LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mimoza
    05. Ožujak 2020. 13:05

Trudy ma da, meni lakse pitati nego otvoriti uputstvo i procitati 😂 
    Vrapcic mozda je do zdrave ishrane haha salim se. Joj sjecam se problema s mucninama, nadam se da ce te brzo proci 🤨

Rose1
    05. Ožujak 2020. 13:19

Trudy bome se vrijedna, ja izbjegavam kucanske poslove, kuham rucak, slozim robu, pobrisem prasinu i tako neks lakse stvari
    Žuža odlicnoooo za ogtt, znaci sto nize, to bolje
    Vrapcic superrr recept, ja stalno nesto kombiniram i miksam

💙

Rose1
    05. Ožujak 2020. 13:21

Vrapcic ma joooj, kud opet te mucnine, nadam se da nisu jake i da ce brzo proci

💙

Dora4
    05. Ožujak 2020. 13:27

mimoza

Trudy ma da, meni lakse pitati nego otvoriti uputstvo i procitati 😂
    Vrapcic mozda je do zdrave ishrane haha salim se. Joj sjecam se problema s mucninama, nadam se da ce te brzo proci 🤨

Hahahaha mimoza slomis me svaki put, nitko ne podbode kao ti 😍 bas mi se svidjas! Inace obozavam sale i na tudji i na svoj racun, a tu na forumu se ipak malo suzdrzavam da se netko slucajno ne uvrijedi jer napisano uvijek zvuci drugacije nego izreceno...ali ti uvijek ravno u sridu pogodis 
    Zna Vrapcic da je sala, ali mozda zbilja kakva krafnica da se smiri mucnina 

Vrapčić123
    05. Ožujak 2020. 13:31

Mimoza da barem je od zdrve hrane, jučer pekla finu domaću pizzu pa se jedva suzdržala da sve ne ispovraćam 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ Ma mislim da to nije nešto trajno. Ovo je sada blago, no ne kužim otkud tako dođe. Ma sve je to odlično za usporedbu s onim prije 🙄😳
    Rose ma nije jako, al ne znam otkud sad opet 😏 Ma to je nešto kratkotrajno, brzo će ti proći.... 👍

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Mokvica
    05. Ožujak 2020. 13:37

Pandač na 19 tjedana, Daisy tebi na velikoj polovici 🎉
    Bebac bolje odmaraj kad je već tako i nadam se da ti ovo sa srčanim radom kod kontrakcija ipak neće stvarati probleme
    Kaktusica nisam uopće znala to za posteljicu, da nisi rekla vjerojatno bi i mene iznenadilo na porodu.
    Žuža drago mi je da su nalazi dobri 😊

Mokvica
    05. Ožujak 2020. 13:38

Panda čestitke (nekako su isparile) 🙈

Vrapčić123
    05. Ožujak 2020. 13:48

Dora mogla bih baš danas smazati jednu krafnicu, pa ćemo vidjeti kako utječe, mislim da može samo pozitivno utjecati 😂😂😂

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

mimoza
    05. Ožujak 2020. 13:55

Dora to ja smijem tako samo s tobom i vrapcic, znam da se necete ljutiti, uvjezbane smo od pocetka  😂 i vama je dozvoljeno da vratite haha

zmya
    05. Ožujak 2020. 14:02

Alo zene, evo samo pozdravljam, danas ludnica s poslom, sad sam dok sam citala danasnje zaostatke napravila i kegela. Ni meni ne pasu, a znam da svi to preporucuju. Cak u zg u yoga studijima na prenatal satovima se to vjezba..
    Mi imamo 95 dana do termina, a po AUA 87! 🙀
    Leti vrime leti, moj partijaner je evo opet krenuo sa javljanjem, ja se danas najela, tako mi dinja pase za rashladit se i fino su slatke i socne, al isto cu jedan slatkac sad sredit!
    Uzivajte sve i mah mah sa dalekog istoka! 🙂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.