Kaktusica jos je rano pa se i beba rjeđe javlja, tsko je meni bilo prije cca2tj...isto se prepala, cak ni slatko nije pomoglo
Ena meni bio bas lijep period bez bolova, sad u zadnje vrijeme stalno nesto...
Ja sam pila 4mjesececa Mg i onds prestala, sad opet pocela...vsljda ce i za te kontrakcije pomoci
💙
Večer curke! Čestitam na uspješnim pregledima!
Snoopy, čestitam na dečkiću ❤️💙
Vrapčić, hvala na receptićima. Sigurno ću nešto od toga napraviti jedan dan.
Ja već dva dana za doručak krkam griz. Jučer sam jela griz sa cimetom i jabukama, a danas sa kakaom, medom i bademima. Volim griz❤️
I ja danas osjećam lagani pritisak dolje kao kad trebam dobiti, ali nije strašno. Zna li koja o čemu se tu točno radi?
Inače, pijem magnezijev citrat od solgara, zadovoljna sam njime obzirom da nemam problema sa grčevima i bolovima u trbuhu, leđima, nogama itd.... Ipak, danas cijeli dan to nekako osjećam.
Curka je ❤
Svea imala sam probleme s hemeroidima.. Uzas..krvarila sam dosta.. Mazala sam i prala se hladnom vodom. Ne znam ni sama sta je zapravo od toga svega pomoglo da nestanu, tj. Da se povucu. Jer mi se s vremena na vrijeme vracajum trenutno je mirno razdoblje..
Kaktusica moja beba jedan dan se cijela isprevrce po stomaku, a danas je recimo izuzetno mirna. I to mi pravi stres jer nisam navikla da je takva. Uh. Znam kako se osjecas. I ja nekad pocnem plakat..od panikr i straha.
Rose čula sam da je jos sto se tice bolova u drugom tromjesecju jos i dobro. Kao novodno da u trecem bude jos gore. Svaki dan nesto novo boli, brigama nikad kraja.
Ja već dva dana za doručak krkam griz. Jučer sam jela griz sa cimetom i jabukama, a danas sa kakaom, medom i bademima. Volim griz❤️
I ja danas osjećam lagani pritisak dolje kao kad trebam dobiti, ali nije strašno. Zna li koja o čemu se tu točno radi?
Inače, pijem magnezijev citrat od solgara, zadovoljna sam njime obzirom da nemam problema sa grčevima i bolovima u trbuhu, leđima, nogama itd…. Ipak, danas cijeli dan to nekako osjećam.
Ja sam pitala vise puta ginekologa za tu menstrualnu bol, on mi je svaki put rekao da je to zbog sirenja maternice i da to bole misici.. Da nema straha za te bolove. Problem je kad su ostri i jako bolovi i pri tome krvarenje.
Snoppy, koju to tako dobru ginekologicu ti imaš tu u Puli? ja kod Angelovske
2020. - 🌸It's a girl🌸
2025. - trying again 🍀
Ena ajme meni, pa to ce biti za izluditi, nists mi nije problem potrpiti, ali jako brinem i ne znsm jel sve ok kad me nesto zaboli, probode...
Alisa i ja cesto jedem griz, kupim od pira, kocka crne cokolade i zlicica meda...meni nisu menstruslni, ali je pritisak dolje nisko...
💙
Inače, pijem magnezijev citrat od solgara, zadovoljna sam njime obzirom da nemam problema sa grčevima i bolovima u trbuhu, leđima, nogama itd…. Ipak, danas cijeli dan to nekako osjećam.
Ja sam pitala vise puta ginekologa za tu menstrualnu bol, on mi je svaki put rekao da je to zbog sirenja maternice i da to bole misici.. Da nema straha za te bolove. Problem je kad su ostri i jako bolovi i pri tome krvarenje.
To su i meni rekli, ali uzalud sto oni govore, brinem svejedno, pogotovo kad se neka nova bol pojavi...
💙
Rose razumin te 100%... Ja se nikako opustit.. Nekad sama sebe pitam zasto sam takva,zasto ne budem pozitivna. Ali ne.. Ja sam u grču, osluskivam sve, bas doslovno sve. Svaku i najmanju bol, koju mozda netko nebi ni skuzio.. Al eto. Ne mogu protiv sebe.
Hvala svima! 🥰
Kaktusica ne, bila sam kod dr.Mazalin. Smirena, sve lijepo objasni, ma sve pohvale.
Ja se isto zabrinem kad mi se neki vrijeme ne javi, ali sam skužila da ju čaša hladnog jogurta ili mlijeka uvijek uznemiri, ne znam smeta li joj to ili što, ali uvijek upali.
Eovyn šogorica mi je sad u trudnoći imala problema s hemeroidima, kaže da je prilikom obavljanja velike nužde imala jake bolove i vidjela bi krv na WC papiru. Kupila je u ljekarni neku kremu koju oni sami rade i to joj je pomoglo.
Mokvica čestitam na urednom pregledu ❤️❤️❤️
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Sortiraj odgovore
Najstariji