https://ibb.co/LhH0Dw2 moj ulov jucer u mani, znaci sve ovo, 2x duga majica za starijeg i 2x duga majica za muza sve skupa 120 kn 🥰🥰
Steta da nema kod nas veceg izbora za tako male ali ajde i ovo je nesto. Nesto cemo uspjet iskoristiti od prvog. Bas se ovih dana bacam na pranje te malene robice 🥰
Pozdrav svima! Evo napokon sam se naspavala kao čovjek i sada idem iskoristiti ovo sunce i malo prošetati 😊. Jucer sam se bas izmorila i sigurno je to utjecalo na moje dobro spavanje, tako da mi je i danas olan da budem sto vise aktivna 👍
Sretno na pregledima i javite se sa dobrim vijestima ☺️.
Vrapcic super za 6.mjesec,kao sto je netko spomenuo, najbolji period u trudnoci.
Nego, jel imas info o cijeni privatne pohrane maticnih stanica na Rebru?
Ej, ovako sam ti našla na netu:
"Cijena obrade, pohrane i čuvanja do djetetove punoljetnosti (18 godina) iznosi 2.056,00 € u kunskoj protuvrijednosti po prodajnom tečaju za devize Zagrebačke banke d.d. na dan izdavanja predračuna. Uz to, većina rodilišta naplaćuje postupak prikupljanja krvi iz pupkovine (oko 1.000,00 kn).
Za informacije o mogućnosti obročnog plaćanja (6 do 12 rata) obratite se blagajni KBC Zagreb na broj telefona 01 2367 809."
Nadam se da sam pomogla🙂
Cestitam Vrapcic!
Joj, sad kad ste mi pocele govoriti sretan put(hvala btw svima) nisam bas bila precizna, putujem 17.3 al ja sam vec u avionu i luda jer moram spremit hrpu stvari i vratit bajk doma haha :)
Mi odnose jos uvijek odrzavamo, rjede, al bar jednom tjedno, ne znam ni dokad se smije, sad mi vec malo postaje neugodno(ne nelagodno nego ono, sta ako beba zna sta radimo haha)
Sta se tice trudnickog tecaja, razmisljam se bas dal je bolje ici u bolnicu ili DZ, mislim da bi u Vinogradsku mogla na onaj od cijelog tjedna kako mislim tamo ici roditi svakako. Svaki prvi tjedan u mjesecu, jel netko bio od mama kojima ovo nije prva trudnoca? Jel to spada kad je prvi puni tjedan mjeseca il? Moram ih zvat jednom kad dodem u Hr.
I kaktusice, da, pa cekaj malo nas ostale, nemoj bit sama na nekom drugom forumu :)
Sad kad spominjes Du, mi cemo za Uskrs dole malo posjetiti familiju, nakon toga mi vise bas nece bit za vozikanje.
Odnose smijes do kad ti ne zabrane ,bebe ne osjete nista 🙂 cak se preporucaju odnosi i orgazmi prije poroda koji to i potakne 🙂
Ma ja nemam bas volju, pa mi ga zao sta se sam snalazi 😂😂😂 mislim oba dvoje se sami snalazimo ahahahha 😂😂😂 danas ujutro sam bila od volje pa sam ga iznenadila ahahah osto covjek u soku 😂😂
O, bas lijepo Vrapcic onda uzivaj s prijom i pojedi obaj jedan jomad koji ne budes mogla za mene 😄
Dora nadam se da cu danas biti bolje, ma kod mene to izgleda tajmko da samo odjednom osjetim crijeva da rade i iducu sekundu sam na wc-u... Jela sam dvopeke, stapice, svjezi sir i caj. Ok, kutros malo nutele na tostu jer mi ocajno fali slatko...
