Hehe, evo jos jedne u problemu s imenima za decke 😁 pa da se pridruzim klubu 😉
Prosli put je muz birao, iako sam na vecinu prijedloga rekla ne 😂 jedva cekam da mu sad nabrojim favorite 😁 bas me zanima hoce li pristat na koje. Ako ne, u gadnom smo problemu 😁
Pozdrav ženske
Sretno svima na pregledu
Jel ima ovdje cura iz Rijeke? Zanima me da li ste privatno radile anomaly scan i koje su cijene?
Hvala.
Oko 400kn je po Ri
💙
Lelibeli glavno da ide na bolje
Missy sretnoooo
I ja imam problem s muskim imenima🤣😂
💙
Ja imam dupli problem s imenom 😂😂😂 za jednog ajde kako tako al za dva nikako smislit, mislim da će jedan bit Karlo oduvik mi se sviđa a drugi ima izbora od Toma, Leo, Lorenzo... Da je bila jedna cura bila bi Maris 🤗🤗😍😍
I ja imam problem sa imenima i ženskim i muškim :-) pa ću si skratit napola muke kad saznam što je... a to prvo što ste spominjali sam već iskoristila za curku i divno mi je <3
Curke vi o imenima.. moj prvi sin je Filip a sad ce biti Jakov. To nam se svidja, da je bila curka bila bi Rita.
Curke javite kako ste proslw na pregledima! Sretno!
Vrapčić čestitke na ulasku u 6.mjesec! 🎉
Anavo ja obožavam žutu boju tako da mislim da će bar posteljina i ogradica biti u žutoj boji, a i kolica sam našla neka crno žuta (čak su se i mužu svidjela) samo ih moramo vidjeti uživo.😊
Zmya jesam se nasmijala: "nije svake godine 29.2." 🙈😂
Kaktusica i moj muž bi da se curka zove Petra, već joj se tim imenom i obraća, a ja bih da bude Klara, ne znam tko će popustiti jer smo oboje tvrdoglavci. 😁 Da je dečko vjerojatno bi bio Borna ili Fran.
Vrapčićčestitke na ulasku u 6.mjesec! 🎉
Anavoja obožavam žutuboju tako da mislim da će bar posteljina i ogradica biti u žutoj boji, a i kolica sam našla neka crno žuta (čak su se i mužu svidjela) samo ih moramo vidjeti uživo.😊
Zmya jesam se nasmijala: "nije svake godine 29.2." 🙈😂
Kaktusica i moj muž bi da se curka zove Petra, već joj se tim imenom i obraća, a ja bih da bude Klara, ne znam tko će popustiti jer smo oboje tvrdoglavci. 😁 Da je dečko vjerojatno bi bio Borna ili Fran.
Pa da, i meni je cool,pogotovo sto sam puno citala o tome i svi preporucuju zive boje u sobi, nikako pastelne, njezne,monokromatski uredjene...
Tako da cu ja zuto bijele pruge na jednom dijelu, veselu posteljinu...😊😊
Kaktusica meni je baš posebno i jako drago ime.
Lelibeli i ja da nosim curicu bi se zvala Marisdrago mi je da ima još ljudi kojima se to ime sviđa jednako kao i meni.
Ja curke bila sa svojim timom na ručku i kasnije na kavi. Zadnji dan pa su kolege izrazili želju da se kvalitetnije podružimo prije nego odem. Baš sam uživala i lijepo smo se podružili svi zajedno. Moram priznati da će mi malo faliti jer je to ipak moja ekipa s kojom svaki dan radim već 4god.
A to vjerujem.
Ja planiram raditi do Uskrsa, danas sam 22+5...i vec me nekako nostalgija...ali vjerujem da ce biti lijepo ostat doma jedan dan i uzivati u svemu😊😊
Lijepo od njih sto su te tako ispratili!
Sortiraj odgovore
Najstariji