LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dora4
    28. Veljača 2020. 21:25

Dana izbjegavaj odnose, vidis da ti skode 🤣😋 uclani nam se i ti u nas Klub Riba Na Suhom! Imamo krafnice za stare i nove clanove hahaha sala mala, zao mi je sto te boli, nadam se da ce prestat 😘
    Moguce je da osjetis bebu, vidjet ces sad kad se krene cesce javljat ces si potvrdit da je to bilo to i ranije, bas mi je drago, posebno je uzbudjenje osjetiti pokrete ♡
    Danijela ako mozes otic sarmirat, odi!! Nadam se da ce uvazit, a jucer smo vidjele da si vruca ko ugljen pa vjerujem da bi se mogao smilovat! 😘
    Leonie drzi se draga!! 😘
    Yvette draga, kako si ti? Nekako kao da te dugo nije bilo, aaaa i vidim sad potpis 26 tt sutra?! Bravo!!
    Pcelice ti isto sutra 26!!! Aajmeeee cure drage kako leti vrijeme 🤭
    MissyR super za dobar pregled pa makar bio i brzinski! Glavno da je sve u redu i da bebac lijepo napreduje!! 💙😘
    Kolacic drago mi je i za tvoj pregled, a ponajvise da se hematom povukao, to kad procitam bi mogla skakat od srece za svaku od vas!! 😘 sretno s povratkom na posao! 
    Mrvičak jel ima sanse da na neku masazu odes ili nesto? Ili makar da svjesno smanjis tempo preko dana znajuci da mozda u tom trenutku i mozes nesto, ali da bi te moglo kostat navecer?!
    Rose  

Dora4
    28. Veljača 2020. 21:40

Evo i da zatvorim radni dio tjedna s radosnim vijestima.
    Mi smo doma!!!! 
    Dan je bio prepun iscekivanja pa sam totalka iscrpljena, prvo sam cekala kad ce dr. doc na odjel pa onda kad ce biti moj red za pregled, onda sto dalje, kakvu odluku ce donijet i kasnije satima cekala oce li mi vise dat otpusno pismo..na kraju skoro i veceru docekala..
    Ukratko, pregledao je vrlo detaljno bebice i ono sto je meni apsolutno najvaznija vijest dana (Polly ce najvise razumijet osjecaj) nema vise onih cistica na mozgicima, sve je cisto i savrseno skolski. Olaksanje i sreca se ne mogu ni izmjerit ni opisat. Bebice su obje super, lijepo napreduju, mjere su taman, dr. zadovoljan, a o sebi da ne pricam. 🙏🏼
    Hematom stoji i u slucaju svjezeg krvarenja opet nek se javim na hitnu, molim dragog Boga da je to iza nas i da se ne ponavlja vise jer stvarno ne znam koliko puta to mogu psihicki vise izdrzat..zadovoljan je i cerviksom, mirovanje i dalje, smijem malo van kuce na zrak prosetat, ne predugo, izbjegavat sjedenje, ali to mi ionako nikako ne pase. Iskreno, od kad znam da je malom glava nabijena dolje imam fobiju od toga da mu gnjecim glavicu pa ionako maksimalno izbjegavam 
    Razgovor s hematologom oko zeljeza i te anemije, moram nastavit s terapijom i pojacat kako god znam i umijem prehranu zeljezom pogotovo zbog tih krvarenja, ali i zato sto blizanci posebno bas zeljezo pokupe dobrano..
    Pokusavam se sjetit jesam sto zaboravila napisat, ali mislim na nisam..
    Sokirana sam da me pustio kuci, nekako sam se (pogotovo jer nitko ni bu ni mu 4 dana nista ne govori) pomirila da sam mozda cak do kraja u bolnici..neopisivo je lijepo lezati na svom novom madracu, ic piskit bez potpune dezinfekcije svega sto dodirujem ili piskenja iz poluzraka hahah iiii nema budjenja u 5 za temp i tlak..bit cu postena, najljepse je bez ustrucavanja prdnut  
    Ljubim vas sve redom i tako sam sretna na nasoj grupici i hvala vam na podrsci i snazi koju crpim iz svih vasih pozitiva, pozdrava lijepih misli i zabavnih dogodovstina koje dijelite!! 🥰👑 zene majke kraljice!!! 💖💗💓💞💕💝
    Lijepo mi se naspavajte i zelim vam preeedivan vikend!!!!

DanijelaBB
    28. Veljača 2020. 21:47

Dora, hvala Bogu da je sve super, i ti i bebice, i nek si se ti vratila doma 💗
    Guštaj sad i pazi se, samo lagano.
    Zabrinemo se sve kad se ne javiš duže vrime

https://lpmf.lilypie.com/yvDOp2.png"

Vrapčić123
    28. Veljača 2020. 21:53

Dora draga jako mi je drago čuti da su te otpustili iz bolnice i da je sve ok. Posebno mi je drago za cistice sa mozga da su se povukle, ma zapravo za sve mi je drago da je krenulo na bolje. Sada lijepo uživajte doma i pazite se maksimalno. Nadam se od srca da ti je ovo bio zadnji odlazak u bolnicu i da će od sada sve biti u redu! 😘😘😘

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

kaktusica
    28. Veljača 2020. 22:09

A Dora moja, ti nisi Dora ti si DoBra ❤ Bas jako je netko rekao, nas dobri duh ovdje, i tako sam sretna da su te pustili doma pa makar bila u klubu Riba na suhom i u lezecem polozaju. Cuvaj se, odmaraj, prdi j jedi na miru, spavaj do podne i udri sad brigu na veselje 😍😍
    Jel netko spominjao da je imao grceve u nogama? Pretpostavljam da mi je ovaj proljev izmuzao minerale pa se zato javlja.

