Meni je isto tako tesko bilo izabrati musko ime i onda sva sina 😃 Mi smo se odlucili za ime Tin 💚 Imamo dugacko prezime i treba nam malo krace ime.
Ja spremam stan. Znaci doslovno nakon svakih 20 min moram uzeti pauzu. Jel se i vi tak lako umarate? Brate kao da mi je 80 godina 🤦♀️
https://ibb.co/LhH0Dw2 moj ulov jucer u mani, znaci sve ovo, 2x duga majica za starijeg i 2x duga majica za muza sve skupa 120 kn 🥰🥰
Steta da nema kod nas veceg izbora za tako male ali ajde i ovo je nesto. Nesto cemo uspjet iskoristiti od prvog. Bas se ovih dana bacam na pranje te malene robice 🥰
Preslatka je robica. Ja imam samo kolica za sada. Uopce ne znam sto trebam kupiti i koliko cega. I ima li smisla kupovati br 56 s obzirom da smo oboje visoki. Trazim na netu popise sto sve treba za novorodence i na svakom mjestu pise drugacije.🤔 Najgore od svega sto nemam nikog tko ima dijete da pomogne. Bilo bi mi zao kupiti previse robice i bodija pa da ne nosimo pogotovo sto je ljeto, brzo ce se susiti, a imamo i susilicu. A opet ne zelim biti u situaciji da maleni nema sto obuci.
Maris mi je bas lijepo i ne često ime. Nego ima jedan vrtićanac koji ide sa mojim malim u grupu i zove se Maris ☺️.
Mi smo malom htjeli dati ime Neo Vito ali iskreno glupo mi je dati djetetu dva imena kad ce ga ionako svi zvati jednim.
Tesko je zadovoljiti moje i muzeve zelje... Da smo bili pametniji mogli smo jedno dijete nazvati kako on hoce a jedno koje se meni sviđa al lako je sada pametan biti 😅
Trudy hvala ti 💙 Ma tako se i meni bebica nekada javlja rijeđe i slabije, nekad divlja. Mislim da se još oko toga ne moramo brinuti. Al vjerujem da ima neki tjedan od kad se beba mora redovito javljati...
Dana, Leomie, Mokvica, Fluffy curke hvala vam 💖
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Žuža i ja sam ko bakica, usporena, lako se umorim, ponekad čak i od sjedenja 😂 Zaista je trudnoća drugo stanje 😲
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Meni je isto tako tesko bilo izabrati musko ime i onda sva sina 😃 Mi smo se odlucili za ime Tin 💚 Imamo dugacko prezime i treba nam malo krace ime.
Ja spremam stan. Znaci doslovno nakon svakih 20 min moram uzeti pauzu. Jel se i vi tak lako umarate? Brate kao da mi je 80 godina 🤦♀️
Ja sve sto radim, radim kratko jer se umorim pa pritisak i tako...nesto napravim pa legnem i tako stalno😂🤣
💙
Cure, ja do sad nisam osjecala bebu. Maloprijenlezim na lijevom boku i tu i tamo osjetim kao neki blagi udarac (otkucaj), ne znam kako bi opisala, i gledam trbuh i 2 3 puta u par minuta kao da tocno gdje osjetim tajnotkucaj vidim i na trbuhu da se pomakne, ne znam se dobro izraziti. Da li je moguce da sw to beba javlja? Cijelo vrijeme na istom mjestu.
Na desnoj strani malo ispod razine pupka
Baby girl 💜
Lijepa muska imena:Tin, Luka, Leo, Leon, Vito, Tomas, Jan, ali nemam pojma koje...ma ima vremeña
💙
Cure, ja do sad nisam osjecala bebu. Maloprijenlezim na lijevom boku i tu i tamo osjetim kao neki blagi udarac (otkucaj), ne znam kako bi opisala, i gledam trbuh i 2 3 puta u par minuta kao da tocno gdje osjetim tajnotkucaj vidim i na trbuhu da se pomakne, ne znam se dobro izraziti. Da li je moguce da sw to beba javlja? Cijelo vrijeme na istom mjestu.
Na desnoj strani malo ispod razine pupka
Moguce naravno🥰prati ove dane...
💙
Drage dame vidim nisam jedina koja ima problem sa imenima ,al vec sam pisala meni se iskreno ni jedno musko ime ne svidja dovoljno a jos uz to trebamo 2.😊.Dok sam saznala da ce da budu blizanzi ne znam zasto mislila sam bice curice i tu je odmah odluka pala na Ema i Hana ,al dami ne bi bilo dosadno bice muski ..tako da mislim imena ostaju za kraj .Neko je pitao za robicu na pocetku bi trebalo 56 al ne mnogo dase kupi jel kazu svi dase brzo preraste ,al naravno mi koji ocekujemo dvije bebice nama ce trebati i manji broj ,tako da vam je steta jel ce sigurno dase desi da mnogo stvari i ne stigne dase obuce..Kad ce ko da kupuje to je sve stvar izbora ,ja recimo imam vec skoro sve jel sam dobila od snahe i sestre jel imaju male bebice i kupila sam samo par stvarcica da imaju isto da bas ne budu uvjek razlicito ..Mislim da trebaju svi da imaju razumjevanja jel zelimo da kuoimo nesto kad nam se vec svidi ,a meni recimo se nije mnogo toga svidjelo ili je bilo po 1.komad ..sad sam se bas raspisala
Sortiraj odgovore
Najstariji