Simptomi nikakvi osim cika koje bolicaju na dodir i oko bradavica malo ispupčeno
Cestitam na dobrim pregledima, danas uzivajte u onom sto ste vidjele. Ja sam uvijek sretna nakon pregleda i nadam se da ce tako biti do poroda 😊 pogotovo kada se gleda lupanje malog srca ❤️
Bezzo nemoj se brinuti oko vaginaleta, pa ne bi nam ih doktori davali da nam mogu stetiti. Ja sam prije mjesec koristila canesten, na sljedecem pregledu je bilo sve ok.
Yvette bas mi je drago za nuhalni, super da je sve dobro proslo. Mislim da ti nece stetiti toliko ti sad malo cesci pregledi, ipak se to nece stalno tako ponavljati, a opet ima tjedan razmaka izmedju. U drugom trimestru se smanje pregledi.
Hvala Mimoza, uvijek si utjeha 😘 Premda ne volim kad se nista napamet daje, ali da, ima i gorih stvari koje koristimo.
Cestitke curama koje su ugledalee ♥️ a i one koje nisu hoće ubrzo! ♥️♥️
Hvala Mimoza, uvijek si utjeha 😘 Premda ne volim kad se nista napamet daje, ali da, ima i gorih stvari koje koristimo.
Cestitke curama koje su ugledalee ♥️ a i one koje nisu hoće ubrzo! ♥️♥️
Hvala ti na lijepim rijecima 😊
Ja sam takodje protiv svih vrsta medikamenata u prva tri mj, ali nekad jednostavno mora. Mislim da je gore stanje ako ostavimo da nam se oko ploda motaju razne bestije 🤔
Jel vam ikada bilo loše, kao da vam je pao tlak a zapravo je tlak izvrstan. Neki osjećaj slabosti, težine i pritiska u glavi. Baš ružan osjećaj, a ne znam otkuda to sve, kada je tlak super
Jel vam ikada bilo loše, kao da vam je pao tlak a zapravo je tlak izvrstan. Neki osjećaj slabosti, težine i pritiska u glavi. Baš ružan osjećaj, a ne znam otkuda to sve, kada je tlak super
Da, desilo mi se to par puta, nakon sto bih s posla dosla kuci. Znalo mi se zamagliti pred ocima i kao da nisam tu prisutna, ne znam opisati taj osjecaj, a pritisak bi bio savrsen. Ali u zadnja 2-3 tjedna se nije ponovilo.
Ooo da, baš sam danas pričala sa dr u vezi toga, jer prva mi je trudnoća i ne znam šta je normalno a šta ne. Kaže dr ovako sad ću ja laićki reći 😂 kada srce krene kucati, fetus se krene razvijati, malo srce pumpa krv tako da osigurava količinu krvi koja je potrebna maternici za razvoj bebe. Tu dolazi do toga da krenemo gubiti energiju, dolazi do slabosti, vrtoglavica, što mi promislimo da je tlak a zapravo beba sebe opskrbljava za razvoj ❤️🥰
Cure koje jedete moram priznati da sam pomalo ljubomorna... Jedva čekam da meni tako bude, da mogu jesti... 😔 Ovo kad ne možeš jesti je koma 🙄
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Vrapcic ma da, od migrene sam povracala, inace mi je samo muka.
Ja idem na Nifty iduci tjedan 20.11., a 18.11. mi je redovan pregled, znaci dva UZV u tri dana... Nadam se da ce iduci pregled biti tek za mj dana.
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Sortiraj odgovore
Najstariji