Kaktusica draga ništa se još ne brini. Vidim da sutra ulaziš u 20.tjedan, mislim da ni ja svoju malu nisam redovoto osjećala prije par tjedana, tako je i mene panika bila ulovila jednom, onda sam pojela puno nečeg slatkog, naranču, legla na leđa i mala se odmah javila. Inače sam čitala da je dobro popiti hladne vode i leći na leđa, da bebe probudi hladna voda, naranča ili slatko. A također u našim tjednima bebe znaju spavati jako puno. To sam također negdje pročitala.
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Snoopy cestitke na deckicu!!!
Mokvica cestitke na pregledu ❤️
Kaktusice meni je posteljica straga ali isto nisam
Osjecala te leptirice ni nista nego odma lupkanja! Ja stvaro bebu svaki dan zasada osjetim nekad vise nekad manje , ali svaki dan se javi! Na moju sreci jer bi vjerojatno panicarila!!!
Mene isto sve nesto zateze priteze ali sve kontam da je to normalno u ovim tjednima!
Hemeroidi ja imam par vanjskih ali nit mi smetaju nit krvare, samo su tu , jos od prvog poroda , kod tvrdje stolice se pojave vise! Ali znam cure koje su bas muku mucile s njima!
Opet mislim da sam pozaboravljala napisat !
Mrvicak sretno sutra 😍
Laku noc cure ❤️
Snoopy čestitke na dečku!!BlackLioness odakle si ti ako nije tajna? Ja imam gin u Čk i isto ne radi svaki put uzv nego svakih 8tj., ali još nikog tko je u RH nisam čula da ima slično iskustvo pa me zato zanima. I ako si iz sjevernog djela RH, gdje planiraš roditi? Naravno, čestitke na urednom pregledu!
Ja sam trenutno na +6.5kg, za ove tjedne bi to moralo biti normalno pa ne brinem previše iako mi se svaka kila čini puno
Vž 🙃 ove godine su same pi*darije kod nas, cak su zabranili prisustvo svima osim muzeva ili partnera pri porodu tako da su i doule na financijskom gubitku. Kod mene nema te sile koja bi muza zaustavila da nebude uz mene tako da sam mirna. 😁
Cureeee, cijeli dan sam u pokretu pa se nikako javit😀😀😀 taman dok sam sve iscitala vidim da imamo problems hemoroidima😅. Ne znam Rio stavila sliku masti za hemoroide GLJZagreb, mozete ju koristit! Njena djelatna tvar je lokalni anestetik, slican onom sta vam u zub pikaju kad idete kod zubara. Maks 2 puta dnevno koristiti. Cure iz Dalmacije i ostatka zemlje, slican sastav, malo i pojacan prirodnim tvarima mozete pronaci u masti za hemoroide Ljekarne Splitsko dalmatinske zupanije. Inace je nekako prva mjera kod hemoroida u trudnoci puno vlakana i tekucine...isto kap i kod tvrde stolice..koja i stvara najveci problem kod hemoroida...ako to ne pomaze, probajte sa sirupom od smokve i sljive ili Portalak sirupom na bazi laktuloze. Oni nece izazvati grceve i smiju se u trudnoci koristiti kao laksativna sredstva. Od nekakvih prirodnih varijanti za hemoroide mozete pokusati s oblogama od ulja gospine trave ili nevenovom masti. Hemopropin mast, proktis M mast takoder kod nekakvog blazeg oblika pomaze, isto na prirodnoj bazi. Ako je bas situacija gadna svakako se posavjetujte s lijecnikom pa da napravi i pregled i vidi koliko je situacija ozbiljna...pa da eventualno napise Faktu mast koja se uz recept kupuje. Nadam se da sam koliko toliko pomogla iako pomalo iscrpno 😀
Kaktusice, i moja beba je poprilicno aktivna bila zadnjih tjedan dana i evo danas ju slabije osjetim, odmah mi je 100 upitnika iznad glave😅 iako znam da je i to normalno. Bitno da ih osjetimo.
Ostale cure, cestitke na uspjesnim pregledima. 🥳🥰
Laku noć želim! Lijepo spavajte! 😘
Sretno sutra na pregledima! 🤞
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Snoopy cestitke na deckicu!
Ostale curke drago mi je na dobrim pregledima, sretno svima i danas!
And dobrodosla! Ja sam se taman izvagala, na skoro +6 kg sam za 26+4.
Dobila sam sad kilo u tjedan dana, malo me iznenadilo 🥺 Mozda je i do zastopane probave, nisan isla cili ovaj tjedan normalno na wc... namacem lan, chia, puno tekzcine, vlakana, cak tu i neke probiotike za trudnice, jucer sam posegnila za pumpicom, ma kakvi. Zacepljena sam totalka i ne znam sta cu vise.
Noge su mi pocele oticati, vene sve izrazenije, ne znam kako vama?
*Nakon tusiranja pola kg manje, ne znam kako. Al evo dakle, +5,5 kg od pocetka i sve ostale stvari koje sam nabrojala i dalje me muce... 😭
*Nakon tusiranja pola kg manje, ne znam kako. Al evo dakle, +5,5 kg od pocetka i sve ostale stvari koje sam nabrojala i dalje me muce… 😭
Zmya, probaj s regulinom, isto je na bazi laktuloze kao sto je fluffy napisala za portalak sirup. Pomaze 100%, i bez napora 😉 sto sam sve prozivjela prije nego sam za to saznala, necu ni spominjat 😂
Zmya pa nisi uopce puno dobila, a sto se tice probave probaj s ovime sto su cure napisala. Ja isto ne idem svski dan na wc, nekad svaki drugi, nekad i treci...pocela sam sad ujutro nstaste piti mlaki Donat pa cemo vidjeti
Fluffy dobro da te imamo🤗
💙
Sortiraj odgovore
Najstariji