Dora hvala ti! Kažu da kad pređeš polovicu vrijeme leti, pa se nadam da će mi brže prolaziti!
Maloprije sam gledala snimku porođaja i plakala ko kišna godina😂
Dobro jutro trudnice, iako evo već skoro podne!
Kako vrijeme leti na poslu kada čitaš poruke na forumu.
Sretno svima na pregledu danas i čestitam okrugle tjedne, ja evo isto ušla u 19,
još malo pa pola, baš se veselim!
Ena, čestitam na preseljenju, znam kako je to s čekanjem kuhinje.
ja sam se preselila u 11. mjesecu, to moje preseljenje je trajalo godinama, jer je dečko odlučio dosta namještaja raditi sam,
kao i kuhinju s kojom se stvarno namučio, s time da je to radio prvi put, pa prvo nacrtat to sve, naručiti daske, izbučiti rupe i složiti. S time da je naša u obliku slova L i još je potkrovlje, pa treba sve skoro u mm pasati.
Ali evo, stvarno držim ti fige da sve stigne na vrijeme.Nikita Na kakve to vježbe ideš i gdje (ako je u Zagrebu)? Jako mi fora to zvuči, ja se godinama već ničime ne bavim, a sad sam pogotovo sva nikakva, pa baš razmišljam o tako nečemu.
Panda, ja sam u Puli, ali naravno ima ih i po Zagrebu. Vježbe su uglavnom kao i pilates, samo naravno ne radi se ništa s trbušnim mišićima. I meni isto jako trebaju, baš sam zakržljala bila, već nakon prvog puta sam imala užasnu upalu mišića 😂
2020. - 🌸It's a girl🌸
2025. - trying again 🍀
Curke evo ideje za odličan smothie: https://ibb.co/WpBGdfL
100 g zobenih, voda (može i mlijeko), dvije datulje, šaka-dvije malina, slađa banana i žličica praha od cikle. Ukusno, fino, zdravo i ne osjeti se cikla uopće.
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Pozz svima! Zvala sam dokicu radi svog super giga niskog ogtt nalaza i kaze da je to sve ok. Vec sam mislila da se ujutro necu ni probuditi jer cu biti u komi 🙈 Muz mi kupio kole, bijele lino lade, cokoladnog mlijeka hahahahaha 😂 A meni se sad uopce niti malo ne jede slatko.
purelan je meni bio spas. Ne mora se ispirati prije podoja. Meni je isto krenuo kolostrum ali onako kao sasuseno na bradavicama. Meni se inace mlijeko nije javilo 2. ili 3. dan od poroda, nego 5. dan. 7. dan sam se isla izdojiti i jos uvijek sam izdajala totalno zuto mlijeko, cisti kolostrum. Tako da curke ne gubite nadu i ne mislite da nest nije ok. Sve je ok, samo nekima malo to kasnije dodje. I zapamtite da vam bebike imaju zelidac ko tresnja kad se rode tako da im ne treba litra mlijeka. Treba im svega nekoliko kapi.
kaktusica ni ja nisam znala da treba porodit posteljicu. bas sam se iznenadila kad su mi rekli da moram opet tiskati. al je bio super osjecaj olaksanja i praznine u stomaku. al mene su jebacki oprali hormoni poslije pa sam plakala jer nisam imala bebu u stomaku i nedostajalo mi je udaranje.
I ja sam malog poslala u vrtic ovaj tjedan i jucer kad je kihnuo muz i ja smo se samo pogledali 😳 moj je istocjako sklon bronhitisima i ako pocne kasljat mislim da cu past u ocaj 😭 i kozice se pojavile u vrticu. samo mi to jos fali 🤦♀️
kegelove vjezbe mrzim raditi. nikako mi to “ne pase” i bas mi je neki cudan osjecaj, ne mogu vam to opisati. od proslog poroda ne mogu preskakati vijacu jer se uvijek malo popiskim. nadam se da nakon ovog poroda necu pisati okolo bez ikakvog povoda 😂😂
Žuža baš si me nasmijala sa ovim krajnjim dijelom posta 😂😂😂
Dobro jutro trudnice, iako evo već skoro podne!
Kako vrijeme leti na poslu kada čitaš poruke na forumu.
Sretno svima na pregledu danas i čestitam okrugle tjedne, ja evo isto ušla u 19,
još malo pa pola, baš se veselim!
