Trudy ma da, meni lakse pitati nego otvoriti uputstvo i procitati 😂
Vrapcic mozda je do zdrave ishrane haha salim se. Joj sjecam se problema s mucninama, nadam se da ce te brzo proci 🤨
Trudy bome se vrijedna, ja izbjegavam kucanske poslove, kuham rucak, slozim robu, pobrisem prasinu i tako neks lakse stvari
Žuža odlicnoooo za ogtt, znaci sto nize, to bolje
Vrapcic superrr recept, ja stalno nesto kombiniram i miksam
💙
Vrapcic ma joooj, kud opet te mucnine, nadam se da nisu jake i da ce brzo proci
💙
Trudy ma da, meni lakse pitati nego otvoriti uputstvo i procitati 😂
Vrapcic mozda je do zdrave ishrane haha salim se. Joj sjecam se problema s mucninama, nadam se da ce te brzo proci 🤨
Hahahaha mimoza slomis me svaki put, nitko ne podbode kao ti 😍 bas mi se svidjas! Inace obozavam sale i na tudji i na svoj racun, a tu na forumu se ipak malo suzdrzavam da se netko slucajno ne uvrijedi jer napisano uvijek zvuci drugacije nego izreceno...ali ti uvijek ravno u sridu pogodis
Zna Vrapcic da je sala, ali mozda zbilja kakva krafnica da se smiri mucnina
Mimoza da barem je od zdrve hrane, jučer pekla finu domaću pizzu pa se jedva suzdržala da sve ne ispovraćam 🤦♀️🤦♀️🤦♀️ Ma mislim da to nije nešto trajno. Ovo je sada blago, no ne kužim otkud tako dođe. Ma sve je to odlično za usporedbu s onim prije 🙄😳
Rose ma nije jako, al ne znam otkud sad opet 😏 Ma to je nešto kratkotrajno, brzo će ti proći.... 👍
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Pandač na 19 tjedana, Daisy tebi na velikoj polovici 🎉
Bebac bolje odmaraj kad je već tako i nadam se da ti ovo sa srčanim radom kod kontrakcija ipak neće stvarati probleme
Kaktusica nisam uopće znala to za posteljicu, da nisi rekla vjerojatno bi i mene iznenadilo na porodu.
Žuža drago mi je da su nalazi dobri 😊
Dora mogla bih baš danas smazati jednu krafnicu, pa ćemo vidjeti kako utječe, mislim da može samo pozitivno utjecati 😂😂😂
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Dora to ja smijem tako samo s tobom i vrapcic, znam da se necete ljutiti, uvjezbane smo od pocetka 😂 i vama je dozvoljeno da vratite haha
Alo zene, evo samo pozdravljam, danas ludnica s poslom, sad sam dok sam citala danasnje zaostatke napravila i kegela. Ni meni ne pasu, a znam da svi to preporucuju. Cak u zg u yoga studijima na prenatal satovima se to vjezba..
Mi imamo 95 dana do termina, a po AUA 87! 🙀
Leti vrime leti, moj partijaner je evo opet krenuo sa javljanjem, ja se danas najela, tako mi dinja pase za rashladit se i fino su slatke i socne, al isto cu jedan slatkac sad sredit!
Uzivajte sve i mah mah sa dalekog istoka! 🙂
Sortiraj odgovore
Najstariji