu od korjena. I isto planiram pred kraj jos jednom sredit se 🙂 Jedino nokte vise ne stavljam.
    Mrvicakpred kraj ces trebati skinuti trajni lak jer se ne smije na porodu nista imati. Valjda po noktima vide da nesto nije ok. I stavljaju ono za saturaciju na kaziprst pa mora nokat biti bez icega.
    A na posao se i ja sminkam svaki dan. Majketi, ne zelim kolegama priustiti da me gledaju bez sminke 😂🙈

Znam to za pred kraj. Nisam prvopečena trudnica ;)

sierrav
    03. Prosinac 2019. 12:54

medija5

Caoo cure bila sam na pregledu skoro i rekla je da je sve ok pocela sam koristiti tablete koje mu je priproucila follnu kislinu od tada nemam toliko mucnina kao pre u grudima bolova nema nikako dali je sve ok ?🙁

Hihi skuliraj se bit ce sve ok😊,svaka od nas dozivljava trudnocu ovako ili onako.Sa folnom se ne mozes predozirati taman da uzimas 4 na dan.Beba uzme koliko njoj treba,visak ces pomokrit.
    Vjeruj mi,znam da zvuci nemoguce ali opusti se,ja sam od 5 tjedna pod nekim sokovima i sve i znam samo da sam budala...Bit ce kako mora biti,a da sam sebe dovela do tahikardija i panicnih napada jesam jer sam debil.
    Ne treba provjeravati lijecnikovo misljenje ili nalaze.Ako kaze da je ok je ok.
    Moja baka u 1 tr.kopala krumpir,mislila je mora kakat zena rodila.u 2 tr.ju uhvatilo na improviziranoj skeli jer su stavljali fasadu i pustila rad i isla rodit.Mama rodila 2 na faksu,prosla sa predavanja i rodila.
    Stvarno me dode sram neki put,tu lezim od 21.10.i guglam cim me nesto strecne i samo mi lose bude.Nemoj biti ja😂

sierrav
    03. Prosinac 2019. 12:59

m_maaree

Hej cure.. Vase misljenje o farbanju j trudnoci,pogotovo sad na pocetku?

Pa ja se narucila slj.tjedan nakon 4 mj.Stavljam pramenove i preljev.Nekako sam mislila samo da prode tih 12tt.
    Mada ja vidim tu u kvartu cure izlaze tip top trudnice,kaze frizerka da se kod nje farbaju normalno.
    Znam da je rafi hormona neki put da ne ispadne boja kao inace,to sam vidjela kod frendice.

sierrav
    03. Prosinac 2019. 13:01

Zaraa

Curke evo me, isla sam privatno po drugo misljenje, doktor kaze da ni on nebi to pio, pogotovo ne u prvom tromjesjecju. Ostavio mi staru terapiju i da novi antibiotik. Evo popila san prvi i Bogu u ruke. Nadam se da ce sve bit oke sa bebicon, bas me to brine 😓😓😓😥😥😥🙏🙏🙏🙏
    Glupa bakterija.

Yeeeeee😍😍konacno neki škrban dottore.koji ti je antibiotik dao? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.