Sto se tice odnosa, nama je u pocetku bilo zabranjeno zbog krvarenja, onda zbog bakterije a sad nije nista izricito zabranio obzirom da sam zatvorena i cerviks je ok ali je nas strah, ja znam kako bi muz sebi predbacivao da mi se ne daj boze sto dogodi tako da cemo se strpiti. Rekao je da sam konacno dosla na svoje, bas je zlocest 😝
Aney hvala ti 💜 Ti si uskoro u 7.mjesecu 😲 Brzo će to doći ☺️
Ana zvrcni za svaki slučaj, pa si sigurna 😊 Vjerujem da ima neki kontakt objavljen.
Mila hvala ti 🥰 E nikak da ti kažem da ti je nadimak / ime predivno. Da nismo odlučili za ime Greta, mislim da bi muža nagovorila na ime Mila, baš mi je lijepo ❤️
Što se tiče pupkovine, za sada još nismo stigli otići, obzirom da se do 23.tjedna moramo odlučiti, ali svakako mislimo otići se detaljno raspitati. Mislim da ćemo kroz dva tjedna svakako otići.
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Cestitam Vrapcic!
Joj, sad kad ste mi pocele govoriti sretan put(hvala btw svima) nisam bas bila precizna, putujem 17.3 al ja sam vec u avionu i luda jer moram spremit hrpu stvari i vratit bajk doma haha :)
Mi odnose jos uvijek odrzavamo, rjede, al bar jednom tjedno, ne znam ni dokad se smije, sad mi vec malo postaje neugodno(ne nelagodno nego ono, sta ako beba zna sta radimo haha)
Sta se tice trudnickog tecaja, razmisljam se bas dal je bolje ici u bolnicu ili DZ, mislim da bi u Vinogradsku mogla na onaj od cijelog tjedna kako mislim tamo ici roditi svakako. Svaki prvi tjedan u mjesecu, jel netko bio od mama kojima ovo nije prva trudnoca? Jel to spada kad je prvi puni tjedan mjeseca il? Moram ih zvat jednom kad dodem u Hr.
I kaktusice, da, pa cekaj malo nas ostale, nemoj bit sama na nekom drugom forumu :)
Sad kad spominjes Du, mi cemo za Uskrs dole malo posjetiti familiju, nakon toga mi vise bas nece bit za vozikanje.
Odnose smijes do kad ti ne zabrane ,bebe ne osjete nista 🙂 cak se preporucaju odnosi i orgazmi prije poroda koji to i potakne 🙂
Ma ja nemam bas volju, pa mi ga zao sta se sam snalazi 😂😂😂 mislim oba dvoje se sami snalazimo ahahahha 😂😂😂 danas ujutro sam bila od volje pa sam ga iznenadila ahahah osto covjek u soku 😂😂
Ostao covjek u soku😂😂
Bas sam se nasmijala!
Ja sutra šokiram, pa da vidimo😁😁
Oprostite na ovim tipfelerima, tipkam s o je ruke dok lezim a neki dan mi se razbilo ono kaljeno staklo pa ocito ne uhvati dobro svako slovo. Strah me maknuti ga jer mi je novi mob. a kakve sam srece ce mi pasti u razbiti se pravi ekran. Danas cu morati po novo staklo
Jutrooo cure 😁 ufff danas pregled ne mogu docekati popodne 😊😊
Nikita jesi se vec javila za tecaj i gdje nazvati, javiti se? Znam da ima u bolnici i u zavodu.. Meni moja ginekologica nije nista pricala o tome ni prvi put a ni sada tako da nismo isli prvi put a sad bas zelimo dobiti taj papiric 🥰🥰
url=https://lilypie.com]
AAAA legendo!
Leonie i cure, za kašalj možete i sirupe od bijelog sljeza i islandskog lišaja uzimati. Oni su puno koncentriranji od pastila pa bolje i pomazu ako je kasalj jaci. Ovo se odnosi na suhi kasalj...ako je u pitanju produktivni nazalost u trudnoci smo ogranicene, ali pomaze svakako sta vise tople tekucine tokom dana uzimati. Propolis je vise za bolove grla.
Sortiraj odgovore
Najstariji