LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ana_Marija_2019
    12. Studeni 2019. 14:10

Meni je danas isto kao da mi je mutno sve, čak imam osjećaj kao da imam temperaturu, ali mjerila sam i imala sam 36.9. A imam osjećaj da gorim!
    Jedva čekam da napravim one testove - krv i urin pa da vidim jel mi prošla upala. Ono smeđe koje sam spominjala... Sad sam potpuno zbunjena jer kad sam maloprije bila na wc-u, bilo ga je skroz malo, ali činilo mi se kao da dolazi iz mokraćne cijevi, ne iz rodnice. Mislim, ne znam baš jel mi to bolja opcija pa zato i jedva čekam te testove da vidim.

sierrav
    12. Studeni 2019. 14:10

Bezzo1991

Evo mene s novim napadom panike 😣 Nakon prvog pregleda ginekologica mi je dala Klotrimazol vaginalete 3 komada da koristim radi prijasnjeg spontanog i radi zuckastog iscjetka. Nalazi briseva su mi jucer dosli Ok, negativna sam i na sve TORCH viruse, jos cekam papu. Procitala sam da su vaginalete u prvom tromjesecju stetne, a ja sam ih vec stavila sve. Ima li netko da je u prijasnjim trudnocama koristio vaginalete tako rano i da je bilo sve ok? Glupa sam sta sam je poslusala i koristila ih prije nalaza. A i ona koja daje to prije nego stignu nalazi uopce :/

Hey zeno smiri seeee,klotrimazol nije stetan u prvom trimestru dr.ga je sa razlogom dala vjerojatno je vidjela da bi mogle doc ili su prisutne vec,stoga je bolje staviti i iskljuciti daljnje superinfekcije🤗
    Ja sam ti doktorirala gljive,svaki mjesec do zadnjeg ivfa i konacno trudnoce ja bi imala candidu,evo sad da kucnem nista🙀🤰ali zato sto drugih problema 
    Inace sister je farmaceut,sogor dr. i kaze da se propisuju normalno i ostale vag.,pa nebi dali da je toksicno za plod
    Nemoj se nepotrebno brinuti💗

sierrav
    12. Studeni 2019. 14:18

Ana_Marija_2019

Meni je danas isto kao da mi je mutno sve, čak imam osjećaj kao da imam temperaturu, ali mjerila sam i imala sam 36.9. A imam osjećaj da gorim!
    Jedva čekam da napravim one testove - krv i urin pa da vidim jel mi prošla upala. Ono smeđe koje sam spominjala… Sad sam potpuno zbunjena jer kad sam maloprije bila na wc-u, bilo ga je skroz malo, ali činilo mi se kao da dolazi iz mokraćne cijevi, ne iz rodnice. Mislim, ne znam baš jel mi to bolja opcija pa zato i jedva čekam te testove da vidim.

Hey meni ti je temp.navecer 37.2 bas sam nekako slaba.nalazi dosli ovih dana sve vise manje osim zaliha zeljeza ok.
    A za smedi krvavi iscjedak,ja sam bila 3 put na utzu da su mi pogadali sto je,sto na hitnoj i kod podobnika,da bi dosla kod soc.gina koji mi nade hematom skroz nisko i to sa svojom kantom od utza,nisam takav vidjela nigdje🤣
    Kolegica je imala jaku upalu mozda 4 5 tjedan trudnoce ali nije izdrzala bez antibiotika,isto joj je tako curkalo ali su joj i duphaston dali,sve joj ok u 21.tjednu je.

medija5
    12. Studeni 2019. 14:20

Zdravo da li moze koja pomociii:) jajnici me bole nekad i stomak kao da trebam dobitii ali to vecina pridvece boli, i danas me poceli boljeti misici nazad kod zadnice i ledja  ❤️
    Ps. Sutra ulazim u 5 tjedan .

tea1401
    12. Studeni 2019. 14:23

Alisanazemlji

Curke, evo da vam se javim!. Bila sam na pregledu. Vidjela se gestacijska vrećica, i mini beba. Čula sam i srčeko kako kuca! ❤️🚼
    Sve je ok, jedino mi je trudnoća manja jer imam dulje cikluse i kasnije ovulacije.
    Po aplikaciji sam u sedmom tjednu, a po ultrazvuku u šestom tjednu trudnoće.
    Sve je super i uredno. Ginekologica mi je čestitala i u više puta naglasila da dovedem tatu na sljedeći pregled. 😁
    Naručena sam ponovno za tjedan dana.
    Moram priznati da sam bila lagano uplašena prilikom pregleda. Drago mi je da je sve u redu…
    ❤️

Sestro po porodu cestitaaam❤❤ 
    Sad samo polako i opusteno😊

Anja🌸🌸

Tonka341
    12. Studeni 2019. 14:38

Cure cestitam na dobrim pregledima!
    Evo i mene sa drugog pregleda, super je bilo, sve je u redu, bebili je velik 4.37cm i stalno mase rukicama i nogicama, preslatko 😍, inace sam trudna 10+6 a po uzv 11+2, sad sam mirna jer sam se uplasila posto nemam bas nekih simptoma trudnoce. Iduci pregled mi je 10.12.

Ante 💙 Maro 💙

• Mor
    12. Studeni 2019. 14:43

niki93

dobila sam popis što trebam izbjegavati jesti u trudnoći pa eto sa moga popisa nešto što svi konzumiramo vjerojatno svakodnevno, su salame, sirevi, jaja, sushi, riba samo ako je dobro pečena.. Suhomesnate proizvode isto izbjegavati.

Kako se to razlikuje. Meni su rekli, posto mi je to prvo pitanje bilo jer strasno volim sushi, da smijem jesti ali da je u restoranu i svjeze pripremljen. sirevi mogu svi od pasteriziranog mlijeka a oni budjavi ili nepasterizirani mogu ako su termicki obradjeni tipa na pizzi ili u sosu. salame i to ako je vakumski pakovano i da pazim na datum. da ne uzimam one sto ti narezu po gramazi. Ribu savjetuju 2-3x sedmicno. inace ako niste za nesto sigurne meso ili sir mozete to zamrznuti minimum 3 dana jer se i tako ubijaju bakterije

• Mor
    12. Studeni 2019. 14:44

ah da i jaja izbjegavati ako su ziva, ali peceno i kuhano jaje kao i u hrani termicki obradjeno je sasvim ok

Polly
    12. Studeni 2019. 14:49

Cure jako je lijepo čitati ove komentare nakon vaših pregleda, jako mi je drago za srčeka i da je sve u redu 😍😍 

12. Studeni 2019. 14:52

niki93

mrvičak

Jel vam ikada bilo loše, kao da vam je pao tlak a zapravo je tlak izvrstan. Neki osjećaj slabosti, težine i pritiska u glavi. Baš ružan osjećaj, a ne znam otkuda to sve, kada je tlak super

Ooo da, baš sam danas pričala sa dr u vezi toga, jer prva mi je trudnoća i ne znam šta je normalno a šta ne. Kaže dr ovako sad ću ja laićki reći 😂 kada srce krene kucati, fetus se krene razvijati, malo srce pumpa krv tako da osigurava količinu krvi koja je potrebna maternici za razvoj bebe. Tu dolazi do toga da krenemo gubiti energiju, dolazi do slabosti, vrtoglavica, što mi promislimo da je tlak a zapravo beba sebe opskrbljava za razvoj ❤️🥰

Joj, ako je zbog toga mogu podnijeti! ❣️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.