LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rose1
    28. Veljača 2020. 17:02

MissyR

Evo me cure, dosla kuci sa pregleda…bas kratko je trajalo u 20 min sam bila gotova…ali ajde necu se zaliti bitno da je sve ok bebica 2 dana veca po ultrazvuku vjerovatno decko ali kaze da ce sljedeci put se bolje vidjeti…cerviks odrzan usce zatvoreno,posteljica sprijeda…dobila sam uputnicu za Uzv (18-22) mi pise i geonistin eto ocito i ja imam gljivice a ni skuzila nisam…ugl mirna sam jer je sve ok 🥰🥰
    Sljedeci pregled 26.3

Čestitam🤗🎉🥰

💙

Rose1
    28. Veljača 2020. 17:03

Kolacic

Evo i mene cure, ukratko jako sam sretna jer je doktorica zadovoljna kak trudnoca napreduje. Hematom se povukao, bebica nam je cijelo vrijeme mahala i doktorica se nasmijala kolko je bila slatka. Cijelo vrijeme sa jednom rukicom u zraku ko da nam govori "Hallo" 😂👋.
    Od ponedjeljka krecem i normalno dalje raditi tako da sve u ide dalje u normalu.
    Zelim vam svima lijep vikend 🤗

Odlicnooo, cestitam🎉🤗

💙

Vrapčić123
    28. Veljača 2020. 17:05

Danijela, Lola, Missy tnx cure, pa valjda bi mi rekao da je vidio nešto 🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

kaktusica
    28. Veljača 2020. 17:06

Missy i Kolacic cestitam na uspjesnom pregledu 🥳😘
    Danijela ja necu ni na tecaj niti ce muz biti sa mnom na porodu.
    Gljivice uglavnom svrbe, iscjedak je sirast i ima miris. Da kucnem, nemam makar tih problema. Ja svaki dan mijenjam gacice 3-4 puta na dan i pazim da je suho i da pijem dosta vode.

Vrapčić123
    28. Veljača 2020. 17:10

Rose pa valjda bi nam rekli da imamo nešto? Super je čips od jabuke 😋
    Kolačić čestitam na urednom pregledu! 💖

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Rose1
    28. Veljača 2020. 17:15

Vrapcic123

Danijela, Lola, Missy tnx cure, pa valjda bi mi rekao da je vidio nešto 🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️

Ma ja iskreno mislim da oni cesto daju i bezveze te vaginalete da budu na miru jer stetiti ne mogu. Dvije prijateljice cijelu trudnocu imaju jak iscjedak, a nemaju gljivice...tsko da iscjedak ne znaci odmah gljivice...ako nisu pogledali pod mikroskop ili napravili bris, ne mogu znati

💙

Mila7
    28. Veljača 2020. 17:17

Missy i Kolacic super na uspjesnom pregledu 👍

• anav05
    28. Veljača 2020. 17:17

Gledam taj cips od jabuke...ako koje voće ne mogu, to je jabuka.
    Valjda iz one bucka faze kad sam bila mala pa je mama pocela braniti slatko i stalno vikati imas jabuke🤐🤐
    Idem do grada i probati usput novi McFlurry Toblerone ipak😅😁😁

Rose1
    28. Veljača 2020. 17:21

Kaktusica upravo tako izgledaju gljivice, ja sam ih imala stoput, navukla ih nakon antibiotika i nikako ih se rijesiti, imala sam ih nedavno prije trudnoce...
    Vrapcic ma mene ni ne zele gledati vaginalno, u pon mi napravila uzv vaginalno po prvi put, rekla koliki je cerviks i to je to sto se tice prckanja dolje...3doktora su mi rekla da ne pustim da mi prstima cackaju zbog mogucih infekcija, a i da slucajno ne pomaknu prst previse...ne znam sto bih rekla...to isto su rekli i prijateljici

💙

MissyR
    28. Veljača 2020. 17:33

Kolacic

Evo i mene cure, ukratko jako sam sretna jer je doktorica zadovoljna kak trudnoca napreduje. Hematom se povukao, bebica nam je cijelo vrijeme mahala i doktorica se nasmijala kolko je bila slatka. Cijelo vrijeme sa jednom rukicom u zraku ko da nam govori "Hallo" 😂👋.
    Od ponedjeljka krecem i normalno dalje raditi tako da sve u ide dalje u normalu.
    Zelim vam svima lijep vikend 🤗

Cestitam na uspjesnom pregledu 😊😊

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.