Fluffy sada je hvala Bogu sve ok. U remisiji je već dugo. 😊 A ima on u kuhinji jedan odjeljak za imunitet, svašta pije… A matičnu mliječ također, propolis, cvijetnu pelud, češnjak, kurkumu, čaj zeleni i jasmin… Tako da uvijek nešto pije. Jer njemu se rak vraćao 3x pa jako pazi na imunitet…
Joooj, bas mi je zao, ali nadam se da je to sad sve iza vas...kao sto Fluffy kaze najbolji lijek ce biti 👶❤
💙
Rose drzim fige da nalazi budu dobri 😘😘
Vrapcic mljac, super izgledaju a fotka je bas profi, tocno mi dodje da si napravim… Jucer sam napravila nekakvu tortu s malinama i kad sam isla izblendat maline i prokuhati ih a pudingom skuzila sam da je krcato onih sjemenki, sreca da sam skuzila pa sam ih procijedila onace bi mi svi doslovce popljuvali tortu 🤣 Ali obozavam maline u svakoj kombinaciji.
Kadulja znam da se ne smije vise od desetak dana ni inace a u trudnoci znam da je zabranjena isto kao i bosiljak a ja ga obozavam.
Fluffy da, to je nama alergolog rekao za imunitet, ja sam jednostavno odustala davati malome ista za podizanje kad vidim da nema nikakvog smisla. Ali vidis ja imam malo povisen kolesterol, mogla bi ga piti poslije trudnoce. Bas zanimljivo.
Dora znaci kod tebe dvostruko zanimljivo sa zbivanjima u trbuhu 🤣 Bas mi je to fascinatno, dvije bebice u trbuhu svaka na svoju stranu 💙❤
Ajme ja suhi bosiljak stavljam u ručak svaki dan. Nisam znala da je to zabranjeno 😔
Vrapcic mljac, super izgledaju a fotka je bas profi, tocno mi dodje da si napravim… Jucer sam napravila nekakvu tortu s malinama i kad sam isla izblendat maline i prokuhati ih a pudingom skuzila sam da je krcato onih sjemenki, sreca da sam skuzila pa sam ih procijedila onace bi mi svi doslovce popljuvali tortu 🤣 Ali obozavam maline u svakoj kombinaciji.
Kadulja znam da se ne smije vise od desetak dana ni inace a u trudnoci znam da je zabranjena isto kao i bosiljak a ja ga obozavam.
Fluffy da, to je nama alergolog rekao za imunitet, ja sam jednostavno odustala davati malome ista za podizanje kad vidim da nema nikakvog smisla. Ali vidis ja imam malo povisen kolesterol, mogla bi ga piti poslije trudnoce. Bas zanimljivo.
Dora znaci kod tebe dvostruko zanimljivo sa zbivanjima u trbuhu 🤣 Bas mi je to fascinatno, dvije bebice u trbuhu svaka na svoju stranu 💙❤
Ajme ja suhi bosiljak stavljam u ručak svaki dan. Nisam znala da je to zabranjeno 😔
Kazu da nije dobro ni origano, ruzmarin, persin...ali to sve u vecim kolicinama
💙
pozdrav svima !
pitanje za vas koje ste eventualno imali zadak-bebu
sada smo oko 29.tjedna i okrenuta je na zadak. i teška je oko 1500 grama.
imam osjećaj kao da mi se zaklocala negdje i ne mrda. Znaju me jako rebra boljeti, kao grčevi , disati ne mogu uopće na leđima i na lijevom boku, uspuhana sam nakon par koraka, mučnina nakon jela jer valjda stisne želudac
prvo dvoje su u bili od 25,26 tj okrenuti na glavicu i tako su ostali i rođeni prirodno. ona je kontra svih
kakvo je vaše iskustvo, dali su se uspjeli okrenuti, kada su se okrenuli ??
Ne brini, do poroda se može okrenuti još 100 puta. Rano je još dijagnozu zatka postavljati
Dora, Kaktusica smiksam si smjesu za dva dana, pa ih dva dana jedem za doručak sa različitim nadjevom. Ma jednostavno i fino 😋 Dora samo dođi, dobro si došla, tj.dobro ste došli, za vas troje smiksam malo više smjese 😊 Joj baš sam te se sjetila neki dan, migu si misliti kad se dvije bebe krenu vrtiti kakav je osjećaj... Zamisli kad narastu, kad budu veliki?! Kaktusica imam Huawei i kažu da je kamera na njemu vrhunska, a ja se ne razumijem baš u fotografiju, stoga je zaključak da je kamera zaista vrhunska 👍🎥 Joj kolač / torta sa malinama, odlična ideja.. Još imam domaćih malina u zamrzivaču, hvala na ideji 👍
Što se tjedana tiče ja bih rekla da je 28+0 ulazak u 7.mjesec trudnoće.
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Kazu da nije dobro ni origano, ruzmarin, persin…ali to sve u vecim kolicinama
Hahaha i ružmarin i origano i peršin koristim često. Ne znam bez toga kuhati. Ma neću se nervirati zbog toga
Trancie tako je, za par dana si punih 18tt i sluzbeno ulazis u 5.mj
Vrapcic vasa prica me uvijek iznova potrese, ali i probudi nadu da su cuda itekako moguca 🙏🏼💞
Zmya eeej, jezik pregrizla, krafne nikad nisu dzabe 😋
Kaktusica je bas je zabavno, bar u ovoj fazi, ali gledala sam curke u bolnici, bome je kasnije bas "veselo" kad su veci, a u trbuhu sve tjesnije
Vrapcic123, tako mi je teško čuti tu vašu situaciju s bolesti. 😔Nadam se da se više nikada neće vratiti 👍😘
Mrvičak ja isto koristim masu zacina, nikad vegetu nego bas volim svoje svasta nesto ubacit, za hrpu toga sam procitala da je zabranjeno, od persina koji sam stavljala u sve..malo sam smanjila, ali mislim da je to stetno onako u velikim kolicinama, tipa citala sam jos na pocetku da caj od persina moze djelovat abortivno, dali to je dakle bas jaka koncentracija persina!
Vrapcic hahaha da, kad god je nesto fino onda se izvlacim da jedem za troje, a kad nije onda sam zdrava i primjerna trudnica koja jede normalne porcije jer bebe povuku sto im treba 😂🤭
Fluffy, Kaktusica, Rose hvala na lijepim riječima, daaa mala 👶🏻 će biti najbolji lijek za imunitet ❤️💙💜 To definitivno!
Dora stigao jastuk iz Maminog malčeka! Sad samo oprati navlaku i nadam se da ću se brzo priviknuti, čini mi se super 👍👍👍 Opet sam sinoć grozno spavala, okretala se ko na ražnju, sad desni bok, sad lijevi... 🤦♀️
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Sortiraj odgovore
Najstariji