otišao mi post...
Boli me strašno glava, vjr od sinusa ii od ovog vremena. I desni sam počela osjećati :/
Hm hm nisam znala za razliku između folne kiseline i folatne… Ja pijem i dalje folnu od Solgara, šta bi trebala prijeći na folacin? Na pregledu sam rekla da pijem folnu, gin me nije pitao koju, samo da nastavim piti..
Prijeđi na folat od solgara, folacin ili neki treći oblik folata iliti folatne kiseline, jer je on prirodni oblik i ne škodi organizmu, višak se izmokri i više je iskoristiv.
Vidiš uopće nisam znala za tu razliku i sad me opet gin naživcirao sa ovim sazanjem, šta mi ne može sam reći više informacija, sve ja moram pitati i promišljati 🙄🙄 Meni opeeet nesanica sinoć, nikako zaspati i opet se probudila u 4 sata, kao budilica svako jutro…
Ginekolozi ti to baš i ne znaju. Meni rekla moja jer je mlada i educirana o tim novim spoznajama ali to najčešće naglase tete farmaceutkinje. Ja stalno loše spavam, uopće više ne trebam ni pisati to.
Mrvičak draga, nikakvih problema, gin. će biti na godišnjem taj dan, valjda dan dva, pa mi rekla da dođem.
Sad ste me malo zamislile, ja pijem folnu od dietpharma, i to sam rekla dok. a ona na to da samo nastavim. Njoj nisam rekla od koga nego samo da uzimam folnu🙄
25.11. će biti 7.tjedan i da će se onda vidii sve jasnije.
Da, naravno peti tjedan je još rano, još ako je ovulacija bila kasnije teško da išta može vidjeti. Ja ne mogu dočekati idući utorak.
Da, naravno peti tjedan je još rano, još ako je ovulacija bila kasnije teško da išta može vidjeti. Ja ne mogu dočekati idući utorak.
Znam kako ti je, nestrpljive smo, ti ja se pratimo u dan, ja sam ovulaciju uhvatila trakicama 18.10.
Da, naravno peti tjedan je još rano, još ako je ovulacija bila kasnije teško da išta može vidjeti. Ja ne mogu dočekati idući utorak.25.11. će biti 7.tjedan i da će se onda vidii sve jasnije.
Znam kako ti je, nestrpljive smo, ti ja se pratimo u dan, ja sam ovulaciju uhvatila trakicama 18.10.
Ja ju nisam pratila. Bila je od 17.-22. Iako sam neku bol ovulacijsku osjetila 18.10.,ali i 21.10. pa sada ko će znati. Znači i meni i tebi kasnija ovulacija u prošlom ciklusu
Curke, evo da vam se javim!. Bila sam na pregledu. Vidjela se gestacijska vrećica, i mini beba. Čula sam i srčeko kako kuca! ❤️🚼
Sve je ok, jedino mi je trudnoća manja jer imam dulje cikluse i kasnije ovulacije.
Po aplikaciji sam u sedmom tjednu, a po ultrazvuku u šestom tjednu trudnoće.
Sve je super i uredno. Ginekologica mi je čestitala i u više puta naglasila da dovedem tatu na sljedeći pregled. 😁
Naručena sam ponovno za tjedan dana.
Moram priznati da sam bila lagano uplašena prilikom pregleda. Drago mi je da je sve u redu...
❤️
Curka je ❤
Meni je zadnjih mjeseci ciklus točno 28 dana, tako da mislim da je baš bila na polovini ciklusa, 14 dan od zadnje M, odnosno 14 dana do nove NE M.
Sortiraj odgovore
Najstariji