LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mimoza
    29. Veljača 2020. 09:08

Yvette bas cu jedan dan da izbrojim robicu ili cu ti slikati da vidis. Za sad imam otprilike 4 pidjamice 56 broj, 8 bodija i troje hlacica sa stopalom. Sve je dugih rukava. A od 62 broja imam vise svega i tu imam i kratkih rukava. Sinoc smo bili na babinama kod jedne frendice i kaze da su najprakticnije ove pidjamice sto se kopcaju po sredini i na svakoj nozi odvojeno, jer kad se nocu mijenja pelena, da se beba ne razbudi. Tako da cu kupiti njih malo vise u broju 56, 50 necu ni uzimati. Takodje mi je rekla da kupim puno tetra pelena, bar 20 komada, jer ih koristi bukvalno za sve.
    Dora dobrodosla kuci natrag 🤗 miruj, miruj i miruj i ne zezaj se 🥰

• Bebac24
    29. Veljača 2020. 09:12

mimoza

Yvette bas cu jedan dan da izbrojim robicu ili cu ti slikati da vidis. Za sad imam otprilike 4 pidjamice 56 broj, 8 bodija i troje hlacica sa stopalom. Sve je dugih rukava. A od 62 broja imam vise svega i tu imam i kratkih rukava. Sinoc smo bili na babinama kod jedne frendice i kaze da su najprakticnije ove pidjamice sto se kopcaju po sredini i na svakoj nozi odvojeno, jer kad se nocu mijenja pelena, da se beba ne razbudi. Tako da cu kupiti njih malo vise u broju 56, 50 necu ni uzimati. Takodje mi je rekla da kupim puno tetra pelena, bar 20 komada, jer ih koristi bukvalno za sve.
    Dora dobrodosla kuci natrag 🤗 miruj, miruj i miruj i ne zezaj se 🥰

Ja imam doslovno ako da 10 tak kom tetrica jer ih nismo puno koristili, kolica, kad podrigne, za kupanje prve pute. Vise imam malih gazica koje mi je sveki zasila, e to smo koristili 🙂 za bljuckanje, meni za dojenje.

Leonie90
    29. Veljača 2020. 09:28

Jutro cure, meni kasalj sve gori i gori. Kupila sirup bijelog sljeza jucer, natankavala se cajem, medom i limunom, ali izgleda da nista. Sogi mi kaze da mala ima temp, kasalj i curi nos, tako da sam mozda i od nje pokupila. 
    Planirala sam iduci tjedan ici na ogtt, ali sad mislim da nista od toga. Do kojeg tjedna ga mogu raditi- 27??

Alisanazemlji
    29. Veljača 2020. 09:33

Dora, super što si se vratila domeka 😘
    Ja se stvarno divim tvojoj sposobnosti da se posvetiš svakoj od nas.. Divna si. Bilo bi lijepo upoznati te uživo... 😘
    Mene je čopila neka prehlada. Tako da sam na čaju, lupocetima, medu i limunu. 
    Na betaglukanu sam dva dana, ali očito nije pomogao 😬😂
    Drago mi je za uspješne preglede... ❤️

Curka je ❤

• indy34
    29. Veljača 2020. 09:35

A draga Dora znam i ja sam bila u soku kad sam vidjela velicinu 40 al iskreno ja se nadam dacemo sve 3 ako sam dobro sracunala 3 smo sa blizancima .preskociti 40 dacemo odmah samo par dana 50 pa da se pridruzimo ostalima sa 56.ja iskreno imam par komada od 50 sto sam dobila koje moja sestra i snaha nisu trebale jel su bebe rodjene sa 52 cm.al iskreno i 52 kad se tek rodi je tako malo ne zelim da mislim da ce biti manje ..moramo dase potrudimo naravno koliko je to u nasoj moci da izguramo do tih famoznih 38 nedelja .da nam bebice narastu ..

