LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Leonie90
    28. Veljača 2020. 12:56

Missy sretno i javi se..

Trudy
    28. Veljača 2020. 13:04

Hehe, evo jos jedne u problemu s imenima za decke 😁 pa da se pridruzim klubu 😉
    Prosli put je muz birao, iako sam na vecinu prijedloga rekla ne 😂 jedva cekam da mu sad nabrojim favorite 😁 bas me zanima hoce li pristat na koje. Ako ne, u gadnom smo problemu 😁

Rose1
    28. Veljača 2020. 13:06

PikaBu

Pozdrav ženske

Sretno svima na pregledu

Jel ima ovdje cura iz Rijeke? Zanima me da li ste privatno radile anomaly scan i koje su cijene?

Hvala.

Oko 400kn je po Ri

💙

Rose1
    28. Veljača 2020. 13:10

Lelibeli glavno da ide na bolje
    Missy sretnoooo
    I ja imam problem s muskim imenima🤣😂

💙

Lelibeli
    28. Veljača 2020. 13:27

Ja imam dupli problem s imenom 😂😂😂 za jednog ajde kako tako al za dva nikako smislit, mislim da će jedan bit Karlo oduvik mi se sviđa a drugi ima izbora od Toma, Leo, Lorenzo... Da je bila jedna cura bila bi Maris 🤗🤗😍😍

Trancie
    28. Veljača 2020. 13:29

I ja imam problem sa imenima i ženskim i muškim :-) pa ću si skratit napola muke kad saznam što je... a to prvo što ste spominjali sam već iskoristila za curku i divno mi je <3

Ivcy1306
    28. Veljača 2020. 13:42

Curke vi o imenima.. moj prvi sin je Filip a sad ce biti Jakov. To nam se svidja, da je bila curka bila bi Rita. 
    Curke javite kako ste proslw na pregledima! Sretno!

Mokvica
    28. Veljača 2020. 14:03

Vrapčić čestitke na ulasku u 6.mjesec! 🎉
    Anavo ja obožavam žutu boju tako da mislim da će bar posteljina i ogradica biti u žutoj boji, a i kolica sam našla neka crno žuta (čak su se i mužu svidjela) samo ih moramo vidjeti uživo.😊
    Zmya jesam se nasmijala: "nije svake godine 29.2." 🙈😂
    Kaktusica i moj muž bi da se curka zove Petra, već joj se tim imenom i obraća, a ja bih da bude Klara, ne znam tko će popustiti jer smo oboje tvrdoglavci. 😁 Da je dečko vjerojatno bi bio Borna ili Fran.

• anav05
    28. Veljača 2020. 14:15

Mokvica

Vrapčićčestitke na ulasku u 6.mjesec! 🎉
    Anavoja obožavam žutuboju tako da mislim da će bar posteljina i ogradica biti u žutoj boji, a i kolica sam našla neka crno žuta (čak su se i mužu svidjela) samo ih moramo vidjeti uživo.😊
    Zmya jesam se nasmijala: "nije svake godine 29.2." 🙈😂
    Kaktusica i moj muž bi da se curka zove Petra, već joj se tim imenom i obraća, a ja bih da bude Klara, ne znam tko će popustiti jer smo oboje tvrdoglavci. 😁 Da je dečko vjerojatno bi bio Borna ili Fran.

Pa da, i meni je cool,pogotovo sto sam puno citala o tome i svi preporucuju zive boje u sobi, nikako pastelne, njezne,monokromatski uredjene...
    Tako da cu ja zuto bijele pruge na jednom dijelu, veselu posteljinu...😊😊

• anav05
    28. Veljača 2020. 14:17

Rio13

Kaktusica meni je baš posebno i jako drago ime.
    Lelibeli i ja da nosim curicu bi se zvala Marisdrago mi je da ima još ljudi kojima se to ime sviđa jednako kao i meni.
    Ja curke bila sa svojim timom na ručku i kasnije na kavi. Zadnji dan pa su kolege izrazili želju da se kvalitetnije podružimo prije nego odem. Baš sam uživala i lijepo smo se podružili svi zajedno. Moram priznati da će mi malo faliti jer je to ipak moja ekipa s kojom svaki dan radim već 4god.

A to vjerujem.
    Ja planiram raditi do Uskrsa, danas sam 22+5...i vec me nekako nostalgija...ali vjerujem da ce biti lijepo ostat doma jedan dan i uzivati u svemu😊😊
    Lijepo od njih sto su te tako ispratili!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.