LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Vrapčić123
    02. Ožujak 2020. 12:11

Nikita uživaj u palačinkicama 😊❤️
    Lola draga, ako ti je doktor preporučio te tablete zaista nemoj osjećaćati grižnju savjesti, jer kod nas u Hrvatskoj postoji još uvijek taj zaostali mentalitet što se tiče takvih bolesti, tretiraju se drukčije, kao da je to nešto nenormalno, no to je bolest kao i svaka druga. Sretno ti bilo draga i drži se 💙💜❤️
    Andrejja moja sestra je dva puta rodila na carski rez jer su bebe bile na zadak, no sve je zaista prošlo odlično... Tako da budi bez brige, biti će sve ok. No još se beba stigne okrenuti... 🤞🤞🤞

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

• lola777
    02. Ožujak 2020. 12:15

Yvette,hvala ti na podrsci i razumijevanju.Eto ti si to prosla pa znas kako je to ruzno😔.
    Sta se tice prepona mene su oko 22-24 tj. znale jako boliti, i probadalo me u njima.Pogotovo u lijevoj.Trajalo je 2-3 dana.Sad me boli u ledjima i probada kroz stidne kosti.
    Ne znam vise sta je normalno, a sta ne.

23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝

• lola777
    02. Ožujak 2020. 12:18

Vrapcic123

Nikita uživaj u palačinkicama 😊❤️
    Lola draga, ako ti je doktor preporučio te tablete zaista nemoj osjećaćati grižnju savjesti, jer kod nas u Hrvatskoj postoji još uvijek taj zaostali mentalitet što se tiče takvih bolesti, tretiraju se drukčije, kao da je to nešto nenormalno, no to je bolest kao i svaka druga. Sretno ti bilo draga i drži se 💙💜❤️
    Andrejja moja sestra je dva puta rodila na carski rez jer su bebe bile na zadak, no sve je zaista prošlo odlično… Tako da budi bez brige, biti će sve ok. No još se beba stigne okrenuti… 🤞🤞🤞

Hvala i tebi❤.Da mentalitet je takav da te smatraju bolesnim tj.ludim.A to je poremecaj u hormonima isto kao sta netko ima poremecaj u radu stitnjace, i sl. Depresija i anksioznost bez ikakvog povoda- ne dao Bog nikome.

Nikita206
    02. Ožujak 2020. 12:24

Hvala mrvičak! Isprobam obje verzije 

2020. - 🌸It's a girl🌸
    2025. - trying again 🍀

zmya
    02. Ožujak 2020. 12:24

yvette nas dvi smo u dan-dva, meni je stomak buknuo zadnjih 10 dana. Jutros me mali lupkao drito ispod rebara, i bas pod pipam pod prstima kako mi maternica odlijece iznad pupka!
    A ovo za mjesece, da, ja sam sad kao 6 punih mjeseci odradila, zapocela sam sa 7.mjesecom, tako sam barem do sada shvacala app, a za tjedan dana po appu ulazim u 3.tromjesecje sto je taman 3 mjeseca do termina.
    Zbilja nisam pametna, mozda malo prenestrpljiva :)
    Super su vam receptici ovi zdravi, sve cu pisati i stavljam na to do listu kad smo kuci <3
    mrvičak obožavam šnenokle, toga bi mogla pojesti toooonu i pre pre pre fino je! Medu najdrazim desertima iz djetinjstva hehe!

Za začine, moji doma u vrtu imaju svega toga pa si pospremim, zamrznem u skrinji, al nema mi spize bez da nema tone persina! 

Mali i ja smo evo odradili jogicu nakon tjedan dana pauze, sad jedan Mg cvaknit, krafnu za utjehu i lagano uz filmic ispratit jos jedan lipi dan 

Rose1
    02. Ožujak 2020. 12:28

Cure, napokon doma, hvala vam puno sto ste mislile na mene. Urin i krv ok, urinokultura za par dana...vjerojatno kazu pijesak ili kamencic...dobila recept za spasemex. Puno piti. Javiti se urologu ako potraje. Idem sad odmoriti...
    Kaze cerviks lijep, a u nalazu pise3,8-to me zabrinulo. U pon bio4

💙

Dora4
    02. Ožujak 2020. 12:41

Rose1

Cure, napokon doma, hvala vam puno sto ste mislile na mene. Urin i krv ok, urinokultura za par dana…vjerojatno kazu pijesak ili kamencic…dobila recept za spasemex. Puno piti. Javiti se urologu ako potraje. Idem sad odmoriti…

Draga, jako mi je drago da si doma i da su nalazi dobri, drzim fige da i uk bude sterilna! ♡
    Pij brusnicu, imas u DMu one bas bio sokove od brusnice, kiselkasti su (ja razrijedim vodom), ali odlicni upravo za urinarni trakt! 
    I ja sam se prepala kad sam vidjela da se cerviks smanjuje, ali mi je dr. rekao da se on i treba smanjivat s vremenom i da se ne brinem oko toga..on ti se jos moze i smanjit i povecat, ovisi o fizickim aktivnostima i svacem necem koliko sam razumijela! Pokusaj ne brinut, ako je dr. zadovoljan i kaze da je dobro, imaj povjerenja da i je! 😘

• lola777
    02. Ožujak 2020. 12:48

Rose1

Cure, napokon doma, hvala vam puno sto ste mislile na mene. Urin i krv ok, urinokultura za par dana…vjerojatno kazu pijesak ili kamencic…dobila recept za spasemex. Puno piti. Javiti se urologu ako potraje. Idem sad odmoriti…

To je samo 2 mm, moze biti i greska mjerenja.Ne brini.💝 Isto tako moze biti da ga beba pritisce ako je glavica dole. Caj od 100% -tne brusnice imas u dm-a, Encianova. 36 kn. Ja ga pijem i preventivno.

• indy34
    02. Ožujak 2020. 12:56

Rose1

Super daje sve uredu .odmaraj sad i nemoj nista da brines i te tegobe su sigurno jel te beba pritisnula ..uzivaj u ostatku dana kao i sve ostale dame ..

Vrapčić123
    02. Ožujak 2020. 13:02

Rose drago mi je da ipak misle da nije nešto ozbiljnije🥰 A sada se zaista nalijevaj vodom. Doslovno! 

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.