Kolacic
    29. Veljača 2020. 09:43

Dora4

Evo i da zatvorim radni dio tjedna s radosnim vijestima.
    Mi smo doma!!!!
    Dan je bio prepun iscekivanja pa sam totalka iscrpljena, prvo sam cekala kad ce dr. doc na odjel pa onda kad ce biti moj red za pregled, onda sto dalje, kakvu odluku ce donijet i kasnije satima cekala oce li mi vise dat otpusno pismo..na kraju skoro i veceru docekala..
    Ukratko, pregledao je vrlo detaljno bebice i ono sto je meni apsolutno najvaznija vijest dana (Polly ce najvise razumijet osjecaj) nema vise onih cistica na mozgicima, sve je cisto i savrseno skolski. Olaksanje i sreca se ne mogu ni izmjerit ni opisat. Bebice su obje super, lijepo napreduju, mjere su taman, dr. zadovoljan, a o sebi da ne pricam. 🙏🏼
    Hematom stoji i u slucaju svjezeg krvarenja opet nek se javim na hitnu, molim dragog Boga da je to iza nas i da se ne ponavlja vise jer stvarno ne znam koliko puta to mogu psihicki vise izdrzat..zadovoljan je i cerviksom, mirovanje i dalje, smijem malo van kuce na zrak prosetat, ne predugo, izbjegavat sjedenje, ali to mi ionako nikako ne pase. Iskreno, od kad znam da je malom glava nabijena dolje imam fobiju od toga da mu gnjecim glavicu pa ionako maksimalno izbjegavam
    Razgovor s hematologom oko zeljeza i te anemije, moram nastavit s terapijom i pojacat kako god znam i umijem prehranu zeljezom pogotovo zbog tih krvarenja, ali i zato sto blizanci posebno bas zeljezo pokupe dobrano..
    Pokusavam se sjetit jesam sto zaboravila napisat, ali mislim na nisam..
    Sokirana sam da me pustio kuci, nekako sam se (pogotovo jer nitko ni bu ni mu 4 dana nista ne govori) pomirila da sam mozda cak do kraja u bolnici..neopisivo je lijepo lezati na svom novom madracu, ic piskit bez potpune dezinfekcije svega sto dodirujem ili piskenja iz poluzraka hahah iiii nema budjenja u 5 za temp i tlak..bit cu postena, najljepse je bez ustrucavanja prdnut
    Ljubim vas sve redom i tako sam sretna na nasoj grupici i hvala vam na podrsci i snazi koju crpim iz svih vasih pozitiva, pozdrava lijepih misli i zabavnih dogodovstina koje dijelite!!🥰👑 zene majke kraljice!!! 💖💗💓💞💕💝
    Lijepo mi se naspavajte i zelim vam preeedivan vikend!!!!

Cestitam Dora od srca! 😍😍😍
    Probaj se sto vise opustiti i misli samo na lijepe stvari. Bebice su jake i brze nego sto mislis ces ih imati u rukama 🥰💗❣
    Mi jos nisno saznali spol, nadam se mozda na iducem pregledu koji je 26.3.