Ena, čestitam na preseljenju, znam kako je to s čekanjem kuhinje.
ja sam se preselila u 11. mjesecu, to moje preseljenje je trajalo godinama, jer je dečko odlučio dosta namještaja raditi sam,
kao i kuhinju s kojom se stvarno namučio, s time da je to radio prvi put, pa prvo nacrtat to sve, naručiti daske, izbučiti rupe i složiti. S time da je naša u obliku slova L i još je potkrovlje, pa treba sve skoro u mm pasati.
Ali evo, stvarno držim ti fige da sve stigne na vrijeme.Nikita Na kakve to vježbe ideš i gdje (ako je u Zagrebu)? Jako mi fora to zvuči, ja se godinama već ničime ne bavim, a sad sam pogotovo sva nikakva, pa baš razmišljam o tako nečemu.
Heheh,ja sam isto na pauzi otvorila....i vidim hrpu stranica😊
Neka je sve ok, drzite se cure.
😘 svima
Evo instalirala sam si google docs na mobitelu jer me zivcira zaboravljanje sta zelim zapisat 🙄
Mimoza koristila sam multi mam komprese, izvrsne su mi bile kod ragada. I kad budes otvarala vidjet ces da su dosta velike, zapravo prevelike za jednu koristit, tako da ja sam znala na pola prerezat jednu i tako jd stavljat.
Nikita, bas sam jucer gledala ovaj link o drugom tromjesecju i smijala se 😉
Yvette sretno i vama sa stanom. Vjeruj mi, bolje da to sad rijesite. Mi smo rjesavali nakon sto sam rodila, to je bilo vise od pola godine muke. Na kraju nisam nista ni obilazila, namjestaj smo sav iz ikee uzeli jer mi je to najlakse bilo, jer sve mogu on line pogledat..
Alisanazemlji nije za zabrinut se ako ne curi u trudnoci, jos bolje bar se s tim jos ne moras zezat 🙂
Panda svaka cast decku! Da bar moj hoce nesto tako odradit 😶
Vrapcic, smothie izgleda odlicno, volim takve kombinacije 🍹
Žuža muz je pravi 👍 bas se brine za nizak secer 😉
Ja se uhvatila ciscenja kuhinje. Gornji dio sredjen, jos donji. Ne da mi se 😄 al moram obavit kad tad, pa bolje cim prije.
I dobila sam ideju za novi projekt, haha 😂 bojanje plocica u kupaoni jer su ruzne. A ne da mi se (i preskupo mi je trenutno) razbijat sve i stavljat nove. Moram popricat s muzem da vidim hoce me strpat u ludnicu 😂
Trudy jesi li ti imace tako vrijedna ili je ovo sad neko vanredno stanje 😂 nemoj samo srusiti kucu, pa je sama zidati opet.
Jesi li koristila i mast od multi mam? Kako ide sam postupak? Je li se prvo namaze mast pa se onda stavi kompresa ili? I koliko dugo treba drzati tu kompresu?
Trudy jesi li ti imace tako vrijedna ili je ovo sad neko vanredno stanje 😂 nemoj samo srusiti kucu, pa je sama zidati opet.
Jesi li koristila i mast od multi mam? Kako ide sam postupak? Je li se prvo namaze mast pa se onda stavi kompresa ili? I koliko dugo treba drzati tu kompresu?
A volim ja uvijek nesto radit 😁 ne volim imat praznog hoda 😄
Nisam koristila multi mam mast, samo komprese. Pise na pakiranju koliko se drze, nisam vise sigurna ako je bilo 10ak min ili pola sata... Ne moras nista mazat prije. Znaci uzmes kompresu i zalijepis na bradavicu. Nakon skidanja mislim da isto ne treba prat nista. Al najbolje da potrazis upute u pakiranju ili na netu ako ima, bilo je dosta "davno" kad sam to koristila 😊
Trudy bravo, kako si vrijedna 😊 Podržavam sve projekte i radove, no pripazi malo s bojanjem zbog kemikalija u bojama zbog bebice i sebe, jedino sam sigurna da ima za kupiti onih bez kemikalija pa navali na bojanje 🤞🤞🤞
Cure meni danas treći dan da me drže neke blage mučnine, pa ja ne vjerujem, mislila sam da sam završila s tim 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Sortiraj odgovore
Najstariji