Fenjer ja ti pijem vise od 2 litre vide i jos uz to sok od brusnice pa mi mokraca nema nikakav miris.
Rose nema na cemu
Kaktusica Kad smo kod malog, jel mu pala temp?
Fenjer iskreno ne znam, toliko vode popijem da mi je prakticki prozirna i bez mirisa tijekom dana, eventualno ako nesto zacinjenije pojedem onda po tome mirisi/smrdi, ujutro isto nije prezuta jer pisam i pijem i tijekom noci
Jutro cure!🙂
Evo pozdravljam vas sa ogtt-a! Izvadili mi krv popila tekucinu i sad malo surfam i cekam!
Nista strasno tekucina je slatka al ja sam ju eksala tak da ju nisam ni osjetila.🤣
Jedino sto sam gladna. Ja sam od onih sto vole i jedu svako jutro dorucak. A od kad sam trudna ujutro bi mogla vuka pojesti. 🙈 do 10h cu izdrzati, dragi me obskrbio hranom hahaha
Jutro cure!🙂
Evo pozdravljam vas sa ogtt-a! Izvadili mi krv popila tekucinu i sad malo surfam i cekam!
Nista strasno tekucina je slatka al ja sam ju eksala tak da ju nisam ni osjetila.🤣
Jedino sto sam gladna. Ja sam od onih sto vole i jedu svako jutro dorucak. A od kad sam trudna ujutro bi mogla vuka pojesti. 🙈 do 10h cu izdrzati, dragi me obskrbio hranom hahaha
Jutro!! :)
Gdje vadis? Jaoo ajde izdrzi, nagradit ces se poslije necim finim 💪🏼
I ti si nam zaokruzila tjedan danas 🥳👏🏼😘
Jutro cure!🙂
Jutro!! :)
Gdje vadis? Jaoo ajde izdrzi, nagradit ces se poslije necim finim 💪🏼
I ti si nam zaokruzila tjedan danas 🥳👏🏼😘
Dorice, kod svoje ginekologice sam ona mi privatno vodi trudnocu. Tako da sam sama nema puno ljudi zavalila se u fotelju i cekam. Malo citam i tako.
Daaa 26 tt 🙂
Kasnije naravno cascenje! Smisljam sto cu jesti haha!
Sretno curke danas na pregledima 😊
Dora jest, pala je, jucer je bila oko 36,9-37. Al vidim jutros da je poceo kasljati, vec vidim da ce drndati inhalator ali stavit cu mu samo malo fizioloske i atroventa, eventualno Pulmicort, to muz smucka njemu po kilazi, samo da mu malo otvori bronhe. Znaci i tebe muci ta probava, bas kako kazes, kao da kamenje kakam. Mislim da je Danijela napisala da je dobro staviti ispod nogu nesto poviseno, tako i ja okrenem kantu, stavim noge na nju ili pak doslovce nekako legnem, ajme koliko akrobacija zbog jednog brabonjka 🐐
Ancy drzim fige da nalaz bude svjetski ☺️ Samo si mantraj da nakom svega ide fina ukusna nagrada, dvostruki dorucak ako treba!
Dora e tako mi je isto kako si napisala!
Bas je tesko.
Po ayurvedi se za pravo ciscenje klistira sezamovim uljem, ne znam sta kazu za to u trudnoci, al sad bi za svime mogla posegnut haha
Uzet cu taj caj i donat mg i sve sta treba kad sam doma.. jos deset dana🤪
Ovo sta kaktusica kaze, bas ono akrobacije zbog jednog brabonjka haha, za vristat! Ja se naginjem ispravljam a za sto, za sto... ha haaa
Nije nam lako 😀
Danas me tlak ljuti, nizak je i sarafi me ko blesav
Sortiraj odgovore
Najstariji