LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • lina27
    04. Ožujak 2020. 17:30

Ja sam bila na pregledu dobila sam kilu .od pocetka do sada 3ipol kila..inace sam jaca i mislila sam da ce to se ljepiti ali kaze ginek ti si savrsena izac ces mrsavija nakon poroda ☺️ pregledala me i zadovoljna je kaze sve je kako treba. Ja sam odlucila za tjedan i pol u 24tom tjednu ici u medico radit ogtt (secer) .danas sam se isla i narucit u polikliniku za sljedeci ultrazvuk jer me moja ginek tamo salje da ne placam i bome sam samo spricala ruke dezinf.sredstvom. malo me strah ali nadam se da ce se to smirit kroz par mjeseci. I nisam vidjela niti jednu osobu sa maskom u cijeloj Rijeci a dosta sam i setala i popila kavu... od zarucnika sestricna je rodila neki dan muz je bio na porodu sa njom ali kasnije vise nije mogao doc ta 3 dana u posjetu.. 

Rose1
    04. Ožujak 2020. 17:34

zmya

Hehe, malac je partijaner cim padne mrak, do dugo u noc :) neka su nam svi bebaci zivi, zdravi, veseli!
    Mi idemo prat zubice i lagano u krpe, vi mi cure uzivajte, tipkamo se sutra, puno pozdrava od nas ♥️

Laku noc, naspavaj se💤❤

💙

Rose1
    04. Ožujak 2020. 17:35

lina27

Ja sam bila na pregledu dobila sam kilu .od pocetka do sada 3ipol kila..inace sam jaca i mislila sam da ce to se ljepiti ali kaze ginek ti si savrsena izac ces mrsavija nakon poroda ☺️ pregledala me i zadovoljna je kaze sve je kako treba. Ja sam odlucila za tjedan i pol u 24tom tjednu ici u medico radit ogtt (secer) .danas sam se isla i narucit u polikliniku za sljedeci ultrazvuk jer me moja ginek tamo salje da ne placam i bome sam samo spricala ruke dezinf.sredstvom. malo me strah ali nadam se da ce se to smirit kroz par mjeseci. I nisam vidjela niti jednu osobu sa maskom u cijeloj Rijeci a dosta sam i setala i popila kavu… od zarucnika sestricna je rodila neki dan muz je bio na porodu sa njom ali kasnije vise nije mogao doc ta 3 dana u posjetu..

Čestitam na uspjesnom pregledu🎉 
    Da, meni jucer prijateljica rodila, pratnja mozr na porodu, ali ne i posjeti

💙

Vrapčić123
    04. Ožujak 2020. 17:55

Žuža, hm ja ti ne mogu pomoći jer se ne razumijem u to, iako sam to obavila prošli tjedan. No prvi mi se čini ok, ostala dva mi nisu jasna baš... 🤷‍♀️

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

DanijelaBB
    04. Ožujak 2020. 17:58

Curke bome ste se raspisale zadnjih dana..ne iđem par sati dočeka me 15 nepročitanis stranica.
    Zmya uživaj, preslatko je to i predivan osjećaj
    Žuža top, ja bi isto da suvrijednosti ako triba malo niže nego preko granice

https://lpmf.lilypie.com/yvDOp2.png"

• lola777
    04. Ožujak 2020. 17:59

Žuža

Stigli moji nalazi ogtt-a. Sutra cu zvati dokicu jer sad ne radi. Ne znam jel se ko kuzi, al meni ne ovo prenisko. Znam da imam nizak secer i cesto mi se manta, al wtf?!

1. nataste- 3.8 (ref vrijednost < 5.1)
    2. nakon 60 min- 4.9 (ref vrijednost < 10)
    3. nakon 120 min- 2.2 (ref vrijednost < 8.5) 😱😱

Sta cu ja morat jest kocke secera?? 🙈

Je, ovo je nizak secer, al to ti je bolje nego visoki. Terapija najsladja moguca: sta vise slatkog😛

23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝

Vrapčić123
    04. Ožujak 2020. 18:01

Lina čestitam na uspješnom pregledu 🎉🎉🎉
    Zmya laku noć 😊

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

kaktusica
    04. Ožujak 2020. 18:05

Hvala vam na porukama za brzo ozdravljenje mog malca, eno ga kaslje, temp. nije visoka, nadam se da nece zavrsit na inhalacijama...
    Cure koje pijete onaj koncentrirani sok od brusnice , koliko dcl dnevno popijete?

DanijelaBB
    04. Ožujak 2020. 18:08

Šta se šećera tiče nije sve u slatkom, treba pripazit na kruh, tjesteninu, salame, grickalice...sto stvari. 
    A ja tamsn meten Lays čips nakon šta san pojela sendvu s sirom i čajnom 🙈🙈🙈

https://lpmf.lilypie.com/yvDOp2.png"

Dora4
    04. Ožujak 2020. 18:19

Zmya lijepo spavaj, super je ako se probudis usred noci nama je jos rano pa uvijek ima nekog tko ce ti pravit drustvo kao ti meni nocas 🤭
    Lina cestitam na lijepom i urednom pregledu draga! 
    Kaktusica ja popijem 1dcl dnevno, ali razrijedim jos s vodom jer mi je prekiselo solo popit, pijem par dana pa pauza par dana i tako u krug, bojim se upala jer sam prosle godine imala 4 upale bubrega i 2 upale mjehura 😪 od ljetos redovno koristim taj sok i caj i evo cisto sve i bez upala ikakvih!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.