LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • anav05
    06. Ožujak 2020. 10:47

yvette

Dora ja nisam u Zg, i vadila privatno.
    Sto se tice gnijezda, bas se mislim treba li mi. Malo citam i dok su u njima moraju biti pod nadzorom, podloga im mora biti cvrsta kao i stranice, dakle trebalo bi uzimati provjerene, a to opet kosta, a ni oni nemaju garanciju.
    Vrapcic i ja sam prvorotkinja, gledam sto kupim da bude sto sigurnije kad vec ja nisam sigurna. Ta gnijezda se prodaju na sto strana, vjerujem da nisu sva cvrsta i kvalitetna, a ona koja su bolja i kostaju. Pa se mislim uzeti neko bolje ili uopce ne. Ne bacaju mi se novci na nesto skuplje, a upitne cvrstoce necu ni razmatrati. Mislim se sada i treba li mi to. Ako moze spavati sigurno na kaucu, zasto ne…Odustala sam i od izdajalice dok ne rodim i ne skontam hoce li mi biti potrebna. Sve u svemu nemam pojma

Mi ćemo posuditi... Hrpa tih stvari je stvarno preskupa u odnosu na vrijeme koje ih koristiš, tako da sm ja posudila sve sta se da.
    🙂

Žuža
    06. Ožujak 2020. 10:49

Mrvicak meni sad nista nije jasno- svugdje pise i svi kazu da su te kontrakcije normalne i onda bilo koja od nas da je otisla na pregled na kraju to bas i nije bilo tak normalno. A jebote!
    Jesi kad imala ureaplasmu? Znaci sad ces popit terapiju pa ce onda vidjeti jel bris sterilan? 
    Sad zbog tog omeksanog moras strogo mirovati?
    Jel moras sad ranije na iduci pregled?
    Cuvaj se ❤️

Vrapčić123
    06. Ožujak 2020. 10:49

Žuža tvoj san prednjači nad svim našim ludim snovima, Milanović i familija 😂 Zakon 😂 Ja bi najradije možda kao i ti imala krevetić bez tih silnih ogradica, baš ih se bojim eto iskreno 😳😳😳 
    Knjiga od Jovančevića imam i odlična je zaista. Ovu drugu ću također pročitati svakako. 
    And meni glavicu doktor nije spominjao, no rekao je da su joj nogice duže za dva tjedna, za 27.tjedana i po gramaži je mali tenkić, 892 grama sa 23+4 bila 😳 
    Moja sestra u Vinogradskoj imala loše iskustvo, traumatično baš . Toliko da se boji ponovno ostati trudna... Al ja vjerujem da to ovisi od osobe do osobe, do osoblja koje bude prisutno, o mnogim faktorima... A druga prijateljica koja je rodila isto u Vinogradskoj nije se žalila ni na što. Bilo više manje sve ok. 

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Vrapčić123
    06. Ožujak 2020. 10:50

And ispravak za 26.tjedana, ne 27.tjedana 🤦‍♀️

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

kaktusica
    06. Ožujak 2020. 10:53

Mrvicak zao mi je da si se tako prestrasila 😔 Slusaj doktoricu i steogo miruj, nema druge. Vjerujem da ce summamed rijesiti bestiju, bolje to popiti da ne bi bilo kakvih komplikacija. Znas da i ja imam bestiju samo onu drugu, isto me to brine svaki put. Kada te opet narucila za pregled? Drzi se mila 😘

• And26

Vrapcic123

And ispravak za 26.tjedana, ne 27.tjedana 🤦‍♀️

A onda je to okej😁 netko ima vecu glavu,netko duze noge😂 citala sam po forumima da i te mjere mogu biti krive tak da to sve varira,a mozda na slj pregledu bude sve normalno😁

kaktusica

Vraocic i tebi cestitke na punih 24 🥳🥳

yvette
    06. Ožujak 2020. 10:54

Anav05 super, mi nazalost nemamo u koga posuditi. Moramo sve od nule. Ja sam bas tabula rasa vezano uz stvari za bebu. Zasto ne valjaju ogradice, cak i kad im se stavi ona zastita? Jos nismo uzeli krevetic pa me sad i to zaima

DanijelaBB
    06. Ožujak 2020. 10:58

mrvičak

Cure ja uranila na pregled i odmah me dr primila. Iskreno cijela sam poplašena. Da krenem redom, doktorica nije bila optimistična zbog kontrakcija, pregledala me baš detaljno. Cerviks je 4,3 znači to je odlično, ali sam omekšala već. Strah je ureaplazme pa mi je odmah dala sumamed i vaginalete. Za tri tjedna vadim onda bris jer ne želi čekati nalaze zbog tog omekšalog cerviksa.
    Bebica je velika, ima duge noge ali je u trudničku napisala da ima mali mjehur, umirila me da je to kao ok jer se beba vjerojatno popiškila netom prije. Sada sam na strogom mirovanju. Rekla mi je još da ako me budu kontrakcije dugo držale da odmah idem u Petrovu na hitnu. Beba je na zadak i pritišće guzom posteljicu pa mi je možda i zato pritisak. Posteljica se dignula ali i dalje je nisko.

Mrvičak, sad se i ja bojin tih kontrakcija mada ih nisan još zasigurno detektirala... 
    Šta se ureaplazme tiče naravno da sve predstavlja neku prijetnju, ali mislin da nije toliko opasna kad se otkrije na vrime i liječi. Uzimaj terapiju i nemoj se forsirat, miruj i bit će sve u redu 💗

https://lpmf.lilypie.com/yvDOp2.png"

06. Ožujak 2020. 11:00

Žuža

Mrvicak meni sad nista nije jasno- svugdje pise i svi kazu da su te kontrakcije normalne i onda bilo koja od nas da je otisla na pregled na kraju to bas i nije bilo tak normalno. A jebote!
    Jesi kad imala ureaplasmu? Znaci sad ces popit terapiju pa ce onda vidjeti jel bris sterilan?
    Sad zbog tog omeksanog moras strogo mirovati?
    Jel moras sad ranije na iduci pregled?
    Cuvaj se ❤️

Da, ona kaže da nije baš da je to tako bezazleno, posebno u ovim tjednima. Imala sam ureaplazmu prije godinu dana i kaže da je ona glavni krivac za rano otvaranje. Rekla je da mogu skuhat ručak i autom se odvest na kavu, ostalo da ne radim. I da ne šetam više. Možda je jednostavno previše detaljna pa se boji ali eto sve je rekla na glas pa i mene prestrašila. Još taj manji mjehur bebe. O Bože stresa u ovoj trudnoči

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.