LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    yvette
    12. Studeni 2019. 19:15

Gea uzasno mi je zao, drzi se 😢

mimoza
    12. Studeni 2019. 19:23

mrvičak

A gdje na je Betty i ostale trudnice s popisa? Sada kkap se Gea javila, vidim da nas je samo par aktivno

Betty je pisala da je obrises s popisa, kod nje je nazalost bila prazna vrecica i prekinuta trudnoca. 

Gea zao mi je, sve smo se sigurno toga bojale u jednom trenutku ili bojimo jos uvijek😢

• Bebac24
    12. Studeni 2019. 19:27

mimoza

mrvičak

A gdje na je Betty i ostale trudnice s popisa? Sada kkap se Gea javila, vidim da nas je samo par aktivno

Betty je pisala da je obrises s popisa, kod nje je nazalost bila prazna vrecica i prekinuta trudnoca.

Gea zao mi je, sve smo se sigurno toga bojale u jednom trenutku ili bojimo jos uvijek😢

E mislim da je mozda ona bas pisala za tabletu je moguce?

12. Studeni 2019. 19:35

mimoza

mrvičak

Ajme pa kako to nisam vidjela ili sam zaboravila. A joj 🤦‍♂️ 

Vrapčić123
    12. Studeni 2019. 19:47

Joj cure iskreno mi je od srca žao što čujem to... Budite hrabre 🧡🧡🧡

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Polly
    12. Studeni 2019. 19:56

Žao mi je draga Gea, glavu gore i drži se 💓

Cure mene iskreno ovakvi postovi jako bace u depru i brigu, znam da smo tu kao podrška i kad su lijepe i kad su ružne stvari na tapeti, ali sad kad iščekujem pregled, hoće li se čuti srce, plod biti veći itd kad vidim postove poput ovog stvarno suosjećam i zabrinem se jako, samo da sve bude dobro, iako sam do tog momenta bila super. Ne znam da li je to zbog hormona, emocija itd. ali eto jako me uznemiri pa izbjegavam čitati i komentirati dok malo stranice ne odmaknu. 

mimoza
    12. Studeni 2019. 20:07

Polly apsolutno se isto osjecam. Kad cujemo super vijesti s pregleda, odmah je i nama svima super i osjecamo se bolje, ali nazalost i ovakve vijesti su u sklopu ovog svega i trebamo biti podrska jedna drugoj. Moramo vjerovati u najbolje, od depre i tuge nemamo nista. Glavu gore i da sto prije prodju ovi dani do pregleda. Najbolje bi bilo da imamo preglede svakih 5 dana 😂 ovo sto traje 4tj je predugo 😁

• lina27
    12. Studeni 2019. 20:26

Polly

Žao mi je draga Gea, glavu gore i drži se 💓

Cure mene iskreno ovakvi postovi jako bace u depru i brigu, znam da smo tu kao podrška i kad su lijepe i kad su ružne stvari na tapeti, ali sad kad iščekujem pregled, hoće li se čuti srce, plod biti veći itd kad vidim postove poput ovog stvarno suosjećam i zabrinem se jako, samo da sve bude dobro, iako sam do tog momenta bila super. Ne znam da li je to zbog hormona, emocija itd. ali eto jako me uznemiri pa izbjegavam čitati i komentirati dok malo stranice ne odmaknu.

Takodjer.pregled mi je sutra 

Tonka341
    12. Studeni 2019. 21:19

Gea bas mi je zao :( drzi se.., bas pogode takve vijesti :(.., ali mislim da ce nam tako biti kroz cijelu trudnocu, nakon pregleda par dana mir i onda uskoro ponovno briga i strah dali je sve u redu, najbolje bi bilo da imamo svaki tjedan preglede bilo bi lakse.

Ante 💙 Maro 💙

yvette
    12. Studeni 2019. 21:37

Tiki znam da je i tebe zanimalo, ela je objavila na IG post sa kodom 5 % popusta na Nifty. Bas danas kad sam ga napravila. 🙄

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.