LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • And26
    06. Ožujak 2020. 11:25

mrvičak

And26

Ja sam dva puta pila Sumamed od 1000mg i nije otisla,sad sam dobila drugu terapiju Makromicin prvi dan uzela dozu od 1000mg,a 4 dana pijem po 500mg..nadam se da ce sad uspjesno otici🙏🏻 doktor mi je rekao ako sad ne ode da ju vise necemo ni ljeciti jer ona po novim istrazivanjima nema.utjecaja na plod ni na majku

I aj sam taj makromicin dobila. To je kao sumamed. A bumo vidjeli

Koju dozu uzimas? Dali vise dana ili?

yvette
    06. Ožujak 2020. 11:33

mrvičak

And26

Ja sam dva puta pila Sumamed od 1000mg i nije otisla,sad sam dobila drugu terapiju Makromicin prvi dan uzela dozu od 1000mg,a 4 dana pijem po 500mg..nadam se da ce sad uspjesno otici🙏🏻 doktor mi je rekao ako sad ne ode da ju vise necemo ni ljeciti jer ona po novim istrazivanjima nema.utjecaja na plod ni na majku

I aj sam taj makromicin dobila. To je kao sumamed. A bumo vidjeli

Mrvicak sto ti je bilo? Nisam pohvatala a ne mogu naci post

Amelie 1
    06. Ožujak 2020. 11:35

Pozdrav curke!
    Mene je i grlo počelo jako boliti i dosta kašljem, nikako se izborit s tim. Jučer sam bila na tom ručku s curama i očito nisam trebala zbog imuniteta... 
    mrvicak pokušaj se smiriti i slušati doktoricu. Mene je moja prošli put toliko isprepadala da sam bila u komi, zbog glupog smeđeg iscjedka počela spominjati prijeteći pobačaj i hospitalizaciju i ne znam šta sve ne. Onda sam isla na anomaly za tjedan dana i doktorica me lijepo smirila i rekla da uopće nema razloga za zabrinutost i sve mi lijepo objasnila. Ukoliko ae ne uspiješ smiriti i ukoliko imaš mogućnost odi privatno po još jedno mišljenje. 

• anav05
    06. Ožujak 2020. 11:36

yvette

Anav05 super, mi nazalost nemamo u koga posuditi. Moramo sve od nule. Ja sam bas tabula rasa vezano uz stvari za bebu. Zasto ne valjaju ogradice, cak i kad im se stavi ona zastita? Jos nismo uzeli krevetic pa me sad i to zaima

Vjerujem da zbog mozda gušenja, da si ne zabiju glavu u to kad spavaju... Ne znam, ja nisam o time jos razmisljala, malo cu jos internetima zujiti.

Trudy
    06. Ožujak 2020. 11:36

Kaktusica nadam se da nece nec dugo ta bolest potrajat kod malog 😉
    Cestitke i svima na ulasku u nove tjedne 😊
    Mrvicak nadam se da te samo prestrasila. Vjerujem da ti je sad tisucu misli u glavi, ali najbolje da se probas opustit, mirovat kako ti je rekla i bit pozitivna. Meni je isto cudno da je samo tako antibiotik dala bez ikakve provjere 😕 znam jos par cura koje su zbog bh kontrakcija dobile mirovanje, bo. Neki daju, neki ne. Ne znam o cemu ovisi. 
    Gnijezdo ili ogradicu ne planiram kupovat. Neku ful nisku ogradicu iz ikee imam, ali dok se beba ne pocne okretat necu necu stavljat. Gnijezdo mi je nepotrebno, ja sam znala samo par jastuka stavit za svaki slucaj. I kao sto je Dora napisala, imam par tih "jastucica" za nosenje bebe, to mi je tisucu puta bolje i jednostavnije+ u tome mogu i podignut bebu sto mi je bar u pocetku davalo neku dodatnu "sigurnost" dok je beba jos jako mala i lagana. Bar sam imala malo vise toga za uhvatit 😁 ovako nesto je taj jastucic https://www.google.com/search?q=jastuk+za+bebe&client=ms-android-hmd-rev2&prmd=imvn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwjMg46604XoAhUTGsAKHTRHD2wQ_AUoAXoECA8QAQ&biw=412&bih=604&dpr=2.63#imgrc=9IpWuXAnVjWFIM

