LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    zmya
    28. Veljača 2020. 10:11

anav i bebac e upisat cu se od smijeha. 
    Eto i ja cu sutra! Nije svake godine 29.2! 

• Bebac24
    28. Veljača 2020. 10:15

zmya

anav i bebac e upisat cu se od smijeha.
    Eto i ja cu sutra! Nije svake godine 29.2!

Pa da jednom smo u 1.mj i sad racunam ajme gotov 2 kad ces ajmo odradit i taj 2 😂😂

Vrapčić123
    28. Veljača 2020. 10:16

Ana hehe, baš si me nasmijala 😂 Trebale bismo se obilježiti nekako sve, pa kad se sretnemo negdje da se prepoznamo 😂
    Zmya hvala ti 💙 Kad god putuješ, svejedno ti želimo sve sretan put / let ✈️✈️✈️
    Kaktusica onaj najslađi prvi komad, dok je pizza još topla ću pojesti baš za tebe ☺️ Eto beba se sva uzvrtila kad je osjetila da razmišljam o pizzi 😂

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

kaktusica
    28. Veljača 2020. 10:19

Aaa Vrapcic bas si srce 😍😘
    Ja odoh jos malo leci, pocela me glava boliti, u 4 dana se izmjenjuje jugo i bura 🌧🌬

Trudy
    28. Veljača 2020. 10:26

Vrapcic cestitke ca ulasku u 6. mjesec 😊 bas jutros razmisljam kako mi vrijeme leti..
    Kod mene i dalje radovi u tijeku. Razmisljam da danas popunim komodu 😳 dajem si jos dva tjedna da pocistim sve i onda bi mogla malo pocet odmarat.
    Meni se malac nekako slabije javlja zadnja 2 dana i bas sam zabrinuta. Mislim, javlja se, al ne vise tako intenzivno. Mislim da cu izludit do utorka😕

dana130
    28. Veljača 2020. 10:26

Jutro cure 😘
    Vrapcic cestitke na 6 mj. 😍
    Pikabu ja sam iz ri, ali ne mislim, ici privatno, za malo, vise od 10 dana imam god svog gin, pa cemo vidjet sto ce on reci.
    I mi smo jucer imali odnos 😂 ocito je nesto u zraku, ali ne znam sta mi bilo, pa sam u pola pocela plakat 🙈 i tu sm ozavrsili, ni sama ne znam zasto sam pocela plakat, ali ko kisna godina, isto nismo vise od mjesec dana, muz jadan izbezumljen, prvo je mislio da me nesto ozljedio, nekako me uspio smirit, bas je pun razumjevanja, nije sto je moj ❤️
    Ja sam spavala koma, jos oko 10 navecer sam popila jedan lupocet za glavu, provudila se oko 4 na wc so do sad nilad nisam,  glava i dalje boli sa svih strana, nilad do sad u trudnoci nije tako, muz je isao 15 do 6 radit i tad sam, mu rekla da mi jos jedan lupocet donese. Ustala oko 10,glava mi i dalje titra :/ uz to sve sam imala neke odvratne snove, neke pucacine, ubojstva, bas kaos. Sreca pa je lijepo vrijeme, idem uzet mlijeko i malo protegnut noge. Nadam se da ce bit bolje.
    Cure sretno na pregledima 😘😘

Baby girl 💜

DanijelaBB
    28. Veljača 2020. 10:29

Evo ja san jutros dobila čestitku s Mup-a... Slikalo me zbog prekoračenja brzine od 23km/h. Ako se plati u roku od 3 dana može pola kazne u iznosu od 500kn. Da platim ili idem kod suca za prekršaj pa ga šarmiran? Uf sad na komplikacijama s puno manjom plaćom mi je svaka kn bitna i dogodi se ovo 🙈
    Inače napala san muža da je to sigurno bia on, al onda san se po datumu i satu sitila da san ja vozila s pregleda... 

https://lpmf.lilypie.com/yvDOp2.png"

Kolacic

DanijelaBB

Dobro jutro svima.
    Missy i Kolačićsritno danas, nsdan se da ćete se javit.
    Rio uživaj sada, vidit ćeš da je lipo bit doma i budit se bez alarma 😁

Hvala cure, ja imam kontrolu u 14:45, a kako to kod nje uvijek ide...to je i puno kasnije 🙈. Iskreno, dosta sam nervozna i jedva cekam da vidim i cujem bebicu i da cujem sto ce doktorica reci. Javim se kasnije 🤗

PikaBu

dana130

Jutro cure 😘
    Vrapcic cestitke na 6 mj. 😍
    Pikabu ja sam iz ri, ali ne mislim, ici privatno, za malo, vise od 10 dana imam god svog gin, pa cemo vidjet sto ce on reci.
    I mi smo jucer imali odnos 😂 ocito je nesto u zraku, ali ne znam sta mi bilo, pa sam u pola pocela plakat 🙈 i tu sm ozavrsili, ni sama ne znam zasto sam pocela plakat, ali ko kisna godina, isto nismo vise od mjesec dana, muz jadan izbezumljen, prvo je mislio da me nesto ozljedio, nekako me uspio smirit, bas je pun razumjevanja, nije sto je moj ❤️
    Ja sam spavala koma, jos oko 10 navecer sam popila jedan lupocet za glavu, provudila se oko 4 na wc so do sad nilad nisam, glava i dalje boli sa svih strana, nilad do sad u trudnoci nije tako, muz je isao 15 do 6 radit i tad sam, mu rekla da mi jos jedan lupocet donese. Ustala oko 10,glava mi i dalje titra :/ uz to sve sam imala neke odvratne snove, neke pucacine, ubojstva, bas kaos. Sreca pa je lijepo vrijeme, idem uzet mlijeko i malo protegnut noge. Nadam se da ce bit bolje.
    Cure sretno na pregledima 😘😘

Ja imam 12.3. pa je rekla da će me poslati na anomaly scan u bolnicu, al me strah ovog virusa još se motat tamo po bolnicu. Mislim da ću proći privatno.

Lelibeli
    28. Veljača 2020. 10:51

Cure moje hvala na brizi, bolje sam, spasio me aktivni ugljen. Jutros sam do kasnije spavala, dosta sam iscrpljena i gladna a moram bit na laganoj prehrani. Kažu jednodnevna viroza, valjda je gotovo 👍.
    Čestitam vama koje ste već ušle u šesti mjesec 😍😍
    Neka nam dobrih vijesti i razigranih beba, moji su se malo umirili, biće gladni 😂😂 Dora4 super je kalkulator iako meni piše da mogu do poroda doć do sto 😂😂😂 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.