LJETNE BEBE 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lila87
    28. Veljača 2020. 11:49

DanijelaBB

Lila87

Cure, jel neka od vas morala koristiti vaginalete Klotrimazol tijekom trudnoće? Ili nešto tome slično? Imam napad gljivica i to takav da ću morat dvije ture upotrijebiti. A nekako me svega toga strah, bojim se štetnosti za bebu,…mislim, znam da moram vjerovat ginekologu i ako je on to odobrio, onda prihvatit i ne razbijat glavu. ali evo, bilo bi mi lakše kad bih pročitala neko vaše iskustvo.
    Lila, ja san upravo u Utorak na pregledu također dobila te vaginalete protiv gljivica. Ne brini, meni je moj ginekolog rekao da su sigurne.

Hvala Danijela :) Moj ginić je malo šutljiv i ne priča baš puno, osim ako ga izričito ne pitam. A naravno da mi hrpa pitanja padne na pamet tek kad izađem iz ordinacije. Dobro, ovo mi je sasvim dovoljno da budem mirnija :)

i hvala također Leonie i Lola na odgovorima! :)

38+4 :)

Trancie
    28. Veljača 2020. 11:51

anav05

Lila87

Cure, jel neka od vas morala koristiti vaginalete Klotrimazol tijekom trudnoće? Ili nešto tome slično? Imam napad gljivica i to takav da ću morat dvije ture upotrijebiti. A nekako me svega toga strah, bojim se štetnosti za bebu,…mislim, znam da moram vjerovat ginekologu i ako je on to odobrio, onda prihvatit i ne razbijat glavu. ali evo, bilo bi mi lakše kad bih pročitala neko vaše iskustvo.

Ja sam ti na vaginaletama od pocetka, glupe i dosadne gljivice.
    Macmiror koristim.
    I prihvatila sam to kao nesto sto doktorica kaze da koristim i bok.
    Mozes eventualno, a ja se fakat trudim,prilagoditi prehranu,malo pripaziti na rafinirane secere, ugljikohidrate tipa pašte,kuha…ja sam to samnjila.

Ja sam na vaginaletama od početka... rojazol vaginalete i kremu, canesten kremu, geonistin mislim da se tako zovu... i sad zadnje te klotrimazol.... gljivice kažu da ne štete bebi, a moraju se lječiti, vaginalete su valjda lokalno rješavaju... nemoj se briniti... :-) ja sam isto smanjivala svega pa ista stvar, sad sam nstavila sve jest pa šta bude, bude

• anav05
    28. Veljača 2020. 11:51

Mila7

anavo5 hvala na info, sto bi mi rekao moj muž "Prije nego pitas provjeri na netu" 😅.
    To je onda ista cijena kao i u Biosave, mislila sam da je mozda na Rebru nesto povoljnije.
    Vrapcic, Mila mi je skracenica od imena i vecina me tako zove pa sam si ga stavila u nadimak na forumu. Meni inace ima puno prelijepih imena za curice ali za decke mi je nocna mora naci. Jos uvijek nula bodova kod nas oko imena 😕

Ma nema frke🙂
    Ja bi ih svakako nazvala, pitala, nemas sto izgubiti.
    Mi cemo pohraniti, naravno ako sve prodje ok, u javnu banku tako da nisam previse u tom smjeru istrazivala...

dana130
    28. Veljača 2020. 11:56

DanijelaBB

dana130

Leonie i meni je sad smijesno, bed mi lad dode s posla, covjeka pogledat u oci, zbilja ce reci da sam poludila 😂😂
    Danijela znam kako to je, ja sam u 12 mj dobila kaznu, 2000kn,ako cu u roku 3 dana onda 1000, ja sam isla 36 preko kad se odbije i ono dopusteno od 10 % 🙈 bas mi je bilo muka to platiti ali nisam imala izbora, nije mi prvi put 😂 tj. Je, prvi put je muz dobio kaznu, ali auto je na moje ime, pa smo samo platili, nismo dostavljali da je on vozio, sad u 12 mj kad sam dobila nisam se mogla zaliti, jer mi sluzbeno nije prvi put.
    Njegova mama je pravnica pa nam rjesava sve te gluposti.
    Ako ti je prva kazna, pisi zalbu. Sigurno ce ti proc. Napisi da je prva, da imas sad manju placu i sve i da ti smanje, prolazi sigurno 😁 sretno i pomalo na gasu 😋😋

