U predhodnoj (neuspjeloj) trudnoci, prvi pregled Sam obavila Sa 5+4,sve se lijepo vidjelo, I srce je kucalo.. Sad se jedva plod da vidi, I to je sve, bez otkucaja.. Mada Mi je rekla rano je, Ali me plasi to sto sam u prosloj vidjela iako Sam bila sedmicu manje trudna nego sad 😞
09.2017- spontani
04.2018- spontani
10.2019-spontani
02.2021+ ❤️❤️
Tocka ja sam koristila canesten 3 vaginalete i 5 dana kremu za vanjsku upotrebu. Nakon prve noci mi je sve nestalo, ali nisam prekidala s terapijom. Rekla mi je doktorica da zbog naglog porasta hormona, mozemo ocekivati ceste gljivicne infekcije u trudnoci, nazalost 😕
Zabrinuta sve su ti cure rekle. Mozda je kasnije ovulacija bila. Pisi sta je tacno rekao da vidi?
U predhodnoj (neuspjeloj) trudnoci, prvi pregled Sam obavila Sa 5+4,sve se lijepo vidjelo, I srce je kucalo.. Sad se jedva plod da vidi, I to je sve, bez otkucaja.. Mada Mi je rekla rano je, Ali me plasi to sto sam u prosloj vidjela iako Sam bila sedmicu manje trudna nego sad 😞
Al mozda ti je ovulacija bila kasnija. Ne brini, moja ginekologinja je meni rekla da kada dođem za 10 dana, da je bitno da nešto vidimo, ali da ne moramo vidjeti srce, tada ću biti 6+4. Moraš misliti pozitivno. Strpi se tjedan dana i prenijeti ćeš nam lijepe vijesti. Vjerujemo u to!!!!
Cure, ja upravo s pregleda.. Uplakana 😭😭😭.
6+4 Sam. Vidi trudnocu I to je sve.
Sledece sedmice opet pregled. Ne znam sta da mislim vise.. 😭😭
Mozda je trudnoca manja, tak je meni bilo.. bila sam sa 6+1 i vidla se samo gastacijska vrecica i mala zumanjcana vrecica.. i za tjedan dana je tu bila i bebica i srce kucalo ko kuca, dr. Zakljucila da je trudnoca tjedan dana mladja.. znam da je tesko, ja sam isto ispalkala more suza, al tjedan dana puno znaci za nase mrvice. Meni je taj tjedan bio najduzi i najgori ikad, tako da glavu gore, misli pozitivno i na sljedecem pregledu cea vidjet i bebicu i ❤
👧🩷 2017.
👦💙2020.
Hvala Vam cure punoo..Nadam se da ce biti dobro. Malo Sam se smirila.
❤️❤️
09.2017- spontani
04.2018- spontani
10.2019-spontani
02.2021+ ❤️❤️
Sva sreca pa ja sutra imam pregled i saznat cemo sve sto nas muciii 🙈😊 taj prozirno smeckasti iscjedak koj tu i tamo dodje mi suze izvlaci 😥😂 brine me pa bok
Cure, jako mi je drago za vase uspjesne preglede!💓
Zabrinuta, to sto ti cure kazu, iduci tj.ce se vidjeti i cuti 😊
Ja imam jake vrtoglavice i neku opcu slabost, pritisak neki cudan...bas me zivcira to. Vrtoglavice pogotovo
Dečkić💙
Hvala Vam cure punoo..Nadam se da ce biti dobro. Malo Sam se smirila.
❤️❤️
Nemoj se uzrujavati, jer paničarimo sve malo previše. Jučer sam bila na pregledu 5 + 3 i samo se gestacijska vidjela, dok. rekla vidimo se za dva tjedna. Meni je ovulacija bila 18, doslovno znači 3 tjedna od začeća
Cure, jako mi je drago za vase uspjesne preglede!💓
Zabrinuta, to sto ti cure kazu, iduci tj.ce se vidjeti i cuti 😊
Ja imam jake vrtoglavice i neku opcu slabost, pritisak neki cudan…bas me zivcira to. Vrtoglavice pogotovo
Luna ja isto. Užasno sam slabo danas, a stalno sam u autu i strah me. To je do ovog vremena.
Cure, ja upravo s pregleda.. Uplakana 😭😭😭.
6+4 Sam. Vidi trudnocu I to je sve.
Sledece sedmice opet pregled. Ne znam sta da mislim vise.. 😭😭
Draga Zabrinuta, nemoj mislit odma negativno, mozda je stvarno bila kasnija ovulacija pa je trudnoca zapravo manja nego sto je.
Virujen da je to.
Mozda je losiji uzv.
Moze bit sto opcija, zasto odma mislit najgore?
Nastoj se opustit, tesko je, ali to je jedino sto sada mozes.
💞girl💞
Sortiraj odgovore
Najstariji