LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rose1
    02. Ožujak 2020. 14:41

Hvalaaaa svima, jos boli, ali mozda malo manje ipak, nadam se da ce popustiti ubrzo...
    Snoopy i tebe boljelo pa si isla na hitnu? Sto su ti rekli? A sad popustilo?

💙

• CurlySue
    02. Ožujak 2020. 14:54

Nikita206

CurlySue dobrodošla! Ja sa spavanjem stvarno nemam problema, spavam ko bebapa ti ne mogu dati savjet.

Svejedno hvala 😉 imam i ja svijetlih dana, no vecinom je budenje oko 4 pa sve do 7 ponovno brojanje ovcica 😒

Tonka341
    02. Ožujak 2020. 15:02

Rose drago mi je da ipak nije nista strasno :)
    Kaktusica torta preefino izgleda 😍.
    Sto se tice tih tjedana meni svugdje pise da sa navrsenih 27 tjedana ulazi u 7.mj i u zadnje tromjesecje (dakle ja za 2 dana) sta mi i ima smisla jer mi je termin 3.6 za 3mj, jer sa navrsenih 27 tjedana mi smo u 28.tjednu a svugdje pise da je od 28.tjedna zadnje tromjesecje i 7.mj; nezz mozda sam u krivu ali tako sam ja to shvatila 😁.

Ante 💙 Maro 💙

Vrapčić123
    02. Ožujak 2020. 15:03

CurlySue dobro nam došla! Uredan ostatak trudnoće želim! 🤞👍
    Rose drago mi je da si malo bolje, samo odmaraj. 👍
    Rio i razmišljala sam bila o blogu ili youtube kanalu 😊 Zaista bih uživala u tome... 😋🥰❤️
    Pokupila nalaz - indirdktini antiglobulinski test i piše da je negativan, to je to što me doktor poslao na test senzibilizacije. Nadam se da je negativno ujedino i dobro 😲😁

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Vrapčić123
    02. Ožujak 2020. 15:05

Kaktusica ovo izgleda prefinooo, to je ona torta s malinama? 😋😋😋😋

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

kaktusica
    02. Ožujak 2020. 15:06

Hvala cure, evo ovo je recept, nasla ga na Coolinarici 
    https://www.coolinarika.com/recept/malinasta-fantazija-/
    Zmya ti si inace iz Dubrovnika?
    Fluffy ajde super da ti je bolje danas. Ja sam negdje na pocetku teudnoce dobila lisajeve na boku, to mi se dogadja kad je uzasna bura. Nikako ih se rijesiti, probala i s Plymicolom i jos nekom kremom za gljivice ali dodje do faze da samo sto se ne povuce, onda zapuse bura, mene svrbi i opet raskopam.
    Jao cure, moram pohvaliti mog psa, evo vec cetvrti dan tj.noc piski na onu pelenicu. Svako jutro ga odvedem tamo i onda ga pomazim, pa ga hvalim da je najbolji, dobar, bravo itd. i nagradim keksicem. I izgleda da je upalilo! Juhuy

• Bebac24
    02. Ožujak 2020. 15:08

Kaktusice
    Ah neznam sta da ti kazem. Krenulo je sa tunelom, onda sam bila u full losem stanju da me panika hvatala u krevetu, bio je to los period za mene. I sad imam toga ali puno manje ali sam ogranicila samu sebe nazalost. Idem eventualno do granice u ts, kopar ok, pula preko limskog kanala,ne po ispsilonu. Ma banana zesca. 
    Preko ucke nisam bila 10 godina. Prije 2 uspjela po staroj cesti do opatije, a kad smo se trebali vratiti sa rjecke strane preko ucke sam umirala doslovno... 
    Glupost. A do tog prvog napadaja prosla pol hrvatske, bila na siciliji, vozila se u avionu.... 

• indy34
    02. Ožujak 2020. 15:14

Kolacic

indy34

Mrvicak oprosti zaboravila sam da napomenem moj iduci pregled je 24.3 pa nekad kad budes azurirala ..😘

A moj 26.03.

Ako sam dobro propratila ima nas dosta u tom periodu ..treba cekati dotad.mene samo tjesi jel 17 .imam termin posebno u bolnici moram vec da se prijavim tako dacu sad vjerovatno cesce biti na pregledima .tako sa se radujem kako bebe rastu interesantnije ih je posmatrati 

Skakavac
    02. Ožujak 2020. 15:16

Evo padobranca opet... Mucnine nosu prestale, glavobolje vjerno prate.. 🤧 Ono sta me sada muci jest mokrenje. Na dan popijemo oko 2l vode. Natiran se jer jako slabo vode pijem. Sinoc sam se tri ili četiri puta dizala na wc. Nez vise jel to normalno ili ne. Zadnje popijem minim dva sata prije kreveta.. I svejedno sinoc ista stvar, u 11 sam isla na wc, pa u ponoc pa nakon toga opet pola sata pa sam isla spavat... Bas me brine.. Secer mi je na krivim pretragama bia 5.7. Nadam se da nije on i da je sve od pritiska na mjehur. Danas sam 14+4 tako da cu do ogtta morat sacekat jos ovoliko 😪 jel ima ko  slicna iskustva s tim

kaktusica
    02. Ožujak 2020. 15:19

Zao mi je  Bebac 😔 Zasto ne odes do psihijatra, mozda ti je triger bio neka banalna stvar i sad te to koci da uzivas u zivotu... Mnogi ljudi pate od takvih i slicnih strahova, anksioznosti...nisi sama u tome 😘😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.