Fluffy
    06. Ožujak 2020. 11:37

Mrvicak, bas mi je žao sta si tako isprepadana, no kako si rekla doktorica je vjerojatno samo oprezna i ne zeli nista prepustiti slucaju. Jedino sto mene buni je zasto je posumnjala na ureaplazmu? Ok imala si prije godinu dana no u meduvremenu su brisevi bili ok? Kakvih simptoma imas sad da ti je posumnjala na to? Sorry ako sam nesto propustila pa pitam vec odgovorene stvari...

Vrapčić123
    06. Ožujak 2020. 11:40

Mrvičak draga, znaš kak uvijek sve kažemo da je najbitnije da je beba ok i zdrava, to je sve ok i hvala Bogu da je tako. Sada malo pokušaj doći do daha, vidim da si se jako prepala i žao mi je zbog toga baš... Tako je mene moja beba prepala jer je ogromna za ovaj tjedan, no mislim da bi nam doktori rekli da drastično odstupa od nekakvih normalnih parametara... Tako da što se bebe tiče tu barem budi mirna 😘 A sad lijepo prati upute, lijepo lezi, odmaraj i bit će sve ok. Sigurna sam! Je li inače tvoja doktorica plašljivija / opreznija malo više? Tako ti je moja doktorica opće prakse bila sva nježna i isprepadana, znala me slati na rtg pluća kada bih 5 x zakašljala... Često je ispalo nepotrebno i bilo je sve ok na kraju. Ne sumnjam zaista u stručnost tvoje doktorice jer ženu ni ne poznajem, no mislim da te nije trebala tako preplašiti. Tako da se lijepo prvo primiri, popij čaj od kamilice. 😘😘

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Žuža
    06. Ožujak 2020. 11:42

Ja sam u prvoj trudnoci imala urealpasmu u trudnoci. Uz antibiotik uzimala sam obavezno probiotik i pila sam caj od lista breze. Nakon prve ture bris je bio sterilan. Pitajte jos za taj caj od lista breze jel se moze u trudnoci. 2015. se mogao, al kak se stalno nesto mijenja, vise ni sama ne znam. A probiotik sam narucivala u ljekarnoj farmacija. Dosao je kao boca jako gustog jorgurta. Zaboravila sam kako se zove. Svaki dan sam 1 dcl toga popila. Pa mozete pitati!

yvette
    06. Ožujak 2020. 11:42

Nasla sam post od mrvicak, dala je antibiotik preventivno koliko sam shvatila? Cuvaj se i miruj, kad si opet na kontroli?
    Kaktusice hvala za preporuku, madrac mi se cini super. Jedino ne znam za ovo vezanje... p.s on ne mora na krevet nego bi ga mogli i nositi po kuci? Da, skup je. Ali bolje uloziti u to nego u Sleepyhead gnijezdo. Do kada mogu taj madrac djeca koristiti. Cini mi se ne dugo 🤔 
    Smijesan je muz s komentarima za malog 😂

MissyR
    06. Ožujak 2020. 11:43

Mrvicak draga zao mi je da te isprepadala toliko, znam da si uznemirena i ja bi isto tako bila no pokusaj se smiriti. Bebica ti je ok, mislim da nema veze za taj mjehur mozda je stvarno taman piskila, i ta mjerenja nisu bas toliko bas uvijek precizna sada miruj sto vise i potrazi jos drugo misljenje u koliko se ne uspijes smiriti. Ja sam imala i prije god.dana ureaplasmu i pila antibiotike i nije otisla..kad sam ostala trudna radila sam briseve i nema je vise cudno da je sama otisla bas je to i moja ginekologica komentirala 🤔
    Bh kontrakcije svugdje citam da su one normalne i ok ako ne bole naravno,ali pitat cu ja u utorak ginekologa svejedno. Jucer sam otrcala u ljekarnu po magnezij i odmah popila a cini mi se danas da mi nije bila ni jedna kontrakcija.

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.