• lola777
    28. Veljača 2020. 22:30

Dora, super na dobrim vijestima i neka si ti kuci.Sve je nekako lakse izdrzati kad si na svome i sa svojima.❤

23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝

Lelibeli
    28. Veljača 2020. 23:26

Dora4 tako mi je drago da ste doma, jučer sam bila jedno jutro u bolnici pa sam jedva čekala doć doma odmah sam se tebe sitila , mogu misliti koji je osjećaj 🤗🤗
    Ja sam isto u grupi riba na suhom, šta si me nasmijala 😂😂😂😂
    Reka je moj muž, kad se rodite j... ću vam mater 😂😂😂😂 A do tada odnosi s javnošću ☺️☺️☺️. 
    Šta bi mi da nam nije ovde naših ludosti, virujte mi da stavno ova stranica ima dobar učinak na zdravlje 😂😂🤗🤗

Leonie90
    29. Veljača 2020. 00:34

Cure, cestitam svakoj na uspjesnom pregledu, a pogotovo dori na dolasku kuci. 
    Uzivaj draga dora i izgusturaj sada na svojoj posteljini, na svom wcu, u svojoj kupaoni. Joj znam taj osjecaj srece kad te puste kuci, odmah se prisjetim, iako nisam bila tako dugo kao ti, svaki put po 4-5 dana, ali dovoljno da se prisjetim onog osjecaja kad dobijes otpusno pismo ♥️♥️♥️♥️

zmya
    29. Veljača 2020. 03:56

Mrvicak i ostale cure jos jednom tnx na ovim informacijama za robicu. 
    Meni je termin pocetkom sestog i na sto sam cuda sto od robice i velicina pripremiti. Oce bit hladno, toplo, dal krenit sa 56 il imat i koju manju, evo nemam pojma.
    Za ove trgovine ste mi dali super info, brijem da se ne bi sjetila tamo otici nikako.
    Sto se tice onih dana trudnica i beba u west gateu, dal se isplati pohoditi to i dal se uspije sto ubost, da je kakvo snizenje il sl? 

Dora4
    29. Veljača 2020. 04:55

Hvala Danijela, svea, Vrapcic, kaktusica, lola, Lelibeli, Leonie 
    Kaktusica jel smijes ikako magnezij, on stvarno pomaze kod grceva, samo da svakako uzmes citrat jer se bolje apsorbira, nikako oksid (sumeci su ti oksid) s obzirom da on djeluje na izazivanje stolice i pogurkava probavu pa da ne bi jos proljeva izazvala.. mene su znali na pocetku trudnoce bas probudit grcevi u listovima, uzasno nelagodmo, kasnije sad mi samo budu nekad nemirne noge, ali to mi je je od vrucine i bude bolje kad ih ohladim 
    Zmya bebice (koje su rodjene u terminu) tek nakon 6 tjedana razvijaju termoregulaciju (laicki, tek onda je tijelo sposobno odrzavat ovu normalnu temp oko 36-37) zbog toga se prvo vrijeme uvijek oblaci u duge rukavice bez obzira na vanjske temp..
    Primjerila sam da je na Odjelu babinjaca uvijek extra vruce (pogotovo za moje pojmove kad sam i zimi u kratkome u unutrasnjem prostoru), a bebe zabundane bas extra! 
    Sto se velicine tice, mozda da se mrvu strpis pa cujes kolika ce beba biti, ako ste visoki muz i ti, mozda neke velicine i preskocis.. (indy i Lelibeli blizanci znaju ic i ranije pa ce vjerovatno trebat i manjih brojeva, dakle, kad nisam u nesvjest pala kolisni maleni je broj 40, kao za lutkice 🤭, nadam se da nece bas bebe toliko pozurit jer se ja necu usudit presvlacit koliko je to malen i delikatno )
    Sajam bas sam imala prilike otpratit nekoliko cura na carske ovih dana, sve mi kazu da bude stvarno popusta i one su recimo sad u 11.mj masu toga kupovale, vele da bude i po 20%ak i vise posto, ovisno koji proizvodi, ali svega se nadje i da se isplati otic jer stvarno bude sve na jednom mjestu
     Budu i izlagaci koji nemaju originalno trgovine u westu tako da ce muzic svakako ic s popisom i mobitelom, slikavat i kupovat  ne vjerujem da cu tad bit ista pokretnija, taman cu bit 30tt, hahah, neka, kad se raspistoljim sa zimskim stvarima u 11.mj. nece biti kraja 
    Evo ja budna, valjda iscekujem toplomjer u 5 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.