LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Trudy
    02. Ožujak 2020. 14:02

Mmm, ove palacinke zvuce super 🥞
    Evo jos jedan receptic za palacinke, mi ih isto jako: 250 g zobenih, 1 prasak za pecivo, 1-2 vanilin secera ili zasladjivac po zelji, 2 jaja, pola litre vode (moze i mineralne, moze i malo jogurta). I u to jos jos mozete dodavat mljevene orasaste, kokos, zacine. Ja volim dodat malo korice limuna/narance, cimeta, kardamoma. Sve se izmijesa i pusti da odstoji 15ak min i peku se deblje palacinkice.

Ja prala podove. Mrtva sam sad 😴 a gladna, pojela bi cijeli frizider... Srecom rucak sam imala gotov, samo ga je trebalo podgrijat 🤭 a sad me cekaju strudlice od jabuka i od sira, svjeze pecene ☺️ mogla bi si i kavicu skuhat i malo meditirat pol sata 😁

02. Ožujak 2020. 14:08

Dora draga, jesam jesam ziva i zdrava..U subotu sam isla raditi tortu dragoj mi osobi i odlucila se za manje zahtjevnu varijantu koja je trebala biti gotova kroz sat i po aliiii..na kraju sam odlucila okriviti psa sta mi biskvit nije uspio jer se nasadila izmedju mene i pecnice (kao i uvijek kada su zbivanja u kuhinji tamo je i ona) a meni je kalup poceo pustati smjesu od biskvita..pa sam opet isla raditi biskvit, uglavnom torta je bila gotova za 5 sati  ali na kraju se isplatilo..
    19 tjedana, da da, jos malo pa polovica 💪
    Kako se ti osjecas? Je sve ok sada?
    Nikita hvala ti puno, probat cu ti nazvati danas popodne onda, voljela bi sljedeci mjesec poceti s oba tecaja.. u bolnici mi se ne javljaju na telefon, ali u cetvrtak imam anomaly pa cu prosetati do tamo i upisati se osobno. A baby handling koji si spominjala, gdje se on odrzava?

• CurlySue
    02. Ožujak 2020. 14:21

Pozdrav svima 😊
    Nakon preskakanja po temama, ipak sam se odlucila ukljuciti u ovu grupu jer ste mi nekako najblize po svemu sto prolazim ovih dana 🙈
    Bebac i ja ulazimo u 23. t zajednickog druzenja i sve mi se cini da u trbuhu imam malog boksaca jer je vec danima izuzetno aktivan. Ono sto me u ovom trenu muci je problem nesanice. Ima li ikoja od vas neko iskusano rjesenje za prospavanu noc? 😂🙈

kaktusica
    02. Ožujak 2020. 14:24

Dodjite kod mene na jedan komadic torte https://ibb.co/7t1xNtZ ☺️ 
    Ja zapisala receptice za ove zdrave palacinke, bas ste super s tim rwceptima, samo nastavite, moze i kakve ideje za rucak, vec sam presusila od ideja...
    Panda dobrodosla 🥳🥳
    Snoopy ti si lijepo odmorila za vikend i od mobitela,  tako i treba a ne kao ja, stalno obecajem samoj sebi i onda bas tad provedem cijeli dan 🙄
    Fluffy nisam zaboravila slikati crvenilo nego se pomalo povuklo a na fotografiji se uopce ne vidi jer je bila losa rasvjeta ili prejak blic. Ali ako se opet pojave poslikam ti. Jel ti danas bolja situacija?

Nikita206
    02. Ožujak 2020. 14:28

Snoopy2

Dora draga, jesam jesam ziva i zdrava..U subotu sam isla raditi tortu dragoj mi osobi i odlucila se za manje zahtjevnu varijantu koja je trebala biti gotova kroz sat i po aliiii..na kraju sam odlucila okriviti psa sta mi biskvit nije uspio jer se nasadila izmedju mene i pecnice (kao i uvijek kada su zbivanja u kuhinji tamo je i ona) a meni je kalup poceo pustati smjesu od biskvita..pa sam opet isla raditi biskvit, uglavnom torta je bila gotova za 5 satiali na kraju se isplatilo..
    19 tjedana, da da, jos malo pa polovica 💪
    Kako se ti osjecas? Je sve ok sada?
    Nikitahvala ti puno, probat cu ti nazvati danas popodne onda, voljela bi sljedeci mjesec poceti s oba tecaja.. u bolnici mi se ne javljaju na telefon, ali u cetvrtak imam anomaly pa cu prosetati do tamo i upisati se osobno. A baby handling koji si spominjala, gdje se on odrzava?

Haha Snoopy, onda se vjerojatno vidimo i upoznamo na tečajevima jer smo i mi planirali u travnju sve riješiti 

Baby handling je isto u bolnici, ako se dobro sjećam 1.utorak u mjesecu da je rekla, ali pitaj kad budeš išla na anomaly za svaki slučaj! 

2020. - 🌸It's a girl🌸
    2025. - trying again 🍀

zmya
    02. Ožujak 2020. 14:29

Wooooow kaktusice, ovo izgleda top! Njami!
    Daj ti to ponovi kad ja dodem u Du haha!
    Prijavljujem 4 pojedene krafne total danas, idem se spremat za krpe! :)
    Pozdrav vam svima 🤗🤗🤗

Nikita206
    02. Ožujak 2020. 14:30

Ajme kaktusica kako fino i sočno izgleda ta torta  što ti je to? 

2020. - 🌸It's a girl🌸
    2025. - trying again 🍀

Nikita206
    02. Ožujak 2020. 14:32

CurlySue dobrodošla! Ja sa spavanjem stvarno nemam problema, spavam ko beba  pa ti ne mogu dati savjet. 

2020. - 🌸It's a girl🌸
    2025. - trying again 🍀

Fluffy
    02. Ožujak 2020. 14:35

Kaktusice, ma nema veze...i pretpostavila sam da na slici nebi vjerno docaralo posebno ako se povlaci. Meni je danas super opet lice, sve najnormalnije. 
    Ta tortica izgleda wow😋😍😍 Mislim da cu i ja danas neki kolac zamijesati 🤣. 
    Rose, drago mi je da si napokon doma i malo mirnija. Vjerujem da ce sve biti ok i da ce se bolovi smanjiti. Cure su sve super rekle...sta vise tekucine i bude dobro 😃

Kolacic
    02. Ožujak 2020. 14:36

indy34

Mrvicak oprosti zaboravila sam da napomenem moj iduci pregled je 24.3 pa nekad kad budes azurirala ..😘

A moj 26.03.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.