LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lila87
    28. Veljača 2020. 10:54

Cure, jel neka od vas morala koristiti vaginalete Klotrimazol tijekom trudnoće? Ili nešto tome slično? Imam napad gljivica i to takav da ću morat dvije ture upotrijebiti. A nekako me svega toga strah, bojim se štetnosti za bebu,...mislim, znam da moram vjerovat ginekologu i ako je on to odobrio, onda prihvatit i ne razbijat glavu. ali evo, bilo bi mi lakše kad bih pročitala neko vaše iskustvo.

38+4 :)

Leonie90
    28. Veljača 2020. 10:56

Hvala cure na savjetima, odmah poslije posla ću u ljekarnu.
    Molim vas pazite se jer ovo vrijeme je očajno. Očito je dovoljno biti par minuta bez jakne da vas ulovi. 
    Vrapčić, čestitam na 6-om mjesecu.
    Dana, oprosti, ali malo sam se i nasmijala- ovi hormoni su čudo..
    Danijela ne znam ni sama, mrzim ići kod tih sudaca, to mi baš stvara stres. Ako misliš da bi mogla proći s manje od toga, piši. A kad bolje razmislim- kad dođeš tamo s trbuhom, pa ajde nek se usudi ne oprostiti ti kaznu. 

• lola777
    28. Veljača 2020. 11:00

Lila87

Cure, jel neka od vas morala koristiti vaginalete Klotrimazol tijekom trudnoće? Ili nešto tome slično? Imam napad gljivica i to takav da ću morat dvije ture upotrijebiti. A nekako me svega toga strah, bojim se štetnosti za bebu,…mislim, znam da moram vjerovat ginekologu i ako je on to odobrio, onda prihvatit i ne razbijat glavu. ali evo, bilo bi mi lakše kad bih pročitala neko vaše iskustvo.

Klotrimazol ili Plimicol se moze koristiti u trudnoci i ne steti bebi.Koristila sam ga i ja i vecina trudnica koje imaju gljivice.

23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝

Leonie90
    28. Veljača 2020. 11:00

Lila87

Cure, jel neka od vas morala koristiti vaginalete Klotrimazol tijekom trudnoće? Ili nešto tome slično? Imam napad gljivica i to takav da ću morat dvije ture upotrijebiti. A nekako me svega toga strah, bojim se štetnosti za bebu,…mislim, znam da moram vjerovat ginekologu i ako je on to odobrio, onda prihvatit i ne razbijat glavu. ali evo, bilo bi mi lakše kad bih pročitala neko vaše iskustvo.

Sumnjam da bi ti ijedna od nas mogla pobiti mišljenje ginekologa, eventualno kaktusica pošto joj je muž medicinske struke, ali ja nikad nisam pomislila ako mi je moja gin nešto preporučila da to ne napravim.
    Puno nas je koristilo vaginalete u trudnoći, i mislim da s tim nema problema.

Mila7
    28. Veljača 2020. 11:10

anavo5 hvala na info, sto bi mi rekao moj muž "Prije nego pitas provjeri na netu" 😅.
    To je onda ista cijena kao i u Biosave, mislila sam da je mozda na Rebru nesto povoljnije. 
    Vrapcic, Mila mi je skracenica od imena i vecina me tako zove pa sam si ga stavila u nadimak na forumu. Meni inace ima puno prelijepih imena za curice ali za decke mi je nocna mora naci. Jos uvijek nula bodova kod nas oko imena 😕

DanijelaBB
    28. Veljača 2020. 11:25

Lila87

Lila, ja san upravo u Utorak na pregledu također dobila te vaginalete protiv gljivica. Ne brini, meni je moj ginekolog rekao da su sigurne. 

https://lpmf.lilypie.com/yvDOp2.png"

Mila7
    28. Veljača 2020. 11:31

Rio13

ti si ko i jaja nikada nisam razmišljala o tome da bi jednog dana mogla imati muško dijete, pa o muškim imenima nisam niti razmišljala. Kad sam ostala trudna sam odma rekla da je muško, al i dalje su mi muška imena kao neka enigmaniti jedno mi baš ne odskače, al imamo još dosta vremena naći koje nam se sviđa

Nama je to treci put da biramo musko ime pa dalje ne moram nista komentirati 😅. Jos mi volimo neuobicajena imena a opet moramo misliti da ne zeznemo dijete sa nekim nasim blesavim idejama. Ugl kao sto si rekla imamo jos vremena, ako nista drugo drzava ce dodijeliti ime ako se mi ne odlučimo 😂

dana130
    28. Veljača 2020. 11:37

Leonie i meni je sad smijesno, bed mi lad dode s posla, covjeka pogledat u oci, zbilja ce reci da sam poludila 😂😂
    Danijela znam kako to je, ja sam u 12 mj dobila kaznu, 2000kn,ako cu u roku 3 dana onda 1000, ja sam isla 36 preko kad se odbije i ono dopusteno od 10 % 🙈 bas mi je bilo muka to platiti ali nisam imala izbora, nije mi prvi put 😂 tj. Je, prvi put je muz dobio kaznu, ali auto je na moje ime, pa smo samo platili, nismo dostavljali da je on vozio, sad u 12 mj kad sam dobila nisam se mogla zaliti, jer mi sluzbeno nije prvi put.
    Njegova mama je pravnica pa nam rjesava sve te gluposti. 
    Ako ti je prva kazna, pisi zalbu. Sigurno ce ti proc. Napisi da je prva, da imas sad manju placu i sve i da ti smanje, prolazi sigurno 😁 sretno i pomalo na gasu 😋😋

Baby girl 💜

• anav05
    28. Veljača 2020. 11:39

Lila87

Ja sam ti na vaginaletama od pocetka, glupe i dosadne gljivice.
    Macmiror koristim.
    I prihvatila sam to kao nesto sto doktorica kaze da koristim i bok.
    Mozes eventualno, a ja se fakat trudim,prilagoditi prehranu,malo pripaziti na rafinirane secere, ugljikohidrate tipa pašte,kuha...ja sam to samnjila.

DanijelaBB
    28. Veljača 2020. 11:41

dana130

Leonie i meni je sad smijesno, bed mi lad dode s posla, covjeka pogledat u oci, zbilja ce reci da sam poludila 😂😂
    Danijela znam kako to je, ja sam u 12 mj dobila kaznu, 2000kn,ako cu u roku 3 dana onda 1000, ja sam isla 36 preko kad se odbije i ono dopusteno od 10 % 🙈 bas mi je bilo muka to platiti ali nisam imala izbora, nije mi prvi put 😂 tj. Je, prvi put je muz dobio kaznu, ali auto je na moje ime, pa smo samo platili, nismo dostavljali da je on vozio, sad u 12 mj kad sam dobila nisam se mogla zaliti, jer mi sluzbeno nije prvi put.
    Njegova mama je pravnica pa nam rjesava sve te gluposti.
    Ako ti je prva kazna, pisi zalbu. Sigurno ce ti proc. Napisi da je prva, da imas sad manju placu i sve i da ti smanje, prolazi sigurno 😁 sretno i pomalo na gasu 😋😋

E neman ni kaznu ni opomenu, baš san čista po tom pitanju. Ma da je i manje od 500kn jednostavno mi se ne da plaćat to. Evo rekla san mužu da se raspita kod policajaca, imamo kafić kraj policijske postaje pa je kao dobar s njima, možda se nešto riješi 😉

https://lpmf.lilypie.com/yvDOp2.png"

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.