Jutro cure!!!
Grozno vrijeme kod nas🌧
Sretno svima na pregledima🙏🤞🤗
Mislim da je Dora odlucila biti manje na mobu😉ja ne mogu bez njega, grozna sam
💙
To cu uzet cim se vratim doma, do tad ko prezivi pricat ce. Sad sam skuhala varivo, tj slatki kupus i poriluk, malo piletine na tavi, mozda ovo tekuce sto i progura 🤞🏻
Hesteg blazeno stanje! 😹
Jutro curke!! 😊
Cestitam na urednim pregledima jucer, koliko se sjecam bebac, mokvica, snoopy i ako sam koju zaboravila isto cestitam!! 🥰👏🏼🥳
Snoopy cestitke na deckicu 💙☺️
Kaktusica i mokvica danas na pola puta!!!! 🥳🥳🥰🤩🤗🥰 cime cete se pocastit? Mislim, ne vas nego djecu
Vrapcic i BlackLioness cestitke na zaokruzenim tjednima 😍
Rose hahah a mos mislit, kao trudim se smanjit onda provedem 1h u komadu citajuci 15str zaostataka ali cak nije ni do smanjivanja nego sam opcenito ujutro vise online, a popodne rucak, spavanje, knjiga, muz, vamo tamo i prodje dan 😬🙃
Jesu tebi bolovi prestali skroz ili se bar smanjili na prihvatljivu razinu? 😘
Zmya drz se draga! Za vikend sam mislila da cu umrijet koliko su me crijeva frkala, a doslovno kakam kuglice i to tvrde ko kamen, uzas, bojim se hemeroida ko crnog đavla!
Na kraju sam posegnula za glicerinskim cepicem (eva qa- to smijemo u trudnoci), malo je pomogao, ali uzas, nije ni prije bilo bajno, al od kad uzimam zeljezo je jos i gore..
Meni zna pomoc da pojedem neko masno sr**nje od hrane, kao da pogura, sok od sljiva iz dma, neko vrijeme su mi psyllium ljuskice pomagale, jedem palente, grisa, jogurta, ali bas je krkljanac gori nego na starom remetinackom rotoru u 16h
Mrvičak sretno danas i javi nam se s lijepim vijestima!! 🌸🥰
Dora ma bolje cim manje na mobu...je, stvarno se smanjilo, nije skroz proslo, varira tokom dana, ali mogu normslno funkcionirati. Jucer skuzila da i ja imam te famozne kontrakcije, ds nisu cure spominjsle, ne bih ja to ni skuzila jer nije jako, malo se stvrdne, neks grbica...vsljda je to normalno
Kaktusica i Mokvica cestitsm ns pola puta🎉🎉🎉
💙
Super da se smanjuje, nadam se da ce ubrzo prestat do kraja! 💪🏼mene isto spasilo sto ima i curka koje su koji tjedan trudnije pa sam po njihovim pricala shvatila da imam i ja kontrakcije, prvih par puta sam bila uvjerena da su crijeva i kao da nes teze prolazi 🙈 jer je bilo uvijek na istom mjestu, kratko i bezbolno pa sam si ja razvila cijelu teoriju da su bebe pomakle crijevo i sad hrana teze ide i tu se malo zaglavi i skupi pa onda prodje hahahahha koja luda glava, bolje da ne pricam!!
Meni su u 20-om tjednu krenule, sve je to normalno, mogu i prije toga, a mogu i dosta kasnije Mislim da stvarno ne trebas brinut o tome
Jutro cure!
Opet rostiljanje cijelu noc..slomljena sam.
Trudy alisa trancic zmya dora i ako sam koju zaboravila u medjuvremenu ispricavam se, hvala vam cure ❤
Mrvicak sretno danas na pregledu, drzim fige da se posteljica digla, javi se s dobrim vijestima cekamo teee 😘 i druge cure koje imaju pregled danas sreeetnooo 🤞
Mokvica cestitam na uspjesnom pregledu!
Snoopy dr.ladavac. Meni je super, ja sam zadovoljna, kazu spora hladna, vjeruj mi sve sta je pitas uzet ce vremena da ti objasni i zene je hvale kao super dijagnosticara. Meni dovoljno. Sestra joj je isto dobra.
Sta se hemica i ostalih divnih stvari koje se dobiju u paketu sa trudnocom, preporucam mast hemopip plus, na bazi propolisa, mogu ga koristiti trudnice i dojilje, dobila zeleno svjetlo od ginekologa i proktologa za nju. Svaki dan u jogurt zlicica psyllium ljuskica, piti i jesti narance, donat mg, piti puuuno vode..stavljati lavor pod noge kao danijela 😂 stvarno pali!
Kaktusica bas sam jucer ujutro muzu rekla da ne osjecam bebu 3 dana, inace sam stalno osjecala mravinjanje leptirice pogotovo nakon jela, i sinoc se mali javio ❤ Nadam se da ti je sin bolje danas..
Kaktusica mokvica Cestitke cure na polovici trudnoce!
Super da se smanjuje, nadam se da ce ubrzo prestat do kraja! 💪🏼mene isto spasilo sto ima i curka koje su koji tjedan trudnije pa sam po njihovim pricala shvatila da imam i ja kontrakcije, prvih par puta sam bila uvjerena da su crijeva i kao da nes teze prolazi 🙈 jer je bilo uvijek na istom mjestu, kratko i bezbolno pa sam si ja razvila cijelu teoriju da su bebe pomakle crijevo i sad hrana teze ide i tu se malo zaglavi i skupi pa onda prodje hahahahha koja luda glava, bolje da ne pricam!!
Meni su u 20-om tjednu krenule, sve je to normalno, mogu i prije toga, a mogu i dosta kasnijeMislim da stvarno ne trebas brinut o tome
E tako sam i ja mislils da su crijeva, bas to jucer napisala...hvala ti draga🤗
💙
Jutro, cure! Imam pitanje za vas. Jel vam se sad u trudnoci promijenila boja i miris mokrace? Negdje citam po internetu da je normalno, a negdje nadem da je svasta i onda se preplasim. Pa rekoh sigurnije mi je vas pitati, vi imate iskustva 🥰
Jutro drage moje, bas ste brizne, odmah ste me utjesile. Saljem jedan virtualni zagrljaj svima 🤗😘
Ma ja maloga u prvoj trudnoci nisam ni osjetila do negdje 20., mozda i 21.tt. a sad je to bilo dosta rano, prije 15.tjedna pa sam se odmah prepala. Sva sam bila cmoljava, onda je mali cuo kad sam rekla muzu pa se i on rasplakao. Luda kuca uglavnom, nakon dvije zlice nutele i 5 min pocela se javljati. Uf.. pa koji su to stresovi 😥
Ena pptpuno te razumijem, i ja sam stalno u grcu, kao nikako se opustit i uzivat, svaku pa i najmanju bol osjecam pa se prepadnem.
Cure hvala na cestitkama za polovicu, 20. punih, juhuu 🥳 Mokvice i tebi cestitke na pola puta draga 😘
Sortiraj odgovore
Najstariji