LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Orhideja13
    12. Studeni 2019. 15:12

Cure, ja upravo s pregleda.. Uplakana 😭😭😭. 
    6+4 Sam. Vidi trudnocu I to je sve.
    Sledece sedmice opet pregled. Ne znam sta da mislim vise.. 😭😭

09.2017- spontani
    04.2018- spontani
    10.2019-spontani
    02.2021+ ❤️❤️

Tocka_tockica
    12. Studeni 2019. 15:14

Cestitam svima na super pregledima, ja se ne stignem nikako kavljazi jer jednostavno ne stignem uz posel i zahtjevni dvo i polgodisnjakinju, pa na vecer obicno padnem u krevet ko pokosena.. i vec sad vidim kolko mi je druga trudnoca teza u odnosu na prvu, a nemam pretjerane mucnine. Nego vec sam par puta vidla da se bojite uzv pregleda, pa evo da vam smirim da tu nema apsolutno nosta stetno.. isgu dilemu sam imala u prvoj T i tek me frendica dr. Smirila i objasnila da uzv nije stetan jer da je nebi se koristio u dinagnosticke svrhe, a da u teroriji postoji opasnost da inate sonudu nepomicno na jednom mjestu tipa 12 sati pa da se onda u nekoj teoriji mozda moze nesto desit ali to niad nije dokazano jer se niti jedan uzv ne radi na nacin da sonda stoji na jednom mjestu 12 sati.. tako da se nemojte brinut zbog uzv-a i i budite sretne sto gledate bebice.. meni je pregled bez uzv-a totalno bezveze. 
    Nego kako se rijesit gljivica a da ne moram doktorici? Jel moze nesto tipa  plomicol ili kanesten? 

👧🩷 2017.
    👦💙2020.

yvette
    12. Studeni 2019. 15:20

Tonka341

Cure cestitam na dobrim pregledima!
    Evo i mene sa drugog pregleda, super je bilo, sve je u redu, bebili je velik 4.37cm i stalno mase rukicama i nogicama, preslatko 😍, inace sam trudna 10+6 a po uzv 11+2, sad sam mirna jer sam se uplasila posto nemam bas nekih simptoma trudnoce. Iduci pregled mi je 10.12.

Ja sam 10+3, moja je beba isto blizu- 4.32 cm, a na slici sto mi je dao s pregleda pise 11w0d±6d.
    Pretpostavljam da to znaci da moze odstupati gore/dolje 6 dana od napisanog.
    Tiki meni je lakse kad je bio pregled preko trbuha, bar u glavi mislim kako manje steti. Mada ne znam. Vise se plasim vaginalnog. 
    Mor meni je strogo zabranjena sirova riba... da ima previse faktora koji utjecu na razvoj mikroorganizama od nacina ulova, ophodenja, skladistenja, higijene i transporta. Znam da u boljim restoranima vise drze do svjezine, ali dovoljna je jedna karika u lancu da zakaze dok dode do njih i eto listerije. Nikako da se pomirim s tim pa sam procitala na netu da se smije sushi s dimljenim lososom ili rakovim mesom. Trebala bih to bolje istraziti.

Alisanazemlji
    12. Studeni 2019. 15:21

Zabrinuta_7

Pa je li se vidi gestacijska, plod i čuju otkucaji srca?
    Što si točno saznala na pregledu?
    Ako je tu trudnoća, onda ne bih trebalo biti straha.. 
    Drži se ❤️

Curka je ❤

• Mor
    12. Studeni 2019. 15:22

Zabrinuta_7

nemoj se brinuti. jos je to rano. vrlo je moguce da je otkucaj tu ali ga UZ ne moze jos detektovati. Smiri se jer nije dobro za bebu. Bude sve ok, samo treba strpljenja. Zato ovdje (swe) ne provjeravaju otkucaje prije 10tt jer je to prevelik stres za majku ako ne mogu da ga cuju odmah i odmah sters i za bebu. Bude sve ok ❣️

yvette
    12. Studeni 2019. 15:22

Uh zabrinuta nisam uopce vidjela tvoj post, jeli se vidi gestacijska?

Vrapčić123
    12. Studeni 2019. 15:23

Zabrinuta_7 možda je ranija trudnoća pa se još ne čuje srčeko, samo se pokušaj smiriti... Što je još dr rekao? 

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

yvette
    12. Studeni 2019. 15:25

Tockica za kandidu kefir ako moze u trudnoci, nisam sigurna. Ili neki drugi probiotik. Gljivice se hrane secerom pa usto izbaci bijelo brasno, sokove, slatkise. Ja je uspijem tako srediti, ali ne mogu izdrzati bez secera vise od 4-5 dana.

12. Studeni 2019. 15:29

Zabrinuta 7 pitali su te već sve što sam te i sama željela pitati. Pa sada čekam tvoj odgovor. Do tada samo hrabro i misli pozitivno!!!
    Zapravo imam još jedno pitanje. Kakav mu je uzv? Znaš li kada je ovulacija bila? 

🌼TiKi🌼
    12. Studeni 2019. 15:37

Zabrinuta ne gubi nadu, mozda je trudnoca manja, ovisi i o kvaliteti uzv, ima slucajeva kad se srce culo tek u osmom tjednu. Nisi nam rekla sto mu je to znacilo da vidi trudnocu, sto je tocno vidio? 

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.