LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    05. Ožujak 2020. 19:36

mrvičak

Snoopy2

Rose pcelica hvala vam cure 😘
    Mrvicaksta su ti konkretno rekli za tu posteljicu

Prvi pregled nakon krvarenja da prekriva ušće, drugi pregled nakon toga da se digla ali jos ne dovoljno da se risskira prirodni porod. Da ne moram strogo mirovati ali da se baš pazim i nema odnosa

Tako je i meni danas rekao, da ne moram steogo mirovati ali da ne radim nista fizicki zahtjevnije i ne dizem teze stvari. Da me ne iznenadi ako slucajno prokrvarim. Bez odnosa. Kaze da za placentu previu ide carski ali da se najcesce posteljica digne pa to bude ok. 

Trudy
    05. Ožujak 2020. 19:43

Snoopy cestitke na deckicu 😊
    Mrvicak kod mene je linolada tako nestala h rekordnom roku 😳 nadam se da ce sutra sve bit super na pregledu i da se posteljica digla 😉
    Mimoza najsladje je iz pleha jest 😁 ja sam isto danas svoj sastrugala 😂
     Yvette zadovoljni smo namjestajem, stvarno sto god sam njihovo imala mi se pokazalo dobrim. I ja volim to sama slagat sve 😁 i kao sto sto su drugi napisali, ovi skuplji komadi budu zbilja odlicni, a nama se ni jeftiniji nisu losima pokazali 🙂
    CurlySue meni svaki put radi utz i nikad ne naplati. Nije privatni nego preko socijalnog gin.. bo
    Kaktusica bravo za veceru 👍 ja pikiram bobi flips 😄

dana130
    05. Ožujak 2020. 19:54

Kaktusice ma da, kaos, a zadnjih dana se stalno mjenja to vrijeme. Inace bi popila neofen i mirna sam, a sad mi lekadol/lupocet i nisu od neke prevelike koristi, eventualno kad popijm 2x500, al s obzirom da se bas ne smanjuje, popit cu dok nije kriticno postalo.
    Janopet muku mucim s probavom, odnosno nuzdom, vec 3 dana nisam bila na wc, a bas me krenulo lijep oako ne svai dan, svaki drugi. Sutra cu morat po sok od sljive u dm. Danas me opet ful nisko boli, opet kao menstrualni bolovi, danas mi bas dan za bolove 😑
    Nikako docekat taj utorak

Baby girl 💜

• lina27
    05. Ožujak 2020. 20:03

Kad pocinje curkat to iz cica ? Ja sam 22 tjedan .i vise me ne bole kao na pocetku ajme kad se sjetim bole nemozes ih taknut pa jedan dan popusti i odmah panika da nesto nije ok.🙈
    A sad evo osjetljive jesu ako ih brisem grubim rucnikom i slucajno lupim ali osim toga nista .niti ne bujaju hahaha

• CurlySue
    05. Ožujak 2020. 20:04

Trudy, nisam ni ja do sad placala, ali na jednom je pregledu samo pogledao dal je s bebom sve ok, nije bilo mjerenja. Tada mi je rekao za te uzv... Kao, ako zelis da ti svaki put sve parametre pregledava, onda ri ih 1-2 i naplate. 🤷‍♀️
    Dana, za probavu uzmi regulino... Otkrice 😁
    Popijes prije spavanja, ujutro ide lako. 😉

05. Ožujak 2020. 20:09

dana130

Kaktusice ma da, kaos, a zadnjih dana se stalno mjenja to vrijeme. Inace bi popila neofen i mirna sam, a sad mi lekadol/lupocet i nisu od neke prevelike koristi, eventualno kad popijm 2x500, al s obzirom da se bas ne smanjuje, popit cu dok nije kriticno postalo.
    Janopet muku mucim s probavom, odnosno nuzdom, vec 3 dana nisam bila na wc, a bas me krenulo lijep oako ne svai dan, svaki drugi. Sutra cu morat po sok od sljive u dm. Danas me opet ful nisko boli, opet kao menstrualni bolovi, danas mi bas dan za bolove 😑

Ja stalno imam te menstrualne bolove. I to ju moram pitati ujutro

Vrapčić123
    05. Ožujak 2020. 20:27

Kaktusica ma i nije mi neki dan, cijeli dan mi mučnina neka, bez prestanka, nije strašno al eto tu je non stop.. 🙄 Ma proći će uskoro nadam se, čak sam jela neka suha peciva iz pekare, al eto isto je.. Ma to je nešto kratkotrajno, par dana.. Proći će 😊 Hvala na brizi.. 😘 Kako je tvoj sin? Jel išta bolje? 

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

kaktusica
    05. Ožujak 2020. 20:30

Dana i mene muci probava, ako nije proljev onda me tako zacepi da po dva tri dana ne.nogu na wc a strah me natezati se, ionako se ne isplati jer ono sto izadje nije vrijedno tolike muke 🤣
    Rio predivna je stvarno, obozavam labradore, da imam kucu imala bi barem tri psa od kojih bi jedan bio labrador ❤
    Ja trebala ici u ponedjeljak na anomaly ali sno odustali od Zagreba, tko ce sad docekati 16.3. Sve si mislim da ih nazovem i narucim se ranije...

dana130
    05. Ožujak 2020. 20:39

mrvičak

dana130

Ja stalno imam te menstrualne bolove. I to ju moram pitati ujutro

Javi sta ti kaze i sretno na pregledu 😘
     Curly hvala 😉
    Kaktusice, ja sam do sad jednim imala zatvor y trudnoci i to je to, kad sam muku mucila kad je krenulo 😂 nakon toga stvarno mi je bilo sve okej, sad ne znam sto se promjenilo zadnjih par dana. Sad da li, igra bas toliku ulogu, prije tog sam svaki dan popila jedan lgg, zadnja 3 dana ne, danas opet pocela, pa ne znam da li mi je on bas bio, od tolike koristi ili se samo tako poklopilo 🤔

Baby girl 💜

DanijelaBB
    05. Ožujak 2020. 20:47

Zatvor… cure DonatMg je doslovno spas za probavu 😋

https://lpmf.lilypie.com/yvDOp2.png"

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.