LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Dusica
    02. Ožujak 2020. 11:14

Pozz ljudi znaci zadnja menstruacija mi je bila 2.2.2020 i sad je 2.3 a ja jos nisam dobila, razmak mi bude 27-28 dana ni dan manje ni dan vise malo prije sam test napravila pokazao je jednu debelu crtu znaci negativno al nje jos nemaa ne znam sta da radim a i iskreno ne zelim ostat trudna malo me sise bole al dalje nista i inace pred menstruaciju budem nadrndana sad nis i bolove male imam sad nis ja sam onk ko obicnim danima sretna... Ne znam sta da radim

Vrapčić123
    02. Ožujak 2020. 11:16

Dora, Mrvičak hvala curke, ma samo pozitivno i sve nekako mora ispasti dobro ❤️❤️❤️
    Dora hehe, tako i treba razmišljati 😂 Kak bi naši gotovo svi stariji rekli da sada jedemo za dvoje / troje.. 😊 Povremeno se treba pridržavati mišljenja starijih, ipak su oni stekli životno iskustvo 😊 pa kad je nešto izuzetno fino onda opletemo po tome pošteno, haha 😂😊😁

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Nikita206
    02. Ožujak 2020. 11:19

Jutro cure! Ja krenula napokon na vježbe za trudnice, moram priznati da nas nimalo ne štede, očekujem upalu mišića 
    I onda sam si nakon vježbi kupila Fornette za doručak, haha, u zadnjih par dana mi se jako jede sve nezdravo. 
    Vrapcic palačinkice izgledaju super, je to obični recept ili neka zdrava verzija? Meni treba nešto zdravo a da je jako fino 

2020. - 🌸It's a girl🌸
    2025. - trying again 🍀

Dora4
    02. Ožujak 2020. 11:23

Hahahah u pravu si Vrapcic 
    Andrejja iskreno, ne znam, curke iz grupe koje su najduze trudne sad ulaze u 7.mjesec pa nismo jos cule iskustva, eventualno ako ti se javi koja mamica koja je vec radjala..
    Dusica mozda ti samo kasni, najsigurniji nacin za znat je izvadit beta hcg iz krvi! 

kaktusica
    02. Ožujak 2020. 11:25

Ma stavljam i ja sve to suho zacinsko bilje, malo manje nego inace ali sve stavim, i bosiljak, origano  majcinu dusicu, ono od Kotanyja Ja sam se odrekla samo onog svjezeg bosiljka a  njega obozavam u kombinacihi s pomidoricima i mozarellom.
    Bebac kakav napad panike imas, od tunela?
    Vrapcic da Huawei ima stvarno vrhunsku kameru, ima ga moj mali, nije neki bijesni mobitel ali je kamera fantasticna.

MissyR
    02. Ožujak 2020. 11:26

Hello cure 😊 nadam se da ste sve ok danas iako je vani opet tmurno i oblacno...
    Rose draga drzim fige da je sve ok i da nije nista strasno i da prode jako brzo 🥰
    Sad bas citam da se opet raspravljate o mjesecima tjednima i skuzim da sam ja onda u 5 mj.vec  wuhuuu 😍😍
    Danas sam dobila termin za veliki anomaly scan sljedeci utorak, jedva cekam 😁😁
    Mrvicak sljedeci redovan pregled mi je 26.03.pa upisi kad stignes 😉
    Nemoj se zamarati zacinima eto ni ja nisam to znala da ne smijemo,isto stavljam ruzmarin i bosiljak i to zacinsko bilje, to sto stavljamo u rucak mislim da su minimalne kolicine i da ne utjecu na nista... Ja sam bas neki dan citala da se nebi smio caj od hibiskusa piti u trudnoci a ja prosli tjedan barem litru popila 🤦‍♀️🤦‍♀️

url=https://lilypie.com]

Fluffy
    02. Ožujak 2020. 11:31

Kaktusice, ja sam malo prije trudnoce bila u fazi da sam luda za pestom🤣. Bas bi ga i sad pojela uz neku manistru, ali isto bolje ne. Iako ne izbjegavam zacinsko bilje u kuhanju...to su ipak manje kolicine 🙂

Vrapčić123
    02. Ožujak 2020. 11:37

Nikita super za vježbanje! Bravo! Ja jednom bila malo kao po počela raditi kegelove i onda neke grčeve dobila i prepala se sva (no u ranijoj trudnoći to bilo) 😂 I od tad mi je to opravdanje za ne vježbanje. Al ajd pokušavam hodati koliko mogu... 🤦‍♀️ Recept: 1 jaje, 130 g pirovog brašna, 200 ml mlijeka, 50 ml jogurta, 50 g kokosovog ulja (nekad smiksam sa maslacom, dakle 50 g kokosovog ulja i maslaca, a nekad samo kokosovo ulje) , 1 žličica praška za pecivo i malo soli. Uz to da se odvoji žumanjak od bjelanjka, smiksa se bjelanjak i na kraju doda u smjesu. Budu fine i mekane baš, a stavim pirovo brašno koje je lakše probavljivo i zdravo 😋😋 Ovo mi bude za dva doručka. I stavim različite nadjeve 😋

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Žuža
    02. Ožujak 2020. 11:41

andreja meni u prosloj trudnoci u 29.tt bila vodeca glavica. Onda u 33.tt vodeci zadak, ja se vec pomirila da je gotovo. Ono pred kraj se naopako okrenuo. I onda sa 36 tt opet vodeca glavica. Pa su mi u bolnici rekli da se bebe doslovno dan prije poroda znaju okrenuti. Ne brini, nije gotovo dok nije gotovo!
    Rose drzim fige da sve bude ok! 

Trancie
    02. Ožujak 2020. 11:44

Ja isto stavljam sve začinske suhe biljke... čak sam pojela masu i peršina svježeg na rižotu :-) mislim da je to sve ok u granicama normale...
    Za kadulju znam da se ne smije piti, a za ispiranje grla mislim da ne može štetit ( ako se pljuje ) mada ja nisam, ja sam si propolis uzela za djecu i s tim špricala grlo... za grlo mi je pomogao sirup od trputca doslovno 2 dana (i za to mi je doktorica rekla da je ok) 
    U 1 . trudnoći nisam pazila na ništa osim što nisam baš pila kavu i čajeve od kadulje, uvin čaj i sl.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.