Dora4
    29. Veljača 2020. 09:45

Hvala vam mokvica , rose, ancy, bebac, indy, mrvičak,  anavo  mimoza, Alisa 
    Ancy bas lijepo, nisam vec duze vrijeme cula Mateo, bebac i ti Mikele 💙💙 
    Bas ste prethodnih stranica sve napisale puno lijepih imena, svidja mi se jer ima nekih kojih se nisam ni sjetila, haha sad je izbor jos i veci, voljela bih da se nekako slazu musko i zensko ime i da pasu uz prezime i da imaju lijepo znacenje (ne nuzno znacenje grcko il ne znam kakvo nego meni i muzu da se zbog neceg/mekog bas svidja)! Mislim da nam uopce nece biti problem dogovor ako se ijednom neko ime bas jace svidi, samo da se konacno odlucimo! Zasad su Bebo i Beba 
    Kaktusica jel smijes mozda poduplat dozu par dana dok se ne napunis/obnovis zalihe organizma magnezijem?
    Leonie mozes do 28tt bez problema, a vjerovatno i kasnije (pise da se radi od 24-28, ali cesto se napravi i prije pa tako vjerovatno i kasnije, samo mi jos nismo dogurale do tih tjedana pa ti nema tko javit da je i to okej)..da se mozda javis svojoj opcoj praksi (napomeni da si trudna) i pitas sto jos mozes da ti se ne zahukta sad preko vikenda, ako mozes doc do nje..obicno svaki dom zdravlja ima dezurne jedinice pa zovi, nemoj sad hodat okolo il na hitnu da ne poberes nesto jace! 
    Alisa, da znas da mi se sve vise svidja ideja o nekom zajednickom okupljanju premda vidim da nece biti izvediva dok sam trudna, ali tko zna, mozda na jesen pa nam se i bebice upoznaju! :) 
    Cuvaj se, odmah trpaj limun, med i sve ove narodne recepte, ali isto se javi dr. u pon ako vidis da se ne smanjuje.
    Nadan se da ce vam ic na bolje curke :*

Trancie
    29. Veljača 2020. 09:50

Jutro cure... 
    Dora dobro dosla kuci. Uzivaj sada i od srca ti zelim da ne ides vise u bolnicu do poroda❤️ Divim ti se kako sve zapamtis i svima odgovoris! Ja kad imam procitat vise od 5 stranica zaboravim kome sam imala sta napisati!!!
    Sto se tetrica tice mislim da je 20 prevelik broj, mozes slobodno manje, brzo se to susi, ja sam ih tako kupila 20 pa ih 7-8 stoji nove jos uvik! 
    Sacekate otp. Kolka fe vam beba bit, meni je prija odma u 62 isla , jer je mali bio velik, dok je moja cura dugo nosila 56 broj i bilo joj veliko 🤭; sve zavisi od bebe i kada se rodi i kolko brzo napreduje! Meni su osobno za male bodice bili najzgodniji sa kopcanjem naprijed ne ono sto se navlace preko glave ( bar dok su mali ) , i naravno preko kombinezonici! 
    Ja po noci nisam presvlacila jedino ako bi bas se ukakila a to je bas rijetko bilo!
    Cure sto ste na pregledima bile , cestitam , drago mi je da je sve ok !!!! ❤️❤️
    Kad se vama maternica pocela dizati!? Ja imam osjecaj da sam je mogla opipati dole skroz nisko, a sad nekako je ne nalazim 🤣🤣pretpostavljam da se izdoze iz stidne kosti! 🤷🏼‍♀️

Dora4
    29. Veljača 2020. 09:52

Hvala Kolacic ma sad ce to za cas, do onda slatko iscekivanje i uzivaj gledati za oba spola, ja vise (18tt smo saznali) nisam znala za sebe koliko su mi se svidjale i male frajerske stvarcice i zenskaste s druge strane, hahaha 🙈 bas se za oba spola da nas svasta! Premda najvise volim neutralno sa simpaticnim detaljima ili tockicama, one su mi mozda omiljeni uzorak 🤭
    Indy da, tri smo, nadam se da cemo sto blize terminu izgurat!! 💪🏼💪🏼💪🏼
    Jaooo domaca kavica, danas cu se pocastit sa dvije ☕☕
    Zelim vam divan vikend i koje mozete da uzivate u prirodi i suncu ☀️🌳🌸💙 a koje mirujete, nogice u zrak dok muzeki bedinaju! ♡♡

• Bebac24
    29. Veljača 2020. 09:55

Curke facebbok stranica BebiLeo, trudnicku jastuk u U bas napravljen za 250kn 🙂 sad mi doslo. 
    E da nisam kupila ovog odmah bi ga narucila 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.