LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • anav05
    05. Ožujak 2020. 15:27

Nikita206

Mi smo papali tortilje za ručak i beba je podivljala na tošta mislite kad tako polude nakon neke hrane dal to znači da im se sviđa ili im se ne sviđa?

Pa ja vjerujem da u biti reagiraju na hranu uvijek, nemaju oni bas okus🤔
    Citala sam da se naviknu na ono sto jedemo tijekom trudnoce i da to uglavnom vole jesti kad odrastu. U to ime, ja sam danas odlucila burger, nakon tjedan dana zdrave hrane😅😁😁

ena0206
    05. Ožujak 2020. 15:50

Vrapcic123

Ena da, tako je i meni trajalo do 17.tjedna, kasnije povremeno dođe na koji dan. Ma ja vjerujem (nadam se) da je to nešto privremeno… Znači i tebi tako dođu povremeno?
    Rose tako i ja krem juhice kuham, eventualno stavim to zobeno vrhnje i ok mi je skroz. Obično vrhnje već godinama ne koristim.. Fini ručak ti je danas 😋😋😋

Da, evo bas od jutra osjecam mucnine.. Uzas. Od cega to dode vise nemam pojma

05. Ožujak 2020. 15:51

Bebac i black cestitam cure na dobrim pregledima 
    Nikita jesam, zvala sam odmah sljedeci dan i upisala nas. A ti?Jedino nisam probala opet zvati za bolnicki tecaj, a danas sam bila tamo jer sam imala pregled. Sva smusena neka. Tako da ako budes imala info za onaj baby handling molila bi te da mi prosljedis i taj broj 
    Evo ja obavila anomaly, beba je ok, mjere su ok, ocekivala sam mozda malooo duzi pregled. Jedino je posteljica poprilicno nisko rubom do usca, nadam se da ce se s vremwnom dignuti. Odnosi zabranjeni.. I molila bi mrvicak da mi stavi jedno plavo srce medju one cvjetice na listu 💙

Vrapčić123
    05. Ožujak 2020. 16:00

Ana uživaj u burgeru, treba se nekada počastiti 😋😋
    Ena ma vjerujem da će nas proći... 🤞🤞🤞
    Snoopy čestitam na urednom pregedu, to je velika stvar da je tako sve super 👍💪 Posteljica se stigne dignuti, tako je isto i meni bilo pa se digla. Čestitam na dečkiću 💙

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

05. Ožujak 2020. 16:28

Cure čestitam na uspješnom pregledu i tebi Snoopy na dečkiću. Obnovim listu sutra. Što se tiče posteljice daju joj vremena do dijagnoze do 28 tjedna. Moja se malo podigla ali je i dalje iz rub ušća. Budem vidjela sutra kakvo je stanje.
    Ja sam za ručak spremala domaću pizzu, baš mi se jeo junk. Mmm, i muž je bio sretan zbog toga. Inače ga davim sa zelenilom. A evo sada tegla nutelle na meni i lagano žlicom nestaje 🤦‍♀️😂
    Što se tiče dojki, nomrlano je da je jedna veća, a druga manja, sve na tijelu nam nije sto posto proporcionalno. Meni kolostrum još nije krenuo. Ali imam one bijele prištić po bradavicama, još od prvog poroda stoje i kada ih istisnem opet se nakupe, nikada zapravo nisam istraživala što je to.
    Ja sam na pregledu sutra u 11h, pitat cu dr i za ogtt (optimalno) i za kontrakcije i koliko utječu na otvaranje. Najviše me strah stati na vagu 😂😂🙈

Nikita206
    05. Ožujak 2020. 16:33

Snoopy, čestitam na dobrom pregledu i dečkiću! Malo više mirovanja i posteljica će se dignuti 

Mislim da ću sutra otići do tamo pa ću pitati za sve tečajeve, nisam se još zabilježila ni za taj u Domu zdravlja. 

2020. - 🌸It's a girl🌸
    2025. - trying again 🍀

kaktusica
    05. Ožujak 2020. 16:37

Mrvicak to su Montgomeryjeve zlijezde, jutros sam pisala o tome. One pripremaju bradavice na dojenje.

MissyR
    05. Ožujak 2020. 16:38

Cestitke na pregledima danas cure koje ste bile 😊  Snoopy cestitke na deckicu 💙

I da prijavim da mislim da imam te BH kontrakcije pogotovo navecer ili kad sjedim dugo, sto mislite da pocnem piti magnezij? I koji?
    U prvoj trudnoci mislim da ih nisam ni imala, znam da ste pisale da ih i vi imate ali malo su me iznenadile 🤔🤔 

url=https://lilypie.com]

mimoza
    05. Ožujak 2020. 16:40

Bebac velika beba 😊 neka, bolje je tako.
    Nikita kod mene malac poludi i kad sam gladna, onda udara na sve strane 🤨
    Snoopy cestitke na dobrom pregledu i pisolincu 🥰
    Mrvicak ma koga zezas da te strah vage, a tamanis teglu nutelle 😂 ja si evo napravila kavu i pitu od jabuka jedem, al ne iz tanjura vec iz pleha, idem redom 😂

DanijelaBB
    05. Ožujak 2020. 16:44

BlackLioness

Javljam da ovog puta nije bilo uzv-a, nego samo detaljan pregled cerviksa itd. Sve je savrseno. Tlak isto, 2 kg sam dobila od zadnjeg pregleda4 mjeseca smo prosli, idemo dalje. Nadam se da ce iduci pregled biti uzv i naznaka za spol jupii

BlackLioness, drago mi je da je sve super, ali isto mi je malo glupo da me naprave svaki put ulttazvuk bar preko trbuha. To ne bi trrbalo bit opasno...

https://lpmf.lilypie.com/yvDOp2.png"

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.