Bebac čestitam, velika beba🥰
Black zasto nije bilo uzv-a? Drago mi je da je sve super
💙
Bebac jojj bas velika beba, lijepo napreduje.. Sjecam se da si pisala kako ti je i prvi bebac bio dosta velik. 🤭 Kontrakcije imam i ja i isto moram usporiti tempo jer nekad znaju bas preceste biti. Sve se unutra stvrdne i stisne i ponekad mi osjecaj granici s nekom laganom i neugodnom boli. 😱
Vrpacic zao mi je za mucnine ja sam ih imala do 17 tjedna.. Grozno iskustvo..
Trudy bas si vrijednica. Meni se nekako nista neda.
Black odlicno za danas. 😍
Bez obzira što mi je momentalno muka, evo vam pre fine i ultra brze juhice. Meni inače jako fina (samo ne baš danas 🤦♀️) http://vrtaljica.blogspot.com/2014/03/juha-od-zobenih-pahuljica-i-tikvica.html?m=1
Odlicnooo, slicno radim, ali isto stavim zobeno kao i u juhu od sparoga, a u ostale krem samo voda, povrce, mrvicu ulja i izblendam. Ne volim bas koristiti vrhnjr za kuhanje
Ja danas za rucak lignje u pecnici s krumpirom, mrkvom i kapulicom
💙
Pa evo podrucje Vž i Čk Vam ima takve soc. ginekologe koji puno puta ne vole pretjerivati s uzv-om ukoliko je ostalo sve uredno. I ja sam se iznenadila. Sad su se modernizirali ko strani ginekolozi, sto manje uzv-a i prckanja 🤭
Pa evo podrucje Vž i Čk Vam ima takve soc. ginekologe koji puno puta ne vole pretjerivati s uzv-om ukoliko je ostalo sve uredno. I ja sam se iznenadila. Sad su se modernizirali ko strani ginekolozi, sto manje uzv-a i prckanja 🤭
Aha, kuzim, u Ri izbjegavaju bas vaginalni pregled jer kazu sto manje prckanja...meni su vaginalni uzv tek u 21.tjednu...a ko ce ih znati
💙
Bebac drago mi je da je bebica dobro, znači i tvoja je beba velika, uf, to sam i ja rekla, tko će ih roditi.. 😳😳
A ovo za srce se nadam da nije nešto ozbiljno, jesi li inače imala problema sa srcem?
Tea znači i tebi isto mukica!? Ma ja vjerujem da je to nešto privremeno… Mora proći… 🤞🤞🤞
Black odlične vijesti, drago mi je da je bilo sve ok danas 💪💪💪
Ma vec godinama sa arirmijom ali to je sad full rjetko kad. Mozda 1x godisnje.
A ovo nije ariitmija nego kao da se srce muci dok traju kontfakcije tj i sek prije nego krenu. Po tom znam kad ce. Pa cu rade ic pregledat da ne bude neugodnih iznenadenja na porodu bzvz
Aha, kuzim, u Ri izbjegavaju bas vaginalni pregled jer kazu sto manje prckanja…meni su vaginalni uzv tek u 21.tjednu…a ko ce ih znati
Baš... Svaki puta ko da cekam da mi doktorica kaze: pođite u miru, gotovi smo 🤣
Mi smo papali tortilje za ručak i beba je podivljala na to šta mislite kad tako polude nakon neke hrane dal to znači da im se sviđa ili im se ne sviđa?
2020. - 🌸It's a girl🌸
2025. - trying again 🍀
Ena da, tako je i meni trajalo do 17.tjedna, kasnije povremeno dođe na koji dan. Ma ja vjerujem (nadam se) da je to nešto privremeno... Znači i tebi tako dođu povremeno?
Rose tako i ja krem juhice kuham, eventualno stavim to zobeno vrhnje i ok mi je skroz. Obično vrhnje već godinama ne koristim.. Fini ručak ti je danas 😋😋😋
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Bebac slažem se s tobom, bolje ti odi to lijepo provjeri pa možeš biti opuštena do poroda i tijekom poroda 🤞👍💪
Nikita o tome baš i ja često razmišljam, sviđa li joj se ili ne!? Ja imam teoriju ludu skroz, kad se recimo okrećem sa jednog boka na drugi, pa u međuvremenu ostanem kratko na leđima onda imam dojam da joj ne paše, a kad jedem nešto što je meni baš jako fino onda mislim da i ona uživa 😂 Drugim riječima ja odlučim kad joj paše, a kada ne paše 😂😂
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Sortiraj odgovore
Najstariji