LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • anav05
    03. Prosinac 2019. 14:25

Hope1

Opet ja sa pitanjem o testovima, da li ste više za nifty test ili neki test koji se radi kasnije, jer čitala sam da je netko nradio nifty sa 12. Tjedana da je bilo sve ok, a u 18.tjednu su ottkrivne neke nepravilnostin sa mozgom dijeteta? Nisam pametna, 19.12 imam pregled i onda moram odlučiti…

Ja idem na Nifty u 12.tjednu.
    On ti sluzi kao test ma genetske anomalije (trisomoje kromosoma i ostale). Dijete se dalje razvija i na zalost moze biti raznih anomalija. Za Nifty moras odluciti, ali on ne pokazuje takve potencijalne razvojne probleme.

• anav05
    03. Prosinac 2019. 14:26

Pod odluciti mislim da li zelis ici ili ne, da ne ispadne da tjeram,jel😁

• anav05
    03. Prosinac 2019. 14:28

Zaraa

Curke evo me, isla sam privatno po drugo misljenje, doktor kaze da ni on nebi to pio, pogotovo ne u prvom tromjesjecju. Ostavio mi staru terapiju i da novi antibiotik. Evo popila san prvi i Bogu u ruke. Nadam se da ce sve bit oke sa bebicon, bas me to brine 😓😓😓😥😥😥🙏🙏🙏🙏
    Glupa bakterija.

Drzim fige da se sto prije toga rijesis :-)

• anav05
    03. Prosinac 2019. 14:29

TiKi92

ναℓєитιиα

Cure, da li koja muku muči sa vrtoglavicama? Ja evo ne znam ni ja koliko dana imam samo ringispil u glavi. Tlak je ok, ali cim se dignem ujutro odmah krece pa pola dana sebi dolazim, uzas 😏

Meni se vrti svaki put kad se ustanem iz ležećeg položaja ili naglo iz sjedećeg, ali mi je tlak niži pa to pripisujem tome.
    Što se tiče farbanja, u prvom tromjesečju nisam, ali sad bome poslije svih ovih blagdana budem isla na pramenove pa onda opet tamo u petom mj. prije poroda. Svatko za to ima svoje misljenje, ali ja eto mislim da dva puta tokom trudnoće, izuzev u prvom tromjesečju, ne može škoditi.

Ja sam se farbala, nisam znala da sam trudna... Citam po forumima,pitala sam doktoricu...ja cu se farbati sad kad prodje ta prva tri opet...

mimoza
    03. Prosinac 2019. 14:33

Evo i mene s pregleda. Radili smo i ultrazvuk i vidjeli bebicu🤗 jos uvijek je naprednija od ovih stvarnih tjedana, sad je 14+3 i termin poroda opet pomjeren. Nasli smo uzrok smedjarenju od proslog tjedna. To su bili ostaci utrogestana, koji su oksidirali i usljed prestanka koristenja istih, izasli van. Tako da je bila lazna uzbuna. Meni je rekla dr da prestanem koristiti mg, ukoliko nemam grceve, a kako ih nemam, ja prestajem s njim. Sad za sad smo na femibion 2 i zeljezu. 
    Pisete da ne stavljate lak na nokte zbog utrogestana, zasto? Ja sve vrijeme radim gel na svoje nokte i nikad mi niko nije rekao da je nesto lose, iako sam sad prestala koristiti utrice. 

• anav05
    03. Prosinac 2019. 14:33

ena0206

Ja see evo nesto razmisljam. Pa ljudi moji ja nisam imala odnos sa svojim muzem otkad sam imala plus na testu.. To je znaci ima ohoho. Haha.. Ali nije toliko ni do mene koliko je on skroz bloka, da nebi stogod bebi napravio..🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
    Kakva je situacija kod vas sto se tice toga.. 😃😃

Mi smo cekali da prodje prvi pregled i doktorica kaze da je sve ok. Nakon toga tipa jednom do dva puta tjedno 😁😁

Amelie 1
    03. Prosinac 2019. 14:34

Ja nisam imala odnose od punkcije, znaci isto podosta😅

Amelie 1
    03. Prosinac 2019. 14:40

Mimoza cestitam na lijepim vijestima🙃 

sierrav
    03. Prosinac 2019. 14:44

ena0206

Ja see evo nesto razmisljam. Pa ljudi moji ja nisam imala odnos sa svojim muzem otkad sam imala plus na testu.. To je znaci ima ohoho. Haha.. Ali nije toliko ni do mene koliko je on skroz bloka, da nebi stogod bebi napravio..🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
    Kakva je situacija kod vas sto se tice toga.. 😃😃

Od 8 mj nita,nitaa😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Tonka341
    03. Prosinac 2019. 14:55

Prijavljujem pregled za 10.12 :)
    Mimoza bravo za dobar pregled 😊, spol se jos ne moze vidjeti u ovim tjednima ili?

Ante 💙 Maro 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.