E neman ni kaznu ni opomenu, baš san čista po tom pitanju. Ma da je i manje od 500kn jednostavno mi se ne da plaćat to. Evo rekla san mužu da se raspita kod policajaca, imamo kafić kraj policijske postaje pa je kao dobar s njima, možda se nešto riješi 😉

Ajde drzim fige da se rijesi, ali s obzirom da si slikana i da je proslo kroz sustav, mislim da ces nazalost morat ipak nesto platiti.
    Ali javi nam svakako ako uspijete rijesiti 😁

Baby girl 💜

Fluffy
    28. Veljača 2020. 12:02

Lila, ja sqm medicinske struke i sve sta ti mogu reci je da slusas ginekologa uvijek. Svi bi voljeli da ne koristimo nista tokom trudnoce medutim nekad je jednostavno korist uzimanja toga puno veca od nekog eventualnog rizika. To se odnosi na bilo koji lijek. A klotrimazol se vec dugi niz godina koristi kod trudnica za rijesavanje gljivicnih infekcija tako da nemas straha 😉. Najbitnije ti je da imas povjerenja u ginekologa svog.
    Vrapcic, cestitam na ulasku u 6.mjesec. 🤗 Jos malo pa zadnje tromjesecje 😄

kaktusica
    28. Veljača 2020. 12:11

Ja se uzasno bojim tih kazni iako sam prilicno uzoran vozac, samo na otvorenoj cesti si dam oduska. 
    Sti se tice imena, meni je predivno ime Mila. Ja razmisljam o nekim lokalnim imenima koja su mi predivna,ovdje u Du. npr. Maris, Mara, Deša... iako mi je Petra favorit vec neko vrijeme. Imam tu naviku da imena vwzem za neku djecu iz vrtica pa se svega tu nadje 🤣
    Ali da nosim jos jednog decka bio bi vjerojatno Maro ili Maroje. 

Anchy_23 🌈 🌸
    28. Veljača 2020. 12:18

Ja sam isto kaznu prije par mjeseci pobrala. Komunalni redar nam je svima u ulici polijepio. Jer ne postoji parking ispred zgrade pa se svi parkiraju onako bocno na cesti..
    Sto se imena tice mi smo napokon odlucili. Ali stvarno nije lako naci za decka ime, za curicu sam imala odmah cim sam ostala trudna.

kaktusica
    28. Veljača 2020. 12:36

Rio13

kaktusica

Ja se uzasno bojim tih kazni iako sam prilicno uzoran vozac, samo na otvorenoj cesti si dam oduska.
    Sti se tice imena, meni je predivno ime Mila. Ja razmisljam o nekim lokalnim imenima koja su mi predivna,ovdje u Du. npr. Maris, Mara, Deša… iako mi je Petra favorit vec neko vrijeme. Imam tu naviku da imena vwzem za neku djecu iz vrtica pa se svega tu nadje 🤣
    Ali da nosim jos jednog decka bio bi vjerojatno Maro ili Maroje.
    kaktusica Maris je meni top žensko ime i ako ću ikada imati kćer, zvat će se Marisdoslovno sam se zaljubila u to ime prije par godina i ne odustajem od njega.

Jel tako da je posebno 😍 Svidja mi se sto ne zavrsava na "a". Nekad su mi 80ih bila super imena Ingeborg ili Ingrid, bas zvuce nekako mocno. Za sina smo odabrali u zadnji cas, ja sam imala neke scohe internacionalne ideje ali obzirom na prezime odluka je pala na domace ime ali mu stvarno stoji, zove se Matej 💙

MissyR
    28. Veljača 2020. 12:53

Znaci nije samo meni tesko pronaci ime za djecaka od kad sam ostala trudna razmisljam o muskim imenima 😂😂 Imam za djevojcicu jedno 10 tak lijepih imena u rezervi a za deckica ni jedno  🤦‍♀️🤦‍♀️
    Prvom smo dali ime tek par sati nakon rodenja haha Viktor se zove i bas mi je posebno 💙🥰

url=https://lilypie.com]

MissyR
    28. Veljača 2020. 12:54

Cure idem se spremit za pregled, javim vam se ☺☺

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.