Snoopy, čestitan na dečkiću 💙
https://lpmf.lilypie.com/yvDOp2.png"
Mrvicak to su Montgomeryjeve zlijezde, jutros sam pisala o tome. One pripremaju bradavice na dojenje.
Je li normalno da su tu i nakon poroda? Znači imam ih skoro već 8 godina. Ali uvijek tri iste na jednoj dojci i 4 na drugoj.
Kolostrum...nisan uopće toliko pažljivo gledala pa nisan ni primjetila, ali nakon što ste se raspisale krenila san u detaljan pregled pa vidin da se i meni pinku to počelo stvarat, ali kad god pogledan sasušeno je...valjda je to ok
https://lpmf.lilypie.com/yvDOp2.png"
Bebac velika beba 😊 neka, bolje je tako.
Nikita kod mene malac poludi i kad sam gladna, onda udara na sve strane 🤨
Snoopy cestitke na dobrom pregledu i pisolincu 🥰
Mrvicak ma koga zezas da te strah vage, a tamanis teglu nutelle 😂 ja si evo napravila kavu i pitu od jabuka jedem, al ne iz tanjura vec iz pleha, idem redom 😂
Hahaha kao da vidim sebe kada kažem da sam samo išla probati 😂😂🤦♀️
Missy ja pijem magnezij od Solgara. Pokazao se skroz ok, ne pada mi teško na želudac. I njih mi je doktor preporučio.
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Snoopy cestitam na decku 🎊🎉
Bebac oo super napreduje decko, bas je veliki. Koliko ste imali na zadnjem pregledu?
Ena cestitam na preseljenju.🎉🎊
Mimoza da, bolje je kupovati postepeno. Zao mi je sto nisam i ja tako krenula. Mi cemo kupovati sve kroz iducih mjesec, dva, i kad stavim na papir, bas je poveca cifra. Ali sto ces, najgore je kupovati za prvo dijete, a kasnije se to iskoristi kad dode drugo ili trece.
Trudy kako ste zadovoljni s namjestajem iz ikee, ja nemam jos nista njihovo. Mi smo za sada narucili krevete, i kuhinju smo platili kauciju, sad cekamo da je dodu izmjeriti. Moglo bi se dogoditi useljenje bez nje, cak mozda i bez kauca jer ce nam ga raditi po mjeri, a ceka se 60 dana.
Cestitke na pregledima danas cure koje ste bile 😊 Snoopy cestitke na deckicu 💙
I da prijavim da mislim da imam te BH kontrakcije pogotovo navecer ili kad sjedim dugo, sto mislite da pocnem piti magnezij? I koji?
U prvoj trudnoci mislim da ih nisam ni imala, znam da ste pisale da ih i vi imate ali malo su me iznenadile 🤔🤔
Solgar citrat mg u tabletama
Danijela, evo i ja stisnula baš me zanimalo i izišlo je par kapi.
Hvala cure ❤
Nikita dom zdravlja nazovi, odmah se jave, u bolnici se ne javljaju tako da cu i ja prosetati do tamo sljedeci tjedan
Missy ja pijem Solgarov magnezij citrat po preporuci cura odavdje
Snoopy cestitam na decku 🎊🎉
Bebacoo super napreduje decko, bas je veliki. Koliko ste imali na zadnjem pregledu?
Ena cestitam na preseljenju.🎉🎊
Mimozada, bolje je kupovati postepeno. Zao mi je sto nisam i ja tako krenula. Mi cemo kupovati sve kroz iducih mjesec, dva, i kad stavim na papir, bas je poveca cifra. Ali sto ces, najgore je kupovati za prvo dijete, a kasnije se to iskoristi kad dode drugo ili trece.
Trudykako ste zadovoljni s namjestajem iz ikee, ja nemam jos nista njihovo. Mi smo za sada narucili krevete, i kuhinju smo platili kauciju, sad cekamo da je dodu izmjeriti. Moglo bi se dogoditi useljenje bez nje, cak mozda i bez kauca jer ce nam ga raditi po mjeri, a ceka se 60 dana.
Prije 5t 720g mislim da sad ne trazim. 400g je dobio. Okvirno jer se ja ne zamaram previse kad znam da milimetar drugacije izmjereno pokaze drugu tezinu ali velik je.
Snoopy cestitke na decku 😍
Mrvicak i ja imam te pristice na bradavicama nekad su jace a nekad manje.
Sortiraj odgovore
Najstariji