Žuža vidim sa dosta klinaca nosi robu iz Pepca i bas sam se iznenadila da im je robica dobra, kao sto kaze Bebac, ima stvari koje nisy pamucne i osjeti se pod rukom ali ove pamucne stvarcice su im bas ok. Nisam zagledala bas za bebe, zato i pitam. Ne idem vise po centrima dok ne prodju ove gripe i viroze.
Danijela ma nekad sam gledala i redovitije, danas sasvim slucajno ali gledajuci ekipu koja se prijavljuje tj. zenskice, vidim da sam ispala dobra prilika 😄😄 To sve tamo pije, prostaci, svadja se, ne znaju skoro pa nista… ludilo 🤪
Ma Bože sačuvaj bude mi žaj ovih jadnih muških...oni ne mogu sastavit jednu proširenu rečenicu 🙈
https://lpmf.lilypie.com/yvDOp2.png"
Dora…nije se javila cili dan čini mi se. Nadan se da je sve ok i da je samo smanjila malo internet i mobić.
Missy i Kolačić cestitam na dobrim pregledima ☺.
Ja sam isto bebi uzela par bodija, jednu pidamicu i hlacice u Pepcu i cini mi se ok, a i druge mame su mi rekle da su zadovoljne njihovom robicom.
Danijela i ja sam primjetila da nam se Dora samo kratko ujutro javila i to je to.
Dora kako ste ti i bebice?
Ante 💙 Maro 💙
Ja ne namjeravam ići na tečaj jer mi za prvo dijete nije bio od velike pomoći. Slušala sam babicu i to je najbitnije. Tehnike disanja se mogu naučiti ali opet svaka žena osjeti kako joj je najlakše tijekom samog poroda.
Mene je dolje pregledala jedan jedini put kada sam imala onaj smeđi iscjedak, poslije ne. Sve vide preko uzv. Ja moram isto otvoriti vakum vreće i izvaditi bodiće koji su univerzalnih boja i koju pidžamicu. Ostalo moram kupiti.
Mene kukovi leđa i zdjelica ubijaju navečer. Očito pretjeram preko dana. Ne sjećam se da mi je tako bilo s prvim djetetom. Pamučne stvari za bebu su super u C&a, Kik-u, Pepcu, Lidl-u.
Vidim da ćete svi krenuti s brojem 56. Nedavno mi je poznanica rodila bebu oko 3000g i 47 dugu i morala je ići kupovari broj 52. Sve je malenoj bilo veliko, barem tri tjedna. Nisam uopće pametna. Al svakako ću bar za izići iz bolnice uzeti i taj broj za svaki slučaj. Ako bude carski ići će ranije pa će i beba nešto manja biti.
Ja ne namjeravam ići na tečaj jer mi za prvo dijete nije bio od velike pomoći. Slušala sam babicu i to je najbitnije. Tehnike disanja se mogu naučiti ali opet svaka žena osjeti kako joj je najlakše tijekom samog poroda.
Mene je dolje pregledala jedan jedini put kada sam imala onaj smeđi iscjedak, poslije ne. Sve vide preko uzv. Ja moram isto otvoriti vakum vreće i izvaditi bodiće koji su univerzalnih boja i koju pidžamicu. Ostalo moram kupiti.
Mene kukovi leđa i zdjelica ubijaju navečer. Očito pretjeram preko dana. Ne sjećam se da mi je tako bilo s prvim djetetom. Pamučne stvari za bebu su super u C&a, Kik-u, Pepcu, Lidl-u.
Vidim da ćete svi krenuti s brojem 56. Nedavno mi je poznanica rodila bebu oko 3000g i 47 dugu i morala je ići kupovari broj 52. Sve je malenoj bilo veliko, barem tri tjedna. Nisam uopće pametna. Al svakako ću bar za izići iz bolnice uzeti i taj broj za svaki slučaj. Ako bude carski ići će ranije pa će i beba nešto manja biti.
Vidjet ces koliko ce otprilike biti velika, svaki put kazu pa ako je manja, kupiti i te manje bodice...ja sam bila toliko mala da mi sve bilo veliko
💙
Danijela tu kod nas u Puli moras imati potvrdu sa tecaja tj.papir da mozes prisustvovati porodu bez toga ne pustaju nikog...inace vjerovatno ni mi nebi isli na tecaj 🙈🙈
url=https://lilypie.com]
Danijelatu kod nas u Puli moras imati potvrdu sa tecaja tj.papir da mozes prisustvovati porodu bez toga ne pustaju nikog…inace vjerovatno ni mi nebi isli na tecaj 🙈🙈
Da znan i kod nas u St je tako, ali kad platiš tečaj dobiješ odma potvrdu. Ne mora se pod obavezno dolazit odslušat predavanja.
Cure moje!! Krenula sam.vam se javit oko podne, bilo je jedno 8 stranica pa sam pocela pisat komentare sa strane i svasta nesto, nisam poslala jer nisam stigla do kraja iscitat, pogledala oko 15h opet ono jos stranica, opet nikako natipkat sve, evo sad sam konacno sve procitala pa saljem i odgovore koje sam jutros tipkala jer mi se sad ne da vise prepravljat pa sorry ako vracam na neku temu od prije 12h 🙈
Kaktusica krevet je dovoljno sirok, al to su valjda kreveti iz NDH 😅 spuzve u 3 komada, presvuceno gore najlonom i onda plahta..taj najlon grije ko nenormalan 😐
Cim si ti mazala nutellu, jasno mi je da si bolje 🤭😘
Vrapcic samo ti naruci jastuk i spavat ces ko bebica i noc prije pregleda 😊 mljac volim jabuke i sirove i cipsaste i u strudli i svakakve!!
Panda tebi na 5.mj, kazu ove cure u visim tjednima trudnoce da od 20.og vrijeme leti 😉 meni isto ide sporo jer strepim da sto duze izguramo u komadu. Stvari gledam online i biljezim di je sto, ali necemo nista prije kraja 4.mj kupovat, cekamo Sajam.
Rio milina, odmaraj, uzivaj, uspori tempo i lijepo iskoristi ovaj period..sve mi prijateljice kazu (ove koje su imale uredne trudnoce) da im je period trudnoce s prvom bebom bio najljepsi period zivota, bez brige i pameti, sa puuuno slobodnog vremena 💜
Bebac zavidim na sexicu, ne znam jesam normalna, ali ja i pored svih ovih komplikacija i dalje gorim od zelje, nismo se potamanili od 9.mj, strasno!!
Preeeeslatke stvarcice, ne mogu vjerovat za koje male novce ta kolicina stvari! Odlicno 🥳
Lelibeli draga, samo neka to ide na bolje, do kraja vikenda si ko nova 😘💙💙 pa kad vas je troje da je lijepa troznamenkasta brojka hahaha 🤣
Mimoza odradi koji keksic i za mene 😋😏🤤
Anavo i ti nam lijepo gurkas i evo te za cas u 6.mj!! 🥳
Hahah i ti priredjujes iznenadjenje, mi se sirote castile krafnama za pune mjesece i prelaske u nove, a ti odmah na hrenovku u pecivu hahahahah😂🤣
🤗 hahaha bas si me nasmijala sa vrapcic i 123 😁
Ancy cestitke na punih 25!! 😊 oces nas drzat u neizvjesnosti ili smijemo cuti ime?
Trudy normalne su te oscilacije u javljanju, pogotovo u nasim tjednima, ne brini!! Svaka ti cast koliko radova, preznojim se od pomisli na sve sto napises da radis 😋
Sortiraj odgovore